Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי תנור במקלחת של חברת זק"ש.

גודל המקלחת לא עולה על 5 מטרים רבועים.

 

לאחר הפעלה של שעה וחצי של מפזר החום המקלחת לא קרה. אבל , מסתבר הרושם כי החום נאגר בעשירון העליון של המקלחת ושם הוא "נתקע".

ידוע לי שהחום מבחינה פיזיקלית עולה למעלה אבל שהמקלחת אטומה(!!!) כאילו המפזר חום לא אפקטיבי.

בנוסף אציין כי המפוח עובד אבל לא מוציא אוויר כמו שמפזר חום אמור לעבוד.

מישהו מכיר בעיה שכזאת ?

פורסם

כן, הטריק הראשון הוא שצריך להתקין את המכשיר נמוך יותר כדי שיהיה אפקטיבי יותר - פתח יציאת האוויר טיפה מעל הראש.

הטריק השני למצוא מכשיר טוב, אני רכשתי בהמלצה מכשיר כחול לבן של חברת מולדת, הייתי סקפטי אך אכן מכשיר טוב.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש את הגופי חימום ללא המפוח, לדעתי הם יעילים יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כרגע המכשיר ממוקם מעל דלת הכניסה למקלחת.

אז תמקם מעל המקלחת ..זה בנוסף למפזר חדש וטוב (לפי דבריך הוא לא בשיאו).

אני לא ממש אוהב את החימום הרגיל בלי המפזר, זה נותן חימום נקודתי אבל מעבר להעדפה אישית תכלס אף אחד מהפתרונות הוא לא מושלם, לפעמים אני מדליק את החימום חצי שעה לפני שאני נכנס להתקלח ועדיין זה לא להיט..

 

מאז שעשיתי את מה שאמרתי לך אני חי עם זה בשלום.

פורסם

הניסיון שלי עם מפזרי חום בכלל - לא רק במקלחת - שהחימום שלהם די נקודתי. מקרינים (אינפרא-אדום) עוד יותר גרועים. אבל שעה וחצי לחימום של מקלחת קטנה נשמע לי שמדובר באחד משלושה דברים, או איזה שילוב: מכשיר לא תקין, איזור מגורים קר במיוחד ושאתה מפונק בנושא זה.

 

מחמם מקלחת הוא מוצר זול מאד, נסה להחליף את שלך בחדש. ולפי זכרוני זה של מולדת אכן טוב. (כיום יש לי מפזרים גנריים, אבל אני גר במקום לא קר במיוחד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מפזרי החום הטובים ביותר למקלחת הם מולדת (MR2) ואלקטרו חנן (EL21) בהספקים 2700 ו-2600 וואט בהתאמה. הם חזקים יותר מהמפזר שלך ב-600-700 וואט והמפוח שלהם עוצמתי יותר.

 

גובה התליה משמעותי מאד. צריך להתקין אותו הרבה יותר נמוך ממה שהיית מצפה וממה שאנחנו רגילים מהתנור מקלחת של פעם. פתח היציאה צריך להיות לכל היותר בגובה הראש הממוצע בבית. גם למיקום בחלל יש משמעות. תתקין אותו הכי קרוב שאפשר למקום בו אתה עומד כשאתה יוצא מהמקלחת. התקנה מעל דלת נניח לא שווה כלום, כל החום עולה למעלה.

 

מעבר לזה אם יש לך דלת יציאה למרפסת או חלון החוצה אתה צריך לוודא שאין מרווחים גדולים מידיי שנכנסת דרכם רוח. אם כן יש להתקין מברשות מתאימות. תחלופת אוויר גבוהה תגרום לקירור מהיר של המקלחת, הרבה יותר ממה שמפזר החום מסוגל לחמם.

×
×
  • תוכן חדש...