Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חשבתי על רעיון, לרכוש כמה רכבים זולים [20-30 אלף ש"ח כ"א], ולהשכיר אותם.

כמובן באופן שהביטוח יכסה גם השכרה.

הבנתי שניתן לעשות זאת תחת עוסק פטור, כל עוד שהמחזור לא עובר את התקרה של כ80,000 ש"ח לשנה.

מדובר בשכונה חדשה לחלוטין שהולכת ומתאכלסת, ונראה לי שיש פה שוק לא רע ל4-5 מכוניות שלא יעמדו רוב הזמן.

אין גם בעיית חניה.

מה אומרים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תתחיל עם להוציא היתר השכרה.

אחר כך עם מחזור כזה במקרה הטוב תפסיד את התחתונים ובמקרה היותר מציאותי אחרי שיקחו את התחתונים תמכור את התחת לכסות את החובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מדינה אוכלת יושביה , למה מינימום של 30 רכבים ? , למנוע כניסה של מתחרים קטנים ?

למה אי אפשר לפתוח חברת השכרה עם 5 רכבים למשל ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תתחיל עם להוציא היתר השכרה.

אחר כך עם מחזור כזה במקרה הטוב תפסיד את התחתונים ובמקרה היותר מציאותי אחרי שיקחו את התחתונים תמכור את התחת לכסות את החובות.

אם תקרא היטב את המסמך שישה העלה , תראה שצריך מינימום 30 רכבים , (ובמחיר של 30 א"ש לרכב תקבל כבר עלות של 900 א"ש , ) לצי רכב כזה כבר צריך להעסיק קצין רכב , צריך לשכור מגרש להחנות את כל הרכבים שלא בשימוש בקיצור אם אין לך לפחות מיליון ש"ח (ולקחת עוד מיליון מהבנק כאשר הרכבים משמשים בטחונות ) אין מה לחפש לפתוח חברת השכרה

פורסם (נערך)

חברים אני לא מדבר על חברה אני מדבר על עוסק פטור.

רואה החשבון שלי הוציא לי מסמך לפיו מותר לעוסק פטור להשכיר רכבים.

אין לי מושג מאיפה הוא הביא אותו, אבל אברר איתו ואולי אעלה לכאן צילום.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

~

אני אומר לך על זה, ולו רק כדי שבניגוד לשאר עילגי הפורום תוכל להגיד באמת ובתמים ש"השכרת רכב". (ולא שכרת אותו)

עכשיו רק נשאר להסביר להם ש"רכבים" זה לא מילה שקיימת בעברית, ואז אוכל סוף סוף לצאת לפנסיה.

פורסם
מדינה אוכלת יושביה , למה מינימום של 30 רכבים ? , למנוע כניסה של מתחרים קטנים ?

למה אי אפשר לפתוח חברת השכרה עם 5 רכבים למשל ?

אולי בשביל שלא יפתחו כאן ת'רדים של:

"איזו מדינת פארטץ'.

איך נותנים לכל חאפר עם 5 רכבים לפתוח חברת השכרה?"

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בתת ההכרה שלי יש משהו שכלי הרכב צריכים להיות חדשים ולהימכר תוך תקופה של מספר שנים, לא מוצא זאת כעת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

"איזו מדינת פארטץ'.

אם תגש למשרדי חברת תעבורה , תגלה שם תמונה של המייסד , (בונדי ) עומד ליד המשאית שלו אי שם בתחילת שנות החמישים. החברה התחילה בקטן (משאית אחת או שתיים אם אני זוכר נכון ), ואם אז היו אומרים שחברת הובלה חייבת מינימום למשל של 10 משאיות הוא לא היה מצליח לקום.

ומה אם למשל יחליטו שרשיון להפעלה של מונית ימכרו רק בקבוצות של 10, למה שכל חאפר עם רכב יהיה בעל רשיון למונית ?

אפשר להמשיך עוד

ועוד החל מחברות סטארט אפ שקמות בדירה / מחסן. ליבה של כל כלכלה בריאה הוא בעסקים הקטנים אשר חלקם פושט את הרגל אבל חלק קטן גדל והופך להיות טייקונים (אתה יודע ממה התחיל יצחק תשובה ? )

בהתחלה מונעים תחרות ואז מתלוננים שהכל יקר. מי שרוצה ילך לחברה גדולה ומסודרת וישלם את העמלה , מי שרוצה ילך לחברה קטנה , יקבל יחס אישי , ולרוב מחיר זול יותר.

כל אחד לפי בחירתו. האזרחים הם לא ילדים קטנים שצריך לשמור עליהם , וההם שם למעלה לא הרבה יותר חכמים (לפעמים שומו שמיים הם ממש לא ) , מי שיושב שם למעלה הוא אחד שבחר בתפקיד , ולא קיבל אותו בירושה או נבחר על ידי האל. בשכירות של רכב , מה הסיכון הגדול ? שהרכב יתקע ? אתה רוצה להבטיח את הלקוחות , חייב את המשכיר להחזיק רכבים חדשים ולתקופה / ק"מ שלא יעלה על X זמן (בדיוק כמו שמונית לא מורשית לעבוד אחרי X שנים על הכביש)

פורסם

תראה, זה לא מוחלט.

יש יתרונות וחסרונות במתן רשיונות השכרה לכל דורש.

אבל אני חושב שיש עוד שיקולים (ואפילו הגיוניים), בהצבת סף כניסה לעסק, כמו חברה להשכרת רכב, מעבר למניעת תחרות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
~

אני אומר לך על זה, ולו רק כדי שבניגוד לשאר עילגי הפורום תוכל להגיד באמת ובתמים ש"השכרת רכב". (ולא שכרת אותו)

עכשיו רק נשאר להסביר להם ש"רכבים" זה לא מילה שקיימת בעברית, ואז אוכל סוף סוף לצאת לפנסיה.

שוב אתה עם הכפילות??

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

"איזו מדינת פארטץ'.

לא סובל את הגישה, סליחה על הביטוי.

כאילו לא כל שעה נפתח כאן ת'רד נוסח "חווית שירות מזעזעת באוויס / סיקסט / אלבר / אלדן".

כאילו שהרגולטור באמת מפקח על רמת התחזוקה בחברות הגדולות.

כאילו כל קציני הרכב עומדים בפרץ ולא מאשרים צמיגים סיניים סוג ז'.

כאילו תחנות הדלק סד"ש פחות טובות מפז.

כאילו שמחמשת הרככבים שלי יהיה פחות אכפת לי ממיטל או ליאת שיושבת בפלמחי"ם ומכירה את הרכבים דרך המקלדת.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לדעתי טוב היו עושות הרשויות אם במקום להציב חסמי גודל היו אוכפים תחזוקה ראויה - ולא כמו היום שאתה יכול להוציא מחברת השכרה רכב עם 4 צמיגים שונים (כולם סיניים כמובן) וטיפולים בשיטת "עזוב אותך אח שלי רק פראייר מחליף באמת פילטר מזגן".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...