Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שחרר אותו. תן לו להחליט מה מקפיא אותו ומה מפשיר אותו. זה הוא, וזו האישיות שלו.

כל אחד מבשיל באופן שונה. אין נכון או לא נכון.

תגובה קצרה ,קולעת ומאוד נכונה לדעתי.

דוגמה אחת מני רבות אצלי,הגדולה שלי בת 8 אוטוטו, עד לפני כשנה הייתה סופר ביישנית, כל מפגש בגן או מסיבה עם הורים היא הייתה משתתקת ונדבקת אלינו למרות שבבית היא הראתה לנו חודש לפני את כל הריקודים, בהתחלה זה הציק אבל הבנו שאין מה לעשות עם זה ולמדנו לקבל את זה , משנה שעברה שהיא עלתה לכיתה א' , הביטחון שלה עלה ועלה וכל החוסר ביטחון שלה מול אנשים זרים פשוט נעלם, השנה אנחנו כבר אפילו בהלם מזה שהיא הולכת להופיע בחנוכה עם חוג הריקוד שלה בהיכל ספורט בעיר מול תושבים(אתמול היא הייתה בחזרה גדולה עם מלא אנשים ואשתי פשוט הייתה בהלם כמה היא השתנתה).

זמן חביבי, עושה את שלו וקח בחשבון שלא תמיד השינויים עושים לך את החיים קלים גם אם רצית שהם יקרו (הביטחון העצמי שלה עלה ביחס ישר עם חוש המרדנות :twisted:).

פורסם
תודה לכולם על ההתייחסות.

חוסר הבטחון בא לידי ביטוי בדברים שנראים לו "מסוכנים", זה יכול להיות צלילה בבריכה, מתקן מסויים בפארק וכדומה, העניין עם הצלילה רק היה דוגמא.

אגב, אין לו פחד ממים, הילד מאוד אוהב לבלות בים\בריכה, זה נקודתי לעניין הצלילה או למשל קפיצה לבריכה.

אני ואישתי לא רואים את זה כמשהו "מטריד" או בעייתי, פשוט רוצים לדעת אם יש אטלי דרכים להקל עליו את החששות האלה.

ZX,

הזכרת אומנויות לחימה ואני מסכים עם זה והבן כבר שנתיים מתאמן בג'ודו ובמקרה אתמול השתתף בטורניר וניצח 3 מתוך 4 קרבות :)

נשמע שיש לך ילד נורמלי לחלוטין! הפחד שלו נובע מדברים שכבר נכתבו וזה בסדר וטוב שכך.

לגבי הקרבות כל הכבוד לו! אני מקווה שמתישהו בעתיד נשמע עליו מייצג אותנו בכבוד! :wink:

כל מה שקראתי נשמע לי סופר טבעי. זה נשמע גם טבעי על בני אדם מבוגרים.

מצטרף להמלצה של ZX 2.0. זה לא רק תורם לבטחון זה גם עוזר להבנה של מגבלות והתנהגות בחברה. אחיין שלי בן 4 התחיל ללכת לג'ודו והילד השתנה לטובה מאוד. נהיה הרבה יותר סבלני ומודע לסביבה שלו. דווקא תחושת האין עליי לא אופטימלית בעיניי. אני חושב שהאיזון בין בטחון למודעות חשובים מאוד.

רק תיזהר עם יותר מדי ג'ודו כי לפני שתשים לב הילד יתחיל לפרק קנקני בירה כמו מים ולהתנייד על דאצ'יות.

כולה קנקן אחד. ועוד שני צ'ייסירם. יום אחד אחרי שכבר הייתי שיכור מהמחקר הזה שלך. אבל זה עדיין היה רק קנקן אחד. ודאצ'יה זה אחלה, מתי אתה בא לסיבוב?

פורסם

גם אני מכיר לא מעט אחים שנולדו בהפרש קטן מאוד וגדלו באותו בית ואותם תנאים

אבל יצאו שונה לחלוטין, הפוך אפילו. בנוסף, בכורים נוטים להיות שונים מאחאים צעירים,

יש נטייה לבכורים להיות רצינים ומיושבים יותר ולבני זקונים להיות מפונקים ונועזים יותר,

זה כבר עניין סביבתי ופחות מולד.

להבדיל,

גם בהמלטה של כלבים - למשל שישה גורים - תאומים בעצם [?] - נראים זהה -

ולכל אחד פרה דיספוזיציה שונה לחלוטין שעין מיומנת מזהה די בקלות כבר בגיל

מאוד צעיר, אחד יהיה סקרן-תקפן-שתלטן-חובב מדון והשני יכול להיות ההפך הגמור.

נטייה מולדת זה נושא מאוד מעניין.

ומה לגבי כאלה שהיו ב-8200 ויש להם נטייה לאקסטרים? :wink:

אז אם אין לך אקוואריום סימן שאתה מחטט באף ומציג גולגולים לראווה ! :)

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...