Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום לכולם.

ברשותי סקודה פביה ידנית שנת 2005, שאהבה נפשי. האוטו נוסע מעולה, נוח מאוד וגודל מאוד התאים לי, אבל הוא כבר לא חדש ויש לו קצת קשיים, ולמרות שלאחרונה השקעתי בו הרבה כסף כדי שיהיה מושלם- אני מתכוננת לגרוע מכל ומתכננת לקנות רכב אחר.

יש לי הבנה בסיסית פלוס במכוניות, לכן אני אדע לבחור מה מתאים לי ומה לא- מה שאני רוצה להימנע ממנו זה לגלות פתאום עם דגם ספציפי/גרסא ספיציפית שיש לה תקלות ידועות. (חבר טוב כבר "נדפק" עם פולסווגן שבדיעבד הסתבר שהגיר שלה דפוק).

התקציב שלי הוא כ-50 אלף שקל, ואני רוצה סופר מיני (בגאז' בגודל טוב, אבל בכל זאת יכולת לחנות במקומות קטנים).

לצערי- הגיע הזמן להתקדם ולכן זה צריך להיות גיר אוטומטי (או נגזרות שלו).

אין לי צורך בגימור גבוהה, ג'יפיאס מובנה ותוספות למיניהן, לכן חבל לי על הכסף בתחום הזה.

מנוע- 100 כ"ס, ויכולת ליסוע עליות בנוחות (לירושלים, לבקעה, כבישי הצפון...).

וזהו בערך. אני בטח עוד אזכר לאט לאט ביתרונות וחסרונות אחרים.

הכי אידאלי לי היה לקנות סקודה דומה משנה מתקדמת יותר, אבל הפחידו אותי נורא שהטורבו יכול להיות בעייתי בדגמים של 2010+, והדבר שאני הכי לא רוצה זה להיתקע עם החלפות כל כך יקרות כמו שיש לסקודה.

בנוסף להכל- יש לי יכולת כלכלית גם להשקיע יותר, במידה וזה שווה את זה. האם יש רכב ח-ד-ש שיענה על הדרישות במחיר של כ-80 אלף, שמישהו כבר משתמש ויודע שלא יהיו צפויות לי בעיות קריטיות איתו?

עריכה אחרונה על ידי 1-8
פורסם

הייתי במצב דומה לשלך. ברשותי סקודה פביה 2003 ידנית וחיפשתי לה מחליפה סופר מיני אוטומתית.

התקציב שלי היה קצת יותר גבוהה 50-55 אלף. קניתי יונדאי I20 שנת 2012. האוטו די דומה מבחינת גודל לסקודה, גם מבחינת מרחב פנימי וגם מבחינת בגאז'. כמובן שצרכית דלק יותר גבוהה מסקודה, כי מדובר ברכב אוטומתי. אני מקווה שיונדאי יפגין אמינות יותר גבוהה מפביה.

בתקציב שלך תוכל למצוא יונדאי משנת 2010

פורסם

בתקציב שלך תוכל למצוא יונדאי משנת 2010

אחותי קנתה לאחרונה i20 שנת 2011 אם אני לא טועה. אחלה אוטו, אבל מרגיש כמו "אוטו של כוסיות" לעומת הסקודה. משהו בתחושה הכללית.

עלית על תקלות/חסרונות בינתיים לעומת הפאביה?

פורסם

לא יודעת, dacia נראה לי חובבני כזה, לא מספיק אמין.

אני צריכה משהו שידע לגמוע מרחקים יפים בלי מוסך...

פורסם
dacia???

חשבתי שיש קונצנזוס על זה שהאיכות שלהם לא שווה את זה...

החשיבה שלך לצערי בטעות יסודה.

אך באם אתה מעדיף רכב מיד שניה ללא אחריות כלל או אחריות קצרה גם זה בסדר גמור.

פורסם
אחותי קנתה לאחרונה i20 שנת 2011 אם אני לא טועה. אחלה אוטו, אבל מרגיש כמו "אוטו של כוסיות" לעומת הסקודה. משהו בתחושה הכללית.

״אוטו של כוסיות״? I20? את טועה בכתובת...

פורסם

אני לא מרגיש שזה אוטו של כוסיות, הייתי אומר שזה יותר אוטו של ליסינג או השכרה

טרם עליתי על בעיות כי קניתי אותו רק לפני שבוע.

ביונדאי חסרה לי קצת תחושה של איכות. החומרים של סקודה יותר איכותיים, יש תחושה של אוטו יותר מוצק, דלתות יותר מסיביות, מתגים יותר נעימים למגע. יונדאי מרגישה לי יותר אוטו "מקרטון".

ביטוח של יונדאי מאוד זול ואין דרישה למיגון מיוחד.

העליות של ירושלים סקודה עם 68 כ"ס עושה יותר בקלות מאשר יונדאי עם 100 כ"ס. אבל כאן כמובן משפיע גיר אוטומטי 4 הילוכים פשוט לעומת גיר ידני.

קניתי את הגירסה הכי פשוטה וממש מוזר לי האבזור של הרכב.

מצד אחד יש בקרת שיוט, קיפול מראות חשמליות, שליטה על רדיו מהגה ו 6 כריות אוויר.

מצד שני אין חימום למראות (מאוד שימושי בגשם), אין bluetooth ברדיו, אין מנורה מקדימה בסלון לקריאת מפות, מפתח מאוד פשוט עם שלט נפרד לדלתות.

• תוכן חדש...