Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר ידוע מזמן - אתה משלם על מותג, על עיצוב, על אריזה, על שם אבל בפועל הדבר הכי חשוב, איכות הצליל - לא מצדיקה בשום פנים ואופן את המחיר הזה.

תנסה למשל אזניות של אודיו טכניקה ATH-M50X שם עיקר הR&D הלך על הסאונד נטו ואתה פשוט לא תאמין לתוצאות.

אני יכול להראות לך סרטון על אזניות של FOSTEX שמראים לך כמה השקעה היפנים האלה שמו רק על הגימור לקה וכמה הם השקיעו בשביל למצוא את סוג העץ שיתן לאזניות האלה את גוון הצליל שהם רצו בשבילן - למען האמת - הנה - תהנה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון אבל המטרה כאן היא להסביר לך מה ההבדל בין מותג שמבוסס בעיקר על מחקר ופיתוח בתחום השיווק לבין מותג שמבוסס על המון מחקר ופיתוח אמיתיים בתחום הסאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדגמים הישנים של Beats ידועים כזבל טהור שנמכר כמוצר אופנתי.

הדגמים החדשים לעומת זאת - beats solo2, Beats studio 2.0, נחשבים טובים ואיכותיים, במיוחד ה-solo2 שנחשבות בין האוזניות הכי טובות שיש ביחס למחיר שלהן.

אף פעם לא הייתי גרופי של ביטס וגם אין לי אוזניות שלהם.

פורסם

וזה מתבסס על דעות של מי - מה שכתוב באתר של ביטס? חוות דעת של גולשים שגם ככה הולכים שולל אחרי פרסומות?

עד היום לא שמעתי דגם אחד שלהם שמצדיק את המחירים האלו כולל הסטודיו 2.

תנסה דגמים מסדרות גבוהות של AKG או סינשהייר - אתה תחשוב אחרת לגמרי אח"כ.

היו לי אזניות של גראדו לאבס - לא סופרות את ביטס.

Pioneer TS-X150

פורסם

יצא לי לשמוע אוזניות ביטס, לא זוכר איזה דגם, וממש לא התרשמתי מהם (ואני אומר בעדינות).

מאז ומעולם הם היו אך ורק מוצר אופנתי, ודרך נוספת להכניס עוד קצת כסף. (לדעתי האישית)

פורסם (נערך)

נכון שזה לא הפורום המתאים אבל אם כגר נפתח שרשור שווה לשאול.

כבר תקופה שאני חושב לקנות אוזניות איכותיות, עשיתי חיפוש באיביי על ath-m50x והמחיר די קוסם לי.

האוזניות האלו איכותית?

הייתי שמח לקבל המלצה לדגמים מומלצים עד סכום של 1000 ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי re'em1

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם
נכון שזה לא הפורום המתאים אבל אם כגר נפתח שרשור שווה לשאול.

כבר תקופה שאני חושב לקנות אוזניות איכותיות, עשיתי חיפוש באיביי על ath-m50x והמחיר די קוסם לי.

האוזניות האלו איכותית?

הייתי שמח לקבל המלצה לדגמים מומלצים עד סכום של 1000 ש״ח.

כן, מאוד איכותיות למחיר שלהם. תבדוק כמה זמן אתה מסוגל להיות עם אוזניות סגורות ללא פגיעה באוזן.

למרות שאני עוד לא יודע איך, אבל הייתי מנסה לשמוע אותם לפני קנייה.

אני גם עכשיו בתהליך רכש של אוזניות (פתוחות) ולא מוכן לקנות משהו בלי לשמוע.

התלבתות בין

Sennheiser HD598 לבין

Audio Technica ATHAD900X

פורסם

תיגש לבאג הם משווקים אותם, בקניון ארנה הרצליה היה מבחר יפה מאוד שלהם.

ה50 הן אזניות מוניטור בעקרון, הן מעולות אבל יש להן קצה עליון מאוד חזק! לא לטעמי למשל.

ה30 הן אזניות לשמיעה ממושכת, זה הדגם שיש לי ואני מאוד אוהב אותן, נעימות בטירוף ונוחות בטירוף.

ה40 צריך להיות פשרה בין השתיים.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפני שנתיים גמלה בליבי ההחלטה לרכוש זוג אוזניות טובות. רציתי מוצר טוב מצד אחד ולא לשלם יותר מדי כסף בעולם האודיו רוויי הבולשיט והמיתוסים מצד שני.

אחרי הרבה מאוד שעות נבירה בפורומים (head-fi.org מומלץ מאוד אבל צריך להפעיל קצת סינוניזציה של כל מיני גרופים למיניהם) וצפייה בכל מיני חוות דעת והשוואות ביוטיוב הגעתי למסקנה אחת: Audio Technica ATH-M50.

אני באמת לא רואה שום סיבה להחליף אותן אי פעם. אם כבר מההתחלה חשבתי שהן נשמעות נהדר, שידוך לכרטיס קול Asus Essence STX שכולל בתוכו מגבר אוזניות העביר אותן לליגה שונה לחלוטין. אני יושב איתן שעות על גבי שעות ונהנה מכל רגע. החסרון היחיד הוא כרית אוזן קצת קטנה, מה שמחייב לכוון אותן על הראש בכל חבישה.

אגב, אם מישהו בקטע של לחסוך / אנדרדוג - תעשו חיפוש על אוזניות של חברות סיניות, נגיד Takstar ודגמי ה pro 80 או HI2050 שלהם. בהצלחה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מי שרוצה בכל זאת אוזניות של ביטס אבל בלי לשלם- שיקנה אוזניות של syllable היה דיון בXDA שפירקו את האוזניות ומצאו שהן 1:1 :-).

אני גם ראיתי מהתחלה שפשוט מדובר ב**** שנימכר ברווח מטורף ביזכות מיתוג רציני, וזה עוד ממש קל שקהל היעד שלך קובע את "איכות" המוצר באמצעות עוצמת הבומים באוזניים :-).

נ.ב- שיומי השיקו לאחרונה אוזניות קשת חדשות, עולות כ100$ ואם לישפוט לפי ערך האיכות/תמורה ל$$ שהחברה תמיד מספקת אז אפשר להבין שהן אמורות ליהיות איכותיות.

http://www.head-fi.org/t/750871/the-mi-headphones-by-xiaomi-lively-discussions-starting-page-7

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפני שבוע רכשתי אוזניות ath50x , אוזניות מצויינות רק הערה קטנה אני שומע בעיקר בגלקסי 5 ובלי מגבר הם מאוד חלשות על הגלקסי אז תיקח בחשבון שכדאי לרכוש גם מגבר אם יש לך גלקסי.

פורסם

השימוש באוזניות הולך להיות למוסיקה ובעיקר סרטים, אני מתכנן לחבר אותן ל iMac.

איזה מגבר אצטרך לקנות במידה וארכוש את ה ath50?

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

• תוכן חדש...