Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף MK2 שנת 1992 כדאי, בעד ונגד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים אני ממש מתלבט אם להיכנס למקום הזה של להיות בעלים של אוטו ישן או שעדיף לא להתחיל עם זה, בכל מקרה, הכיוון כרגע הוא גולף MK2 , שנת 1992 , דגם פנקשיין.

חברי הפורום פה , בעלי מכוניות ישנות, מעבר לטסט פעמיים בשנה ואישור בלמים עד כמה זה קשה להתנייד עם רכב כזה ביום יום?

זמינות חלקים?

כל נושא הקרבורטור, אין לי מושג אם הרכיב הזה דורש טיפול כל תקופה או שזה משהו שמכוונים פעם אחת טוב וזה לא אמור לעשות יותר בעיות?

בקיצור אשמח לשמוע חוות דעת, בעד ונגד המהלך , אם למישהו יש את האוטו הזה יותר מאשמח לשמוע את דעתו.

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היה לי כזה רכב כמעט 5 שנים. מנוע 1.3. לדעתי מדובר ברכב נהדר למי שרוצה להיכנס לתחביב המכוניות הישנות אבל צריך גם רכב לנסיעה יומיומית.

מבחינת אמינות הוא אמין מאד, אין שום בעיה להשתמש בו ביום-יום. נסעתי איתו ללימודים ולעבודה כל יום. כמובן שלא מדובר ברכב חדש וצריך לשים עין על מפלסי הנוזלים ובכללי להציץ מדי פעם בתא המנוע אבל זה חלק מהחוויה. תחזוקה מונעת בחלפים איכותיים והרכב יעבוד כמו סוס בכל מזג אויר.

בכל התקופה שלי עם הרכב נתקעתי בסך הכל פעמיים - בפעם הראשונה שכחתי את האורות דולקים ובפעם השניה נכנסתי לשלולית והתרטב לי המפלג. חוץ מזה תקלות משביתות אף פעם לא קרו לי.

הקרבורטור ברכב הזה לא מסובך, אם הוא נקי ומכוון אין צורך לגעת בו בכלל. מכוונים פעם אחת אצל איש מקצוע וזה מחזיק שנים.

עדיף להזמין מהאינטרנט סט שיפוץ לקרבורטור שיהיה בבית במידה ותהיה נזילת דלק ממנו, מאחר ואין הרבה חנויות בארץ שמתעסקות בזה. את כל שאר החלפים המכאנים לרכב הזה ניתן למצוא בכל מקום, ומה שאין - איביי מפוצץ בחלקים לגולף.

החיסרונות העיקריים הם שלא בכל הרכבים האלה יש מזגן, ולהגיע לעבודה מזיע ומסריח זה לא נעים. זו אחת הסיבות מדוע מכרתי אותו.

גם הביצועים לא משהו במנוע 1.3. זה לא רכב שקונים כדי להיות ראשונים ברמזור.

בסופו של דבר מדובר ברכב נחמד מאד וגם מהנה לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, עניין המזגן באמת נושא רגיש.

נ.ב הגולף שלך היתה מדהימה! מקווה שנמכרה לידיים טובות.

פורסם

אחלה של רכב, אני אישית מחזיק בפאנקשיין 1.3 ובcl 1.6 אוטומט, ובעבר היו לי עוד שניים בנפח 1.3, בתנאי שהרכב טופל ונשמר כמו שצריך הרכב ישמור על אמינות, במידה והוזנח ויש לך ראש להיכנס לזה יישור קו מקיף יחזיר לרכב את האמינות, מבחינת חלקים אין כמעט בעיה להשיג יש הרבה חלקים שעברו הלאה לפולו ואיביזה אז שכמעט הכל זמין. נקודת התורפה הגדולה, במיוחד במנוע 1.6 היא הקרבורטור פיירבורג הידוע לשמצה קצת קשה להשיג לו חלקים בארץ. בעיקרון אחלה רכב ולדעתי מתאים לשימוש יום יומי, אני אישית השתמשתי ברכבים שלי לשימוש יום יומי ואחריי יישורי קו נהניתי מהם!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לענין כניסה לתחביב האספנות יש כלל ברזל: "אם זה עושה לך טוב לך על זה!"

כל השאר BSץ יש מכוניות חדשות שגם להן יש מחסור בחלקים.

אם זה עושה לך את זה, אז סביר שמהר מאוד תלמד להסתדר ולכל מקום תגיע עם חיוך..

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...