Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, חדש בנושא הזה אחרי שאחיין שלי הדליק אותי עם סירטונים מדהימים.

השאלה שלי איזה מכשיר צריך ליקנות לריסוס אחיד וטוב של הפלאסטי דיפ? , יש ערוץ דיי מפורסם ביוטוב שיש לו אתר והוא מוכר ערכה אבל אין מישלוחים לארץ ובשביל להימנע מכאבי ראש חשבתי לישאול אם יש מכשיר טוב גם מהארץ? ראיתי שיש כמה מכשירים של בוש וכו' בACE/הום סנטר סביב ה700+ ש"ח- האם הם גם טובים ואו חייב ציוד יקר ומיוחד?

אני מודע לזה שזה לא עניין פשוט רק ליקנות ציוד והופ יש רכב מצופה ברמה, השאלה יותר בכיוון של מה הציוד הדרוש לפרויייקט מוצלח ?

תודה לכולם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בשביל לצבועה רכב שלם צריך מרסס 700שח

2-3פחיות צבע יסוד שחור או לבן בסביבות450 שח לפחית

פחית 1 של גלייז עוד 500שח

ובטח גם תרצה שיהיה לך צבע מתחלף בשמש לא? עוד 400שח

הכול פלוס מינוס מחיר של חומר+ משלוח

פורסם

תודה רבה, אשמח אם יש לכם המלצה על דגם של מכשיר ספציפי שמתאים למשימה :-),

ראיתי בחנויות שיש הרבה דגמים, כמובן שאני מעוניין בדגם שהמשאבה ניגררת ולא נימצאת בידית הריסוס.

תודה על הפירוט :-).

נ.ב- אכן מאוד מסקרן אותי הצבע שמשנה קצת הגוון בשמש- אך מה לגבי אישור ברישום בקוד צבע? האם מותר צבע כזה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...