Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש רכב עד תקציב של 60 אלף נגיד. בגדול הייתי סגור על הסוויפט 2010 מנוע 1500 אוטומט.

בתור בעלים גאה של איביזה חשוב שהאוטו יהיה חזק מהיר וזריז.

חווית הנהיגה חשובה לי מאד.

נהגתי כמה ימים על הסוויפט 1500 וזה היה פשוט עונג צרוף.

ופתאום צצה לה הצעה להונדה גאז 2012 אוטומטית מנוע 1400.

יש לציין שאני לא מוכן לעבור לגיר רובוטי (ולכן לא ממשיך עם האיביזות - ניסיתי ולא אהבתי).

אני רווק בן 30.. ככה שגודל תא מטען וכאלה פחות מעניין אותי.

במה יותר כיף לנהוג יום יום 40 קילומטר?

תודה

עמית

פורסם

בתקציב של 60 אתה יכול להשיג סוויפט 2013 עם נתונים טובים, לפני חודשיים מישהי שאני מכיר קנתה סוויפט יד ראשונה, מסוחר, עברה 2 בדיקות נקיות (אחת של הסוחר במקום אמין, ואחת שלה, עצמאית למקום שאני שלחתי אותה) כמעט לחלוטין, עם 30K קילומטראז' ב59, ויש לה כח מיקוח של עכבר, אני לא מבין למה אתה הולך על 2010.

אחלה אוטו ד"א.

פורסם

הממ התשובה היא שרציתי מנוע 1500.. ואחרי 2011 הפסיקו לייצר סוויפט כאלה. במנוע 1250 בסוויפט הרגשתי מחסור משמעותי בלא יודע איך לקרוא לזה.. כח? עוצמה? יציאה מהמקום? הנאה? אני מבין שזה אישי אבל הכיף האישי שלי צנח.. מקווה שאני לא נשמע מגוחך

פורסם

אגב אשמח לביקורת למי שיש ניסיון בנהיגה על ג'אז... כי זה בעיקר החלק שחסר לי

וכן עשיתי חיפוש בפורום :)

פורסם

נהגתי על גאז' דור שני היברידית ודור שלישי.

מוביל נוסעים פרקטי כן , מכונית עם חווית נהיגה ממש לא , דלג הלאה.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

מסכים עם yoav911gt2, הונדה ג'אז היברידית דור 3, רכב חסכוני בטירוף,

מעולה לנסיעה עירונית, שקט ונעים.

3 בני נוער מאחור יושבים בנוחות, אם כי המושב האמצעי קצת פחות נח.

תא מטען גדול יחסית לרכב מסוג זה.

גג פנורמי - גימיק נחמד מאוד.

בנסיעה בינעירונית, מרגישים קצת את גודלו של הרכב שמושפע מרוח צד חזקה.

לא הייתי ממליץ על הרכב למי שמחפש "חווית נהיגה",

כן ממליץ לרכב פרקטי (כדברי קודמי) אפילו כרכב ראשון ,

צריכת דלק של 1 ל 19/20 ברכב עמוס משפחה בגאז' מלא עד הסוף ומזגן דולק.

שיהיה בהצלחה

פורסם

הונדה ג'אז היברידית זה דור שני , ההיברידית דור שלישי לא יצאה מיפן עד כמה שאני יודע.

מאחורה אולי ל3 ילדים , אם ישבו 3 מבוגרים האמצעי יפלוש לשטחי המחיה של השניים האחרים בצורה לא נעימה.

לא אהבתי את האיכות חומרים והרכבה בה.

פורסם

אם אהבת את סוויפט תבדוק את מאזדה 2. אם אתה לא גבוה מדי חווית הנהיגה די דומה לסוויפט 1500.

הרכב טיפה תזזיתי אבל אפשר להתרגל לזה ו-60K קונים לך 2012 ואפילו 2013 מליסינג עם 0 ק"מ.

פורסם
הונדה ג'אז היברידית זה דור שני , ההיברידית דור שלישי לא יצאה מיפן עד כמה שאני יודע.

מאחורה אולי ל3 ילדים , אם ישבו 3 מבוגרים האמצעי יפלוש לשטחי המחיה של השניים האחרים בצורה לא נעימה.

לא אהבתי את האיכות חומרים והרכבה בה.

תודה על התיקון,

בשביל 3 מבוגרים מאחור או זוג + 4 ילדים נוסעים בהונדה FRV

פורסם
אם אהבת את סוויפט תבדוק את מאזדה 2. אם אתה לא גבוה מדי חווית הנהיגה די דומה לסוויפט 1500.

הרכב טיפה תזזיתי אבל אפשר להתרגל לזה ו-60K קונים לך 2012 ואפילו 2013 מליסינג עם 0 ק"מ.

מצטרף לשאלה.. איפה תמצא רכב כזה מ2013 ב60 אלף??

אגב לכל מי שהגיב - מודה לכם.

ומחדד: הכוונה שלי היא לא לגאז ההיברידית. אני מכוון לרכב ספציפי שהוא אוטומטי לגבי, לא רובוטי אפילו. מנוע 1400

ואני כמעט מטר תשעים למי ששאל

:)

פורסם (נערך)
מצטרף לשאלה.. איפה תמצא רכב כזה מ2013 ב60 אלף??

:)

הכוונה היא לרכב שנקנה עם 0 ק"מ ב-2013 ולא שעכשיו יש לו 0 ק"מ (שזה לא קיים בכלל).

רכבים כאלה נמכרו בקצת מעל 80K אז אחרי 3 שנים המחיר של 60K הוא סביר והגיוני. אתה תהיה יד 3.

תפתח את יד 2: רוב המאזדות המפורסמות שם נרכשו מליסינג עם 0 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם

הלכנו לראות כמה ג'אז היברידיות שנת 2012-2013 באוטוסנטר.

הרכבים נראים מרוטים עם המון ק"מ, וסביר שרכב כזה מ2012 צפוי להחלפת סוללה בשנתיים הקרובות.

המחיר לרכב כזה מ2012 הוא 68K ומ2013 קרוב ל75K. זה מה שהם מבקשים לפחות.

זה לא משנה אם הרכב נקנה אז כ0 ק"מ מליסינג או היה באמת בליסינג. עדיין ברשיון מופיע יד1 או יד2 מליסינג והמחיר בהתאם.

אני אישית לא נראה לי הגיוני לשלם 75K על רכב מ2013 עם 80-90 אלף ק"מ ולפני החלפת סוללה, אם יש לי כמה וכמה אלטרנטיבות של רכב חדש 2016 בפחות מ85K ישירות מהיבואן בלי שיהיה כתוב ברשיון המילה ליסינג.

נהג ותיק

פורסם

להורים שלי יש ג'אז 2012 (לא היברידית) ואני נוהג עליה לא מעט. אני חושב שהרכב חביב מאוד, שקט ונעים. לרכב יש כ-100 כ"ס וגיר רציף כפי שנאמר. הגיר עובד מצויין ואין הבדל משמעותי בתחושה ביחס לגיר פלנטרי. המנוע לא חזק אבל כשאני נוהג לבד, יש מספיק כוח. שים לב - הבולמים רכים וזה בפירוש לא רכב ספורטיבי (רוכן בפניות).

מה שכן - הוא חסכוני בטירוף ופרקטי מאוד (נניח "מושבי הקסם" האחוריים).

וכמובן - שלא נשכח את האמינות האגדית של הונדה.

בכנות? הייתי לוקח אחד כזה לעצמי בכיף. אבל כאמור - תלוי מה אתה מחפש.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...