Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סוף כל סוף הצלחתי להיפטר מהסובארו ג'סטי (ההיא בת 14 שנה + פגיעה בשס"י). אוף! היה קשה!

ואני מחפשת תחליף ראוי: רכב קטן ואמין (ורצוי גם חסכוני) בסביבות ה30-40K.

הוצע לי: רנו קלאו B משנת 2001 (אני אצטרך להוסיף שקלים) וגם יש אפשרות לאופל קורסה 98 (ואז אני חוסכת שקלים). שתיהן עם קילומטראז' נמוך יחסית (בין ה-40K ל-60K) ושמורות למדי.

אני ממש לא מכירה את הרכבים האלה.

מה אומרים המומחים?

פורסם

יש לנו קליאו מודל 2001 עם מנוע 1.6 אוטומטית.

הרכב אמין בצורה בלתי רגילה, נח ופשוט תענוג של אוטו.

צריך לשים לב לדבר אחד שנתקלתי בו: משאבת המים של המגבים - שימי לב שניתן להשפריץ מים על השמשה הקדמית וגם על האחורית. לפעמים המשאבה נתפסת ומשפריצה רק קדימה או רק אחורה.

מלבד זאת, לא נתקלנו בשום בעיות חשמל/גיל/מנוע.

ממליץ בחום.

פורסם

אני מכיר מישהי שבשנת 99 קנתה אופל קורסה חדשה מהסוכנות.

עד היום היא נסעה בקושי 50K ק"מ , ועשתה את כל הטיפולים בזמן במוסך מורשה , ולמרות זאת , היו לה עד עכשיו תיקונים ב - 7K ש"ח בערך (כמובן , לא כולל הטיפולים התקופתיים).

ושיהיה ברור, זה לא שהיו לה תאונות או משהו כזה, פשוט דברים התקלקלו.

בקיצור, המסקנה המיידית שלי לפחות, היא שהקורסה משנת 99 היא רכב שהאמינות שלו בקאנטים, שלא לדבר על הביצועים העלובים (לפחות של הדגם שהיא קנתה) מספיק שמדליקים מזגן , האוטו כבר צורח ב- 90 קמ"ש.

אני לא יודע אם את יכולה להשליך מהדוגמא האת לגבי קורסה 98 , או הדגם הספציפי שהציעו לך , אבל אני באופן אישי , לא אתקרב לקורסה.

פורסם

לא צריך להוריד אותו ישר מהעץ, יש לפעמים מכוניות בעיתיות!

לדוגמא הלאון שלי:

היו לנו כמה בעיות איתה בהתחלה, וזה היה באחריות אז תיקנו, אבל היו בעיות, ודי הרבה.

ובעלי לאון אחרים, מזה מפסוטים מהאוטו, שום בעיה אין להם!

אז זה לפעמים האוטו, לא תמיד הדגם הספציפי.

יונתן

פורסם

חפשי לדעתי פיאסטה שנת 2000 , במצב טוב, נראה לי שהיא תיכנס בתקציב שלך, ואין עוררין על כך שהיא קטנה ,ואמינה וחסכונית (בדגמים הידניים לפחות , וד"א שמעתי על יותר מידי בעיות גיר בדגמים האוטומטים של פיאסטה מאיזור השנה הזאת, אז אני לא ממליץ על הגיר האוטומטי, רק על הרגיל)

• תוכן חדש...