Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבריולט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להחליף את האוטו שלי(בראבו) לרכב קבריולט

מה החסרונות של גג כזה ומה היתרונות?

איזה רכב מומולץ בתקציב 50K

מגאן קופה 1.6

פורסם

יתרונות: כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף

חסרונות: איטום (גשם, אוויר), בידוד (מזגן), קשיחות שלדה, בטיחות (תאונה), ביטחון (גניבה), וכל מה שאומרים- נכון.

dirty old man

need love too

פורסם

יתרונות: פוזה מקדם הנאה גבוה תחושת חופש אוויר צח ותדמית ספורטיבית

חסרונות: ביטוח יותר יקר(בדרך כלל) ונדליזם אבק וריחות למינהם אטימות למים רעשי רוח למינהם

רכב עד 50K - קצת קשה מכיוון שאין הרבה אופציות במחיר זה אתה יכול 205 קבריולט מהשנים 91-93 או 306 קבריולט 94-96 אלפא ספיידר 87-88 במוו 325 מודל 89 או אולי גולף קבריולט מהשנים המוקדמות ואים יתמזל מזלך אולי תימצא MGF מהשנים 96 (למרות שאני בספק אים יש אחת כזו )

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

PRO שמיים כחולים, אויר צח, נוף מדהים, מחובר לדרך, אם זה רודסטר אז נהיגה כמו שנהיגה אמורה להיות , פוזה + בחורות זורקות את עצמן עליך מימין ומשמאל .

CON כמו שכבר נאמר - ביטוח יקר, אחזקה והעיקר דאגה....כל הזמן אתה דואג שלא חותכים ת'גג. שלא רואים אותך כי אתה ממש נמוך מתחת למראה של המשאיות.

היה לי, אתה יודע. זה הדבר שכל אחד חייב לעצמו (לפוזה ו/או לנהיגה) לפחות פעם בחיים (רצוי שאתה עדיין רווק :wink: )

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

והינה הגיעה זמן לשון:wink:

חברי וחברות הפורום אימרו קבריולה ולא קבריולט. מקור השם הינו צרפתי(לכו תבינו אותם):idea:

הרבה אני לא יכול להוסיף לך, אמרו הכל לפני.

מה שאני יכול עוד להגיד שאם אין לך גג קשיח וחניה סגורה לרכב שלך, לא מומלץ לך ליקנות קבריולה כי הגג יהרס מהטל-שמש בקיץ ומהגשמים והרוחות בחורף

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
והינה הגיעה זמן לשון:wink:

חברי וחברות הפורום אימרו קבריולה ולא קבריולט. מקור השם הינו צרפתי(לכו תבינו אותם):idea:

הרבה אני לא יכול להוסיף לך, אמרו הכל לפני.

מה שאני יכול עוד להגיד שאם אין לך גג קשיח וחניה סגורה לרכב שלך, לא מומלץ לך ליקנות קבריולה כי הגג יהרס מהטל-שמש בקיץ ומהגשמים והרוחות בחורף

כיסוי לרכב.. אחלה של פתרון!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
כיסוי לרכב.. אחלה של פתרון!

רמי

כיסויי רכב ניגנבים (תאמין לי אתה לא רוצה לישמוע כמה כיסויים עברו על המכוניות שלנו, בד''כ יש להם טווח חיים של חודש+- אצלנו כמובן)

כמוכן חוץ מהכיסויים בשדרות כימעט כל בן אדם שני מיסתובב עם סכין (אין לי מושג למה הם אומרים שזה נותן להם ביטחון)

ותאמין לי אין דבר שמבדר את האנשים האלה יותר מלחתום עם סכין את ראשי התיבות שלהם, על כיסוי שהוא לא כיסוי קשיח

שוב אני מדבר מהמקום שאני גר בו

אם במקומות אחרים בטוח יותר אז אדרבה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

שמע, אני מאופקים, זה לא הרבה יותר טוב פה.

אבל באופקים, לא נגעו לי ברכב! והכיוסי נשאר על הרכב 24 שעות!

כמו כן אני מודע לבעיות שיש בעירות פיתוח בדרום. (אבל זה לדיון אחר.. אם בכלל...)

אבל לא לקנות רכב מסוים בגלל ונדליזם, זאת פשוט כניעה!

רמי

DFC

פורסם
שמע, אני מאופקים, זה לא הרבה יותר טוב פה.

אבל באופקים, לא נגעו לי ברכב! והכיוסי נשאר על הרכב 24 שעות!

כמו כן אני מודע לבעיות שיש בעירות פיתוח בדרום. (אבל זה לדיון אחר.. אם בכלל...)

אבל לא לקנות רכב מסוים בגלל ונדליזם, זאת פשוט כניעה!

רמי

זאת לא כניעה, זאת ריאליות...

אם אין ברשותי חניה סגורה, בחיים לא הייתי מחנה על בסיס קבוע , רכב קבריולה ברחוב....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבל מה תעשה? תוותר על חלום רק בגלל שאתה גר בבית פרטי!

התשובה היא לא!

אני גר בבלוק, ואני לא רואה את עצמי גר בבית פרטי בזמן הקרוב, וזה אומר שבלל זה אני אוותר על החלום שלי, לא נראה לי בכלל!

כנ"ל לגבי האופנוע, היה עומד בחוץ, למרות מקרים שהיו גונבים לי וינקרים הכל היה בסדר..

אבל מה, פרצו לי לרכב כמה פעמים שיצאתי למועדונים, אבל מה אני יכול לעשות, חוץ מלהתקשר לתופר ולהגיד לו שאני מגיע מחר שיסדר לי את החלון האחורי.

זה מעליב, ומאוד פוגע.

רמי

DFC

פורסם

רוב רובם של האנשים לא גרים בבית פרטי וזה לא מה שהתכוונתי.

התכוונתי שלפחות צריך חניון תת קרקעי של הבניין או חנייה מתחת לעמודים , ולא באמצע הרחוב חשוף לכל

פגיעה מזדמנת ....

לי אישית אין קבריולה אבל אני גם חונה מתחת לעמודים וגם מכסה את האוטו

אבל אני פסיכופט בנושאי מכוניות אז אל תתחייסו לזה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...