Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סוזוקי גימני מודל 2007במצב מצויין . לפני כשנה נקרעה רצועת המנוע הכנסתי את הרכב למוסך והרצועה הוחלפה..לאחר חודשיים שוב מנוע מתחמם עוצר בצד גורר למוסך שוב הרצועה נקרעה המוסכניק טוען שמי שהרכיב עשה זאת לא נכון מחליף על חשבונו ושולח אותי לדרכי עם הבטחה שהתקלה תוקנה לפני כשבוע שוב אותה תופעה (הרכב עבר מאז 2500 קמ בלבד!!) נתייעץ עם חבר מכונאי שאומר לי לבדוק מה גורם לקריעת הרצועה. מכניס את הרכב למוסך מבקש מהמובכניק שיבדוק היטב ויודיע לי מה קורה ומה דעתו. למחרת מתקשר אליי וטוען שגלגל השיניים של האלטרנטור חד מדיי ואולי הוא גורם לקריעת הרצועה וכי הוא הרכיב לי גלגל חלופי משופץ בעלות של 250 ש,ח הייתי קצת בהלם מזה שהוא כבר טיפל ברכב מבלי לתת לי הצעת מחיר ולשאול את דעתי..אמר לי יחזור אליי עם העלויות ולא חזר היום חזר ועם כל האלמנט וטען שמגיע לו 1225 ש"ח אחרי שנרגעתי מההלם שאלתי אותו מדוע טען ש "היתה המון עבודה בלפרק את הרדיאטור ואז את האלטרנטור שעשה סמטוכה בכל הפלגים ועוד כל מיני חירטוטים)

2 שאלות

1. מה יכולה להיות הסיבה לקריעת הרצועה ?

2. האם לדעתכם המוסכניק צריך לקחת אחריות על העניין (בכל זאת דקה של חוסר עירנות מצידי והמנוע היה הולך) בכל זאת עברו רק 2500 .

ולא לא מדובר במוסך מדרכה אלא במוסך מורשה של דיהטסו שאני מכיר שנים והייתי בהלם מהתרגיל שהוא עשה לי

תודה

פורסם

הגלגל של האלטרנטור חד מידי?!? מה זה הבולשיט הזה?! בטח הרצועה חידדה אותו עם הזמן כדי שהוא ייגרום לקריעה שלה כדי שיוכלו להכניס את האלמנט שהכניסו לך. פשוט ביזיון בהיתגלמותו! תיקון שנעשה בלי לעדכן את הלקוח וללא הסכמתו לא צריך להיות משולם סימן קריאה ענק! שיחזירו את הגלגל הלא חד למקומו ואת הסמטוחה שייקחו בחזרה ואין לך מה לשלם.

לגבי הגורם לקריעת הרצועה - צריך לראות שהיא יושבת טוב על כל הגלגלות שהם בתנועה ושום גלגלת לא מבצעת שמיניות ולראות שהיא לא מיתחככת בשום דבר ולא נוזל עליה שום דבר כגון נוזל קירור, שמן וכדומה...

פורסם

מאור, תהיה לו בעיה לבקש שיחזירו לו את המצב לקדמותו ולא לשלם. יגידו לו שעד שהוא לא משלם הוא לא מקבל את הרכב ולך תדבר ללמפה. כשהוא ניגש למוסך או מתקשר כדאי קודם להקליט את כל השיחה שישמעו בה במפורש שהוא לא אישר לבצע את התיקון מבלי לקבל הערכת מחיר וכו'. רק אז יהיה לו קייס לדרוש את ביטול המצב וקבלת הרכב.

פורסם

אינני יודע מה מצב הגלגלות שלך ולמה הם חדות, מה שכן הייתי בודק והיטב אם הגלגלת לא נתפסת במהלך עבודתה.

ניתן לראות זאת ע"י שינוי צבע המתכת בעקבות החימום שנוצר.

לגבי החדות של הגלגלות תשאל את המוכניק מי חידד אותם ולמה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...