Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מתלבט בין שלושת הדגמים הללו שהציעו לי מהעבודה (טויוטה קורולה, מאזדה 3 וקיה פורטה - מודל 2015).

אני בעל משפחה עם שני ילדים קטנים, אני גבוה, עושה נסיעות ארוכות. על כן חשוב לי נושא הבטיחות, תא נוסעים מרווח ונוח, אחסון גדול, רכב שיסחוב בעליות ואם אפשר (כמו כל ישראלי :) )אבזור מפנק ככל שניתן.

מה הוא הרכב מבין השלושה שנותן את מענה הרב ביותר לדרישותי הצנועות? ;)

תודה לעוזרים,

samkal77

עריכה אחרונה על ידי samkal77
פורסם

טויוטה קורולה.

כי המאזדה 3 בדגם הליסינג (1.5 ליטר) לא ממש סוחבת בעליות וכי הפורטה מיושנת ולא מפנקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול:

קינ פורטה- עזוב

מאזדה 3- אוטו יפה (אבל זה עניין סובייקטיבי), מנוע בינוני אבל עם הרבה אבזור. המרווח בתא הנוסעים לא מצטיין.

טויוטה קורולה- אוטו נחמד מאוד, מנוע טוב אבל רועש ולא הכי חסכוני, מרווח ויחסית מאובזר.

אם תוכל, לדעתי לך על הסרוגה אוקטביה, אוטו מרווח מאוד, חזק, חסכוני ואמין בגרסתו האחרונה. האבזור סביר אבל בגרסה החדשה יש מנוע יותר חזק וגמיש וחישוקים קלים

פורסם

אני לא מת על הגיר הרציף אבל נשמע שמהרשימה הזאת הקורולה הכי מתאימה לך.

היא נוחה, מרווחת, אבזור לא רע וביצועים טובים.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

אגב, סתם שאלה, מה הבדל העקרוני בין טויוטה קורולה SUN ו - GLI? מה ידוע על מבחני בטיחות של הטויוטות באופן כללי ובהשוואה לרכבים שהוצעו לי?

samkal77

פורסם (נערך)

חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים, פנסי ערפל, כניסה ללא מפתח, משענת יד מתכווננת ואפשרות למושבים בצבע בהיר - כל אלה נמצאים רק ב-GLI.

לקורולה ול-3 5 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי.

הקיה לא נבחנה באירופה כי היא לא ממש משווקת שם. יש מבחן אמריקאי.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם
חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים, פנסי ערפל, כניסה ללא מפתח, משענת יד מתכווננת ואפשרות למושבים בצבע בהיר - כל אלה נמצאים רק ב-GLI.

לקורולה ול-3 5 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי.

הקיה לא נבחנה באירופה כי היא לא ממש משווקת שם. יש מבחן אמריקאי.

תודה על המידע..

אגב, כניסה ללא מפתח - פתרו את עניין האבטחה בנושא או שזה עדיין פתח מושלם לגנבי רכב?

samkal77

• תוכן חדש...