Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מקווה שמישהו כאן ידע לעזור לי לפתור את התקלה.

כמו בכל ההאצ'בקים, גם בראנקס המושב האחורי מתקפל שליש\שני שליש כדי לאפשר העמסת מטען גדול. לא מזמן גיליתי שקיפול של אחד הצדדים הפסיק לעבוד. הכפתור שלוחצים עליו כדי לשחרר את נעילת המושב היה שקוע בפנים למרות שהמושב היה נעול במצב מורם. הצלחתי להוציא את הכפתור עם המוט והפלסטיק שמחובר אליו, אך ללא הכרת המנגנון אני לא יודע מה ואיך לתקן. אני מצרף כמה תמונות.

מישהו יודע איך בנוי המנגנון? מה התקלקל? איך לתקן?

תודה רבה וסופ"ש נעים לכם.

IMG_20151030_154608.jpgIMG_20151030_155436.jpgIMG_20151030_155502.jpgIMG_20151030_154725.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי היום למוסך. אמר שהוא לא מבין בזה ולא רוצה להתעסק עם מנגנון נעילת הכיסא. הפנה אותי לפחח מסוים. הלכתי לפחח הזה. גם הוא לא מבין בזה כלום ואמר שכדאי לנסות לפנות לרפד כי צריך לפרק את ריפוד המושב כדי להגיע למנגנון (איך הוא יפרק אם המושב במצב נעול? :shock:).

אולי בכל זאת מישהו פה יכול לעזור? לפחות להפנות לבעל מקצוע שידע לפתוח את הנעילה בלי להזיק למושב עצמו?

פורסם

מעדכן למען מי שיתקל בבעיה זו בעתיד...

השגתי חוט ריתוך (=מוט) 4מ"מ, כופפתי אותו כשני סנטימטר מהקצה בתשעים מעלות, הכנסתי אותו דרך הפתח שבראש המושב והצלחתי ללחוץ בעזרתו על מה שהמוט המקורי (עם הכפתור בראשו) אמור ללחוץ. צריך ללחוץ בתוך חריץ בצד שפונה כלפי חוץ הרכב. המושב השתחרר מהנעילה ואז כבר היתה לי גישה להכניס חזרה למקום את הפלסטיק השחור שבקצה המוט המקורי (הקליפסים שלו פשוט השתחררו, שום דבר לא היה שבור). לחצתי את הפלסטיק למקום על ידי מברג שנכנס דרך הפתח בגב המושב שאליו נכנס ה-U שנתפס על ידי המנגנון.

שיחררתי ונעלתי את המושב מספר פעמים לבדיקה והכל עובד מצוין.

• תוכן חדש...