Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להזמין מבקעת עצים מאליבבה ואשמח לדעת מכאלו שכבר הזמינו מהאתר.

האם יש ביטוח למשלוח?

האם אפשר בכלל לסמוך על המוכרים שם?

זמן משלוח משוער?

מצרף קישור למוצר, סדר גודל של 500-700 דולר לשלוש מכונות:

http://www.lzbora.en.alibaba.com/product/60319171160-802028317/2015_New_Designed_Used_in_either_Vertical_or_Horizontal_with_CE_28T_Gasoline_Engine_Hydraulic_Log_Splitter.html

תודה!

Got To love It

פורסם

הזמנתי הרבה פעמים ציוד ומוצרים לעסק באלפי דולרים ולא נתקלתי אף פעם בבעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מעצבן.

רשמתי הודעה יחסית ארוכה ופתאום הדפדפן עשה רענון – והכל נמחק. באסה.

טוב לעניינינו.

לגבי מסחר עם סין – צריך מאוד להזהר.

כאשר אני עומד עם העכבר על המילים Verified Supplier (בצד שמאל למעלה), נפתח מעין פופ-אפ שאומר שהמפעל קיים כבר 5 שנים, ובמשך זמן זה ביצע רק 1 מכירה בסך של $800+ דרך אליבבה.

בעיני זה מאוד מחשיד.

כמו כן – אתה איש מקצוע בתחום -> האם מחיר המכונה נראה לך סביר ?

האם איננו זול מדי (גם בהתחשב בכך שהוא תוצרת סין) ? ואם הבנתי נכון – המחיר כולל בתוכו גם מחיר משלוח (וזה לא מוצר שהמשלוח שלו עולה פרוטות).

כמו כן, התשלום עבור המוצר נעשה ב-2 תשלומים, כאשר התשלום כולו מועבר לפני ביצוע המשלוח.

מאחר והסכומים בהם מדובר הם קטנים יחסית, לא משתלם כלכלית לבקש אישור SGS או משהו בסגנון.

שים לב – המשלוח הוא FOB.

המשמעות היא שהמוכר נושא באחריות עד שהמוצר נמסר לנמל לצורך הטענה על האוניה.

מרגע זה – אתה אחראי למוצר. אתה אמור לדאוג לביטוח.

ההמלצה הכי חשובה שאני יכול לתת לך – בכל משלוח ימי, תדאג לביטוח ימי למוצר.

העלות היא יחסית מאוד נמוכה (כמדומני 0.1% ממחיר המוצר) – אך בלעדיו אתה עלול להגיע למצב בו תידרש לשלם סכומים ענקיים (במקרה של השלכת סחורה מהספינה (למשל בזמן סערה) – כולם משתתפים בעלות הסחורה. תאר לך שהשליכו מהספינה סחורה במיליוני דולרים... - ואלו דברים שקורים).

אם החלטת לקבל את המלצה זאת – תתייעץ עם סוכן ביטוח ימי לגבי סוג הביטוח (כמדומני שיש 3 סוגים. כרגע אינני זוכר איזה נותן כיסוי הכי טוב).

עריכה : שמעתי כבר על מקרה בו רמאים הקימו אתר אינטרנט ועשו רושם כאילו הם מפעל גדול ומשגשג עם תמונות יפות וכו'. לאחר שבאו לבדוק מדוע המשלוח לא מגיע - מצאו משרד קטן ששימש אותם לביצוע הרמאות במקום מפעל גדול.... אז מומלץ להיזהר.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

שנה שעברה ביקרתי אצל מישהו בצפון, ונסענו בסביבה לטיול קצר.

האזור היה אזור בו עובדים מבקעי עצים - לדעתי הוא אמר משהו עם רשיון מ- קק"ל או משהו כזה - כולם עבדו עם מבקעות MTD שמאד התרשמתי מהן (אני לא בתחום, אבל דברים כאלה מענינים אותי) ושמיובאות ארצה באופן סדיר ותקני.

לדעתי לא שווה ההתעסקות עם ייבוא של מכונה כזו (הובלה? ריצות לסידור הניירת? למכס? לבונדד? ומה עם מכון התקנים?).

פורסם

הדבר הכי חשוב שאתה חייב לעשות זה לוודא עם עמילי מכס האם המכשיר מותר לייבוא לפי מכון התקנים ומה עליות השיחרור ואז לעשות חשבון של כדאיות היבוא .

תברר עם המוכר אם במקרה הייתה לו מכירה בארץ .

מניסיון קנייה מאלי בבא לא הייתה לי בעיה למרות שהקנייה שלי היא לא של מוצרים כמו מכונה אלא של מוצרים פשוטים יותר.

פורסם (נערך)

אם תחליט להביא את המכונות לארץ, תעשה גם בדיקה מקדימה עם המוכר -> שיבדוק עם המשלח הבינלאומי שלו ( באנגלית Freight Forwarder) מי הנציג בארץ -> אח"כ תפנה אליו (נציג בישראל) לקבלת הצעת מחיר לטיפול במשלוח. אולי גם לבדוק באיזה נמל חברת הספנות מבצעת פקידה (באיזה נמל המוצר יפרק - אשדוד / חיפה/ אילת / נמל HUB במזה"ת).

אם לא תקבל הצעת מחיר מראש - כאשר תרצה לשחרר את המשלוח, יש כאלה שינצלו את זה לדרישת מחיר הרבה יותר גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...