Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 2006 - טיימינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הכלי שמשתמשים בו לקבע את המנוע והמשאבת מים כאשר מחליפים רצועת טיימינג?

וכמה עולה?

תודה

פורסם
אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה.

שכן החליף טיימינג במגאן 2 אצל חאפר שחשב שהוא יודע מה הוא עושה. אחרי זה הוא היה צריך לשפץ ראש.

בשביל זה אני הולך לקנות את הכלי

מספיק שן אחת שזזה אתה דופק את המנוע

וקניתי לאישתי מגאן וגם אבא שלי עם רנו קנגו אבל המנוע זהה K4M

וכן, לשאלה השנייה בדרך כלל אנחנו מטפלים לבד

למרות שאני אראה את העלות כי צריך להחליף גם משאבת מים

נראה כמה עולים החלפים לעומת תיקון במוסך ונחליט

פורסם

בהצלחה מהרגע שיש לך כלי ספציפי לנעול את הקראנק. והוראות . וברגע שתצמד אליהם כאילו חייך תלוים בזה!!!

לא תהיה לך שום בעיה , אנשים תפסו פחד ממנועים כאלו ללא שגם, או ללא סימון מיוחד מפני שהם לא עבדו מדויק.

ומה שמצחיק במקום שיצא שם רע לאותם חאפרים, יצא שם רע למנועים האלה.

שדרך אגב הם סופר אמינים, סוסי עבודה רק צריך לעבוד נכון.

סוד קטן ברגע שהכלי ספציפי אצלך זה הולך יותר מהר מרכב פשוט. אין שם בריחה או סטיה היות שנעלת את הקראנק.

פורסם
קח הוראות שיעזרו לך בעבודה:

[ATTACH=CONFIG]440034[/ATTACH]

היי

תודה

הורדתי כבר ספר טיפולים שלם לרכב :)

למי שרוצה זה 102 מ"ב

פורסם

אם לא מדובר במערכת תיזמון צפה אני לא רואה שום בעיה לבצע את הטיימינג ללא נועלים וזאת על ידי סימונים מדוייקים גם על הגלגלות וגם על הרצועה עצמה ולהקביל סימונים לרצועה החדשה בדיוק לפי אותם שיניים מסומנות והמרחק המדוייק בין הסימונים שעל השיניים. כך עשיתי מאז ומעולם בהחלפת רצועות תזמון ברכבים השונים. אין ספק שהנועלים עוזרים והסיכוי לטעות קטן פי כמה וכמה.

• תוכן חדש...