Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום האוטו טופל בצ'מפיון בני ברק

באמת שרציתי לקחת אותו למרכז החדש בראשון אבל נשבר לו לרדוף אחריהם , שרות מזעזע ברמות

זקוק להמלצה על מקום לעשות את הטיפול לרכב

אני גר באזור השרון ועובד באזור תל אביב ככה שנוח לי באזורים האלה

בבקשה מקום שיודע לתת שרות ולא רק לקחת כסף.

תודה

פורסם

הייתי בודק אפשרות להגיע לפתח תקווה למוסך ספטון. דבר שם עם בחור בשם ניב. מנסיון עם המוסכים פליקס , תושיה וספטון , בפתח תקווה עשה לי רושם שלא מנסים לגזור עלי קופון והיחס היה יותר אדיב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אבל הוא באחריות יבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

האוטו עוד מעט יסגור 3 שנים ותגמר אחריות היבואן ( לא סגור על כמה זמן הם נותנים היום לבעיות הגיר שלהם )

מה באמת המשמעות מהבחינה הזאת לאיפה שאני מטפל ?

פורסם
הייתי בודק אפשרות להגיע לפתח תקווה למוסך ספטון. דבר שם עם בחור בשם ניב. מנסיון עם המוסכים פליקס , תושיה וספטון , בפתח תקווה עשה לי רושם שלא מנסים לגזור עלי קופון והיחס היה יותר אדיב.

+1 ניב אדיב עם תודעת שירות ועומד במילתו.

היתה לי חוויה חיובית מולו

• תוכן חדש...