Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתמש בה, ממליץ. כמובן שצריך לנהוג בזהירות כשעובדים עם מכונה, ובנוסף אני קניתי גם פדים קצת יותר רציניים אבל אלו שבאים עם הערכה גם נחמדים, עושים את העבודה והגודל נחמד מאוד, 3'.

המחיר קצת זול מדי, ערכה כזו אמורה לעלות 20 שח.

פורסם

אין מה להיות מבולבל, זה שחברות אחרות כמו כימיקל גייס דופקים מחירים על שטויות כאלה זו לא סיבה לקנות, סה"כ התקן פשוט ביותר שמתחבר למברגה, אם זה קריטי לך אפשר לקנות פדים של חברות מוכרות יותר שיתאימו להתקן הזה בלי בעיה.

פורסם

אם כבר פתחו שרשור בנושא, רציתי לדעת מה ההבדל בין הפדים השונים בערכה ? יש פד חלק, יש פד ביצים, ויש פד ביצים יותר עמוק ...

איזה פד מתאים לפוליש ?

איזה פד מתאים לווקס\אוטם ?

פורסם

לא חושב שיש צורך בהתקן הזה בזמן מריחת וקס או אוטם, בכל מקרה את ה'ביצים' הייתי לוקח לפוליש אגרסיבי, אחר כך אפשר לעבור עם הפד פרווה שמגיע שם, החלקים יהיו טובים לוקס או אוטם, אבל אם כבר הייתי קונה איזה פד מריחה מיקרופייבר בשביל השימוש הזה.

ד"א יש גם פדים סינים טובים יותר בEBAY בערך 30 שח לשלישיה, HEX PADS.

פורסם

נראה נחמד מאוד. במחיר הזה כדאי להזמין אפילו שישב בצד עד לעת הצורך.

איזה גודל כדאי לקנות? ראיתי שיש פד 7" ו-5".

על פלטה 5" אפשר להרכיב פד 7" במידת הצורך?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אין מה להיות מבולבל, זה שחברות אחרות כמו כימיקל גייס דופקים מחירים על שטויות כאלה זו לא סיבה לקנות, סה"כ התקן פשוט ביותר שמתחבר למברגה, אם זה קריטי לך אפשר לקנות פדים של חברות מוכרות יותר שיתאימו להתקן הזה בלי בעיה.

הפד ביצים זה לפוליש גס, והחלק שמקבלים זה למה? מתאים לווקס?

פורסם

השטוח? כן מתאים לווקס ואוטם, למרות שאני אוהב ליישם דברים כאלה באופן ידני.

הפרווה לפוליש עדין.

פורסם (נערך)

MZN, אתה עושה פוליש בעזרת ההתקן לכל הרכב או רק לפאנל/ מקטע מסוים.

שאלה נוספת, איזה פוליש של מגוויירס אתם משתמשים? ראיתי שהמליצו על האולטמייט קומפאונד, אבל איזה בדיוק?

ועוד שאלה כללית: איך יודעים מה עובי הלכה והאם אפשר לעשות פוליש או לא?

עריכה אחרונה על ידי K.O.
פורסם

תלוי בצרכים שלי, אבל בעיקרון כל הרכב. ברכבים גדולים זה לא פשוט וקצת מעייף אבל קל בהרבה מידני, אין פה שאלה בכלל.

יש המון סוגי פוליש, תלוי בתקציב שלך ובצרכים שלך.

זה מה שמדברים עליו -

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOv4sJ-0Y7FBgA2yMDoS6g3dNKqU5UHmAhO1O9Infg8Xte7efd

יכול להיות שהפיניש שלו קצת ארגסיבי מדי, כלומר תחפש פיניש נקי יותר, אז אחריו עוברים עם פוליש עדין כמו זה -

http://www.cleanyourcar.co.uk/images/uploads/watermarked/meguiars-205-250ml.jpg

פורסם

תודה.

דרך אגב, לפי הסרטונים ביוטיוב פד פרווה הוא לפוליש אגרסיבי ולא עדין...

יש למישהו תשובה לגבי איך יודעים מה עובי הלכה?

• תוכן חדש...