Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט תפרן.

אני יכול לתת מקדמה של עד 25K.

הדרישה שלי היא להחזיק רכב באנקר (לכן הנטייה לחדש) עם צריכת דלק נמוכה, שישרת אותי נאמנה, לפחות ל6 שנים הקרובות.

האם הפיקנטו היא הבחירה הכי טובה במקרה שלי?

יש המלצות בנוגע לליסינג? את הדיל הכי טוב ניתן להשיג דרך קיה עצמם?

תודה רבה!!!

פורסם

מה זה רכב באנקר?

קח בחשבון שכלכלית לקנות רכב חדש ולשלם XXX שקלים כל חודש במשך כמה שנים זה לא המהלך הכי חסכוני. בטח לא לסטודנט תפרן.

וכמו שאמר bencl - הפיקנטו לא חסכונית בדלק יחסית לרכב מיני. בעיקר לא האוטומטית.

אתה מחפש ידנית או אוטומטית?

אם ידנית באה בחשבון - תשקול את פיאט פנדה, בתקציב שלך אתה יכול להכנס שנת 2012, אולי 2013 עם מתיחה מאוד קטנה, ולא מצטרך לשלם כל חודש סכום נכבד לחברת מימון \ ליסינג.

פורסם

וואו לא ידעתי שהפיקנטו כזאת בזבזנית.

אז מה אתם מציעים?

חייב אוטומטי.

צריכת דלק טובה.

כ20 קמ ביום.

בסופשים נסיעות ארוכות לדרום.

פורסם

ליסינג בכלל לא נשמע עסקה משתלמת עבורך..

מה זה נסיעות ארוכות לדרום? אילת? ים המלח? מאיפה לאיפה? הגולן לבאר שבע? תסביר בכדי שנבין את הנסועה.

נשמע שעסקה של רכב משומש יהיה יותר נכון עבורך.

הטויוטה יאריס היבריד חסכונית בצורה מטורפת.. גם ה-C1

פורסם

20 ק"מ ביום זה כלום.

לדעתי אתה בהחלט יכול לחפש פיקנטו - רק שאין שום סיבה לקנות אחת חדשה.

עם נסועה כמו שלך, של 1000-1200 ק"מ בחודש, אתה יכול לרכוש פיקנטו בת 3 בוגרת השכרה - יעלה לך סביבות 40K, שזה לא רחוק מהתקציב שלך - וגם אם הק"מ גבוה, הוא לגמרי יתאזן עד שתמכור עוד כמה שנים.

פורסם

אם חדש הייתי לוקח את הספארק,זריזה יותר,מאובזרת יותר ברמת גימור ltz,מושבים טובים יותר וחיסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה אומר שיש לך 25K מזומן. למה לא לקנות 107\C1 לשנתיים-שלוש ולשדרג כשיהיה בסיס כלכלי לעשות זאת? לא חדש, אבל גם לא ישן וכן חסכוני.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אז C1 אתם אומרים?

איזה שנתון לחפש?

אסטרו - ת"א לב"ש... לא משהו מסובך מדי

אין לי תקציב מוגדר... תכננתי לתת 25 כמקדמה כי זה מה שיש לי, והשאר בתשלומים לליסינג.

על הפיקנטו הורדתם אותי סופית, עם כמה שהיא חמודה, הצריכת דלק הזאת מטורפת...

פורסם

הפיגו 107 והסיטרואן זה אותו רכב,מאוד חיסכוני ולא יקר לאחזקה.

אם אתה מחפש אוטומט שים לב שהם עם גיר רובוטי,בעיר לא מזהיר אבל בין עירוני בסדר.

המתלים קשיחים מאשר בפנדה למשל ובעיר היא קופצנית יותר,אבל מחוץ לעיר דווקא מתנהגת בסדר ללא זווית גילגול גדולה.

תא מטען קטן,מנוע 3 צילנדרים שרועד בצורה מורגשת בעמידה,בפנדה למשל 4 צילנדרים והיא שקטה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין אוטומט,המוכרים כניראה מתבלבלים או לא יודעים בדיוק מה יש להם.

יש ידני או רובוט.

• תוכן חדש...