Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני נהג בן 23 מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה,הרכב ישמש אותי בלבד לנסיעות יומיות של 50 ק"מ + - (פקקי איילון מככבים אצלי ) , התקציב במקסימום שאני מסוגל לעמוד בו הוא 85 אלף. חשוב לי תצרוכת דלק טובה,אבזור מכובד,חווית נסיעה מהנה,עדיפות לאוטומט ושיהיה בעל ביצועים טובים בסך הכל.

עד כה אספתי כה אופציות:

קיה פיקנטו

סיאט איביזה החדשה שתגיע בעוד חודש

ורנו קליאו

אשמח להמלצות על אחד הרכבים האלו או על רכבים דומים אחרים בהתאם לדרישות.

נ.ב צמפיון מוטורס ? DSG ? הרבה מתריעים אפשר לדעת למה ?

תודה לעוזרים :)

פורסם

האמת שהייתי לוקח מליסינג 0 ק"מ את הפיגו 208 או הקליאו,הפיגו נוחה יותר,הקליאו זריזה יותר,אבל הפיגו לא כול כך חיסכונית.

מנגד אם תוותר על חווית נסיעה יש לך את הספייס סטאר שתהיה מאוד חיסכונית ומאוד מאובזרת.

האיביזה עם המנוע חדש לדעתי יש קצת חשש,צריך לראות איך המנוע הזה לאורך זמן,ראינו מה קרה פעם אחרונה כשהם הביאו מנועים וגירים חדשים כמו ה DSG.

הפיקנטו רכב טוב,פחות מצטיין בחיסכון,אבל לדעתי כבר היונדאי I10 עדיפה בזכות סלון נעים יותר ומושבים עם תמיכה טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע לי בגדול שאתה מחפש רכב קטן וזריז שיתן לך ראש שקט מבחינת נסיעה ותקלות ושתוכל למכור אותו מהר כשתרצה להחליף, לכן מבין האופציות שציינת נראה לי כדאי לך ללכת על הפיקנטו שהיא די זריזה ומתמרנת בנסיעות צפופות וגם הבנתי שנותנים עליה אחריות ארוכה מאד בחברה, הקליאו היא גם אפשרות במקרה שלך למרות שאני באופן אישי בורח מצרפתיות כמו מאש אחרי נסיון מר

• תוכן חדש...