Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך בבקשה המלצה למגבר שיתאים לסט קומפוננט מורל טמפו וסאב מורל פרימו 8 אינצ'.

אני רוצה מגבר שיחזיק אותם הכי טוב שאפשר מבחינת איכות ולא רק עוצמה עד כמה שאפשר בגבול התקציב.

התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח - אני מעדיף חדש, אבל אם כבר משומש צריך להיות משהו שאפשר להשיג בשבוע הקרוב.

תודה לעוזרים.

Toyota Yaris TS

פורסם (נערך)

הקפצה..

מה דעתכם על JBL GTO1004 או rockford r3004 או mac audio mpx4000?

מה מתאים יותר וינצל את הרכיבים יותר טוב??

עריכה אחרונה על ידי Nati N

Toyota Yaris TS

פורסם

ה-GTO1004 מגבר ישן אותו תמצא אולי בתור יד שניה.

כחדש, יש לך את ה-JBL GTO-804EZ או שאתה יכול ללכת על מאסיב אודיו BX4 שאמור להימכר בגזרת התקציב שלך אאל"ט.

ובכלל, בדוק אילו הצעות יש לספונסרים בדביקים (ארט סאונד - מאסיב, אודיו סיסטם - אודיסון, ארק אודיו - ארק אודיו).

וכנ"ל לגבי הצעות בפורום יד שניה - כאשר אם תמצא משהו שעונה לתקציב שלך ונראה לך מתאים, תוכל לחזור להתייעצות כאן.

פורסם

תודה על התגובה

המגבר של JBL שרשמת מתאים לי בתקציב מאוד, ואני גם מעדיף חדש את האמת.

הוא יחזיק לי את הרכיבים סבבה מבחינת איכות?

לגבי

הGTO1004 אני יודע שהוא מגבר ישן אבל עדין

מוצע למכירה

באתרים שונים.

מה עדיף לי מבינהם?

Toyota Yaris TS

פורסם

אתה לא תהיה הראשון בפורום שיוצר קשר עם החנויות האלו ומגלה שאין אותו במלאי ומציעים לו משהו תחליפי.

אבל אתה מוזמן לנסות.

ה-GTO1004 קצת יותר חזק מה-804, אבל אני מאמין שהאחרון יתפקד בסדר (ו

למשל, מגבר מונו מאותה סדרה מוציא מעבר למוצהר). בסה"כ הטמפו מסוגלים לעבוד סביר גם בלי הגברה חיצונית, ולפרימו אתה תספק כ-80% מההספק המוצהר שלו, כך שגם זה בסדר.
פורסם

תודה רבה על העזרה אני אלך על ה804.

עוד שאלה קטנה: ראיתי פה שהמידות של הרמקולים אצלי ברכב ה6.5 אבל הבנתי שאצטרך הגבהה לטמפו כי המגנט שלו קצת גדול.

מישהו יודע אולי מה ההפרש? כמה הגבהה אצטרך?

Toyota Yaris TS

פורסם (נערך)

http://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/81133-door-speaker-upgrade/

הוא משתמש שם בהגבהה שהוא קנה, אבל כמובן שאפשר לעשות אותה עם MDF.

נראה שתצטרך קצת יותר ממה שהוא מציין שם (מהדלת לחלון מורד הוא טוען שם ל-36 מ"מ, הטמפו עם עומק התקנה של 62 מ"מ).

ובקיצור תן למתקין לשבור את הראש עם זה. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

וואי יצאת תותח עם הפרוייקט המצולם הזה, תודה!

את ההתקנה מבצע לי חבר (מתקין אביזרי רכב) אז אנחנו צריכים לפתור את בעיית ההגבהה ביחד בשביל לעשות את הטבעות MDF.

אם לפי התמונה שם העומק הוא 36 מ"מ, ואתה אומר שעומק של הטמפו 62 מ"מ (הנתון וודאי?), זה משאיר אותנו עם הגבהה של 26 מ"מ.

אז אפשרי לעשות 27 מ"מ בשביל "מרווח ביטחון"? (ע"פ מה שהוא רשם 65 מ"מ זה עד נגיעה בחלון)

המון תודה על העזרה

Toyota Yaris TS

פורסם

הנתון של הטמפו מגיע מהאתר של מורל.

למרות המדידה שהוא עשה שם, אני מציע לבדוק בפועל את המצב.

ה-65 מ"מ שהוא התייחס אליהם הם היקף המגנט של הרמקול שהוא התקין, וכנראה שלאורך ההיקף הזה הוא ביצע את מדידת העומק.

כמו כן, רצוי לבדוק מה העומק בין הדיפון של הדלת לדלת עצמה כדי לדעת שבכלל אפשר להתקין הגבהה מתאימה.

ובכל מקרה, הייתי משאיר קצת יותר מ-1 מ"מ בודד כמרווח בטחון.

פורסם

התקנת הטמפו ברכב נעשתה פה כבר בעבר ע"י יוסי, אז להכניס אותם זה אפשרי אני פשוט צריך לראות כמה מ"מ הגבהה אני צריך.

Toyota Yaris TS

פורסם

לפי המספרים שעלו עד עתה, נראה לי הגיוני שמדובר ב-30 מ"מ. חוץ מזה, יוסי יכול הכל! :wink:

ואגב, הוא גם מוכר טבעות כאלו, אז אולי שווה לפנות אליו אם הוא זוכר את המידה המדוייקת ולרכוש ממנו, אם המחיר מתאים (99 ש"ח).

פורסם

פניה ליוסי בהחלט נעשתה עוד לפני פתיחת השרשור הזה, לצערי הוא אינו זוכר את המידה בכל זאת זה היה די מזמן..

הדבר שבו הוא כן עזר לי שהוא זוכר שזאת מידה שאינה ניתנת להשיג טבעת מוכנה אלא להכין בעצמך.

אני חשבתי יותר בכיוון של 28.. או שאפתח את הדיפון ואבדוק את זה באופן וודאי..

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...