Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחלתי להתעניין ברכישת רכב חדש לעצמי. לאחר המון בדיקות של מכוניות שונות, הגעתי למסקנה שהמכונית שהכי בלטה לי בעין היא הסקודה פאביה החדשה בדגם האוטומטי.

עכשיו יש לי מספר שאלות בנוגע לרכב הזה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי.

1. שמעתי שהרבה אנשים התלוננו על הגיר/תיבה של השנתונים הישנים יותר, אז רציתי לשאול - האם הבעיות האלו תוקנו בדגמים החדשים? הכוונה היא ל-DSG7 בעיקר.

2. האם ידוע על בעיות ספציפיות בפאביה? אני לאו דווקא מדבר על הגיר, אלא על האוטו ככלל.

3. מה עם עלויות הטיפול? האם הן נחשבות ליקרות? זולות? ממוצעות? אני פשוט לא רוצה לקנות אוטו במחיר מסוים ואז להתחיל לשלם עוד אלפי שקלים רק על טיפולים קטנים שיכולים להסתכם בהרבה פחות.

4. האם צ'מפיון מוטורס נחשבים לאמינים? איך הם מבחינת שירות?

5. לדעתם יש עוד משהו שאני צריך לדעת או לקחת בחשבון לפני קניית הרכב?

מראש אני מצטער אם השאלות מטופשות או אמורות להיות ברורות, פשוט הידע שלי בנושא לא עצום במיוחד ולכן אשמח לקבל תשובות מאנשים מנוסים שמבינים בנושא.

תודה מראש לכל העוזרים! :)

פורסם

1.אין תשובה קונקרטית. אפשר להגיד שיש שיפור וכמות המקרים הצטמצמה.

2.לא מכיר, הבעיות טיימינג במנועי TSI 1.2 כבר לא חוזרות.

4. בצע חיפוש בפורום .

5. להשוות ולבדוק את כל האופציות בשוק ולראות מה הכי מתאים לך.

פורסם

כבעל פאביה כמעט שנה אומר לך שהיא אחלה אוטו. חזקה, חסכונית, מאובזרת, בטיחותית- בונבוניירה.

1. אני מניח שהבעיות הללו תוקנו (כך גם סקודה מציינים), אחרי הכל זהו אותו 1.2 TSI ואותה DSG7 שעברו מסכת שיפורים, גם בתחום האמינות.

2. הרכב די חדש, לא יודע להגיד לך, אבל אצלי קרה לי פעמיים שהמולטימדיה מסרבת לפעול, וגם אם תכבה ותניע את האוטו לא יעזור. הבעייה חלפה מעצמה כעבור שעה. גם לאבי זה קרה (אוקטביה).

4. לא להיט, אבל החוק הוא להיות נחמד- באתי לתיקון DSG7 בסבר פנים יפות, ובמקום לשלם על רכב ליסינג לכמה ימים קיבלתי רכב נקי, מכלול תיבה חדש ובעיקר לאון קופרה כמעט חדשה לכמה ימים...

פורסם
1.אין תשובה קונקרטית. אפשר להגיד שיש שיפור וכמות המקרים הצטמצמה.

2.לא מכיר, הבעיות טיימינג במנועי TSI 1.2 כבר לא חוזרות.

4. בצע חיפוש בפורום .

5. להשוות ולבדוק את כל האופציות בשוק ולראות מה הכי מתאים לך.

אחלה, תודה על התשובות! יש לך אולי תשובה גם לשאלה השלישית שלי?

כבעל פאביה כמעט שנה אומר לך שהיא אחלה אוטו. חזקה, חסכונית, מאובזרת, בטיחותית- בונבוניירה.

1. אני מניח שהבעיות הללו תוקנו (כך גם סקודה מציינים), אחרי הכל זהו אותו 1.2 TSI ואותה DSG7 שעברו מסכת שיפורים, גם בתחום האמינות.

2. הרכב די חדש, לא יודע להגיד לך, אבל אצלי קרה לי פעמיים שהמולטימדיה מסרבת לפעול, וגם אם תכבה ותניע את האוטו לא יעזור. הבעייה חלפה מעצמה כעבור שעה. גם לאבי זה קרה (אוקטביה).

4. לא להיט, אבל החוק הוא להיות נחמד- באתי לתיקון DSG7 בסבר פנים יפות, ובמקום לשלם על רכב ליסינג לכמה ימים קיבלתי רכב נקי, מכלול תיבה חדש ובעיקר לאון קופרה כמעט חדשה לכמה ימים...

קצת הלחצת אותי עם המולטימדיה, אפילו שזה פחות קריטי לי. בכל מקרה, ניסית אולי לבדוק את זה במוסך או משהו? הכוונה שלי האם זה משהו שניתן לתיקון או משהו שהם עוד לא הצליחו לתקן.

ובנוגע לשאלה השלישית, יש לך אולי תשובה? מניסיון או ידע אישי?

בכל אופן, תודה גם לך :)

פורסם

לגבי השאלה השלישית:

עלויות טיפול בקבוצת VW באופן כללי יקרות יחסית.

כמו כן עלות ביטוח של הרכב הזה גבוהה יחסית

• תוכן חדש...