Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מכן הרכב בנסיעה הדליק לי מנורת שמן והמנוע נכבה ולבסוף לא הניע בכלל. מבירור פה התברר שהיה בוץ במשאבת שמן וניקו את הקרטר והמשאבה. היום אני רואה שצינור למעלה נשאר פתוח. ברגע שאני מחבר אותו הרכב נכבה. אני מצרף תמונה. מה עושה הצינור הזה? ומה יקרה אם יהיה מנותק?

פורסם

זה צינור נשם אדי שמן. במצב תקין אמור להיות מחובר. אם הצינור מנותק בחלקו העליון אז מלבד שזאת חתיכת דליפת וואקום, גם המנוע שלך שואב אוויר לא מסונן דרך הפתח.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

בגלל שהצינור נשאר מנותק, סגרו לך את הבורג כיוון סל"ד כדי שהסל"ד לא יקפוץ לשמיים.

כשאתה מחבר את הצינור ונוצר וואקום, הרכב נכבה כי אין לו מאיפה לקחת אוויר.

צריך לשחרר קצת את הבורג, לחבר את הצינור ואז לכוון את הסל"ד לטווח המתאים עם הבורג.

פורסם

אם הייתה דליפת ואקום בסדר גודל כזה (מצינור בכזה קוטר) הסל"ד בסרק היה באדום.

הצינור הזה מתחבר לפני הפרפר מצערת לכן אין פה דליפה ואקום, רק כניסה של אויר לא מסונן.

אפשר לנסות לפתוח את הבורג סרק לפני שמחברים את הצינור ולראות אם זה עוזר אבל רוב הסיכויים שיש פה בעיה אחרת..

יום טוב גם לך

פורסם

נסענו עם הרכב קרוב וחזרנו עם הצינור מנותק והטמפרטורה הגיעה כמעט עד הסוף, מה יכולה להיות הבעיה במנוע?

פורסם

כאשר חיברתי את הצינור וניסיתי לפתוח את הבורג טורים עד הסוף גם לא עזר. הרכב עדיין נכבה. המוסך שעשה את הפאקום ראש אמר שפתח גם את הקרטר ,ניקה אותו ואת המשאבת שמן .או שהוא שיקר או שיש פה בעיה אחרת. אני אובד עצות כבר.

פורסם

תחזור למוסך שעשה את העבודה על הראש ודרוש ממנו שירריב חזרה את הצינור גמו שהוא קיבל את הרכב לפני התיקון...יש לי הרגשה שנעשתה פה איזו קומבינה ואם אתה מתאר שמחוג החום הגיע עד הסוף אז כניראה משהו בשיפוץ הראש לא נעשה תקין...

• תוכן חדש...