Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אוטו דיפו - זוג מגבים של בוש עם שנתיים אחריות בעלות של 139 ש"ח, גם למאזדה וגם לפיאט (139 ש"ח לכל רכב),

האם זה מחיר סביר או שחיטה?

הייתי חייב להחליף דחוף, בשום תחנת דלק שעצרתי בה לא היו מגבים מתאימים (אמרו שגם המידה והחיבור שלי מיוחדים יחסית),

זכרתי שבעבר רכשתי באוטו דיפו ב 80 ש"ח, אבל זה כבר לא המחיר (ולא החברה).

2. מאזדה 3 שנת 2006, טמבון חדש (חלופי) שהוחלף לאחר תאונה קלה,

כעת מישהו נכנס בטמבון מאחור (כנראה) ולא השאיר פרטים, גיליתי שפרט לסימנים עם הטמבון, שהנורה שמעל מספר הרישוי תלוייה באוויר,

כאשר התכופפתי זה מה שראיתי, להלן צילום מלמטה למעלה, נראה שנפל (ונעלם) מכסה מסויים.

א. האם אכן החלק הזה אמור להיות מכוסה ונעלם המכסה?

ב. האם אפשר לרכוש רק מכסה כזה? היכן?

ג. בינתיים הכנסתי את הנורה פנימה כדי שלא תשתלשל מחוץ לרכב, האם אפשר לעבור כך טסט?

(בודקים בכלל את הנורה שמעל לוח הרישוי?)

תודה רבה.

C.jpg

פורסם

תבדוק בפירוקיות \ EBAY, באופן עקרוני זה המכסה של הנורות.

יכול להיות שמישהו גם גנב לך אותו, קשה לי להאמין שהטמבון נשאר שלם ורק זה נפל

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

במקרה אתמול נכנסו בי באחור, אז היום כשהייתי במוסך שאלתי אותו על הנושא, הוא אמר שהחלק הזה (שצילמתי) כלל לא אמור להיות מכוסה.

אמנם נשברה הנורה שהיתה שם, אבל לא חסר מכסה כלשהו לטמבון.

אשמח לקבל התייחסות לנושא המגבים אם אפשר.

• תוכן חדש...