Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינתיים חזרו אלי ואמרו ש"יבדקו את זה" שוב בתוענה ש51 פאונד זה 76 דולר. נראה מה יגידו שיחזרו שוב.

תודה אייל!!

פורסם

אכן זה אפילו לא 74 דולר,הם האמא של הנוכלים,חבורה של גנבים.

אל תשלם להם שקל.

ואם יש איפה להתלונן תתלונן,גם בפייסבוק צריך לעשות להם שיימינג שכולם יראו איזו חברה של גנבים הם.

מילא זה היה מקרה בודד.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מדויק,

שערי מטבע לצרכי מכס נקבעים על ידי רשות המיסים,

השערים נכון להיום הם -

דולר ארה"ב 3.7889

לירה שטרלינג 5.67

ולכן 50.74 לירות שטרלינג = 75.93 דולר ארה"ב

פורסם
חברה, צריך את עזרתכם הדחופה -

עשיתי הזמנה מספורטסדיירקס, סה"כ יצא קצת פחות מ-51 פאונד (74$).

קיבלתי היום הודעה מ-DHL, ש...אני צריך לשלם להם 138 שקל בשביל לשחרר את החבילה?? מה זה אמור להיות? הסכום הרי נמוך מתקרת המכס??

מה המספר שטר מטען שלך של המשלוח?

אני אבדוק לך את העניין

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
מה המספר שטר מטען שלך של המשלוח?

אני אבדוק לך את העניין

2031240061

תודה!

אין על מה ידידי

אל תשלם !!! לפי איזה שער הם קבעו שכן צריך לשלם מסים?

כנראה לפי השער חליפין של המכס, שגם אחרי שהביאו לינק אליו כאן הוא לא נפתח לי כמו שצריך לא במחשב ולא בטלפון. רבתי עם אחת ממחלקת יבוא כמה דקות ללא הועיל, לא רואה מה נשאר לעשות חוץ מלשלם לחארות.

פורסם
2031240061

תודה!

כנראה לפי השער חליפין של המכס, שגם אחרי שהביאו לינק אליו כאן הוא לא נפתח לי כמו שצריך לא במחשב ולא בטלפון. רבתי עם אחת ממחלקת יבוא כמה דקות ללא הועיל, לא רואה מה נשאר לעשות חוץ מלשלם לחארות.

רשמיי לבינתיים

הלכתי למחלקת הייבוא והם העבירו בקשה לאחד המסווגים שיבדוק וייאשר את הערך הנכון לפי שער המרה נכון כך שייצא שערך המשלוח ייצא עד 75 דולר.

כלומר שלא תצטרך לשלם שום דבר.

כרגע זה בבדיקה של המסווג. ביקשתי ממנו לעדכן אותי ברגע שהוא ייטפל בשטר מטען הנ"ל. ויגיד לי מה ניתן לעשות והאם זה אפשרי להשאיר את זה עד 75 דולר.

אעדכן ברגע שיהיו לי תשובות.

ממליץ בינתיים לא לשלם.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

וואו, אתה לא מבין כמה אני מודה לך!! לגמרי לא מובן מאליו!

אבל...חבל שקראתי את ההודעה שלך רק עכשיו, כי כבר שילמתי לפני קצת פחות מחצי שעה [emoji20] אני מניח (מקווה) שיהיה אפשר לקבל החזר אם אכן יצליחו לשנות את הסכום לסכום "הנכון"...

שוב תודה!

פורסם

קודם כל בכיף.

אני אראה מה התשובה של המסווג ואז אני אבדוק מה ניתן לעשות לגביי הזיכוי.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...