Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקנתי היום דאבל דין Pioneer 2750BT מהמלצה שקיבלתי כאן באתר.

עובד מעולה פרט לדבר אחד וזה הניווט.

אז ככה אני מעוניין להציג את הWAZE במסך והמליצו לי על Mirabox

The_Car_Wi_Fi_Mirabox_Ualp2aLl.JPG.thumb_400x400.jpg

בעלות לא הגיונית של 900 שקל שבאיביי זה קיים ב200.

זה חלק שהוא משדר למסך את מה שמוצג בטלפון (יש לי LG G2 שהוא כמובן ANDROID)

אז רציתי לדעת :

1.איזה דרך נוספת יש להציג את הWAZE במסך מוליטימדיה?

2.במידה והMirabox זה האופציה הטובה ביותר ,יש לכם לינק למשהו מומלץ?

תודה רבה לכם,והמשך חג שמח.

פורסם

אאל"ט ה-2750 כבר אמור להכיל בתוכו את פונקציית המירור-לינק וכל שנדרש הוא כבל מתאים.

עברת על חוברת ההוראות?

http://www.pioneer-latin.com/downloads/avh-x5750bt%20avh-x5750tv%20avh-x4750dvd%20avh-x2750bt%20avh-x1750dvd%20operating%20manual%20ing%20-%20esp%20-%20por.pdf

פשוט תריץ חיפוש במסמך ל-Mirrorlink.

פורסם

אתה צריך רק כבל של פיוניר שעולה סביבות ה200 ש"ח בארץ,אתה מחבר אותו לטלפון ושולט על הטלפון מהדאבל דין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אאל"ט ה-2750 כבר אמור להכיל בתוכו את פונקציית המירור-לינק וכל שנדרש הוא כבל מתאים.

עברת על חוברת ההוראות?

http://www.pioneer-latin.com/downloads/avh-x5750bt%20avh-x5750tv%20avh-x4750dvd%20avh-x2750bt%20avh-x1750dvd%20operating%20manual%20ing%20-%20esp%20-%20por.pdf

פשוט תריץ חיפוש במסמך ל-Mirrorlink.

לא ממש הצלחתי להסתדר עם האנגלית שמה לצערי.

אבל עכשיו חיברתי את הכבל USB של הטלפון (Lg g2) לחיבור USB בתא כפפות ואת האפליקציה APPRADIO הוא זיהה והציג לי תמונות מהמכשיר.

השאלה אם זה אומר שזה מובנה?

אתה צריך רק כבל של פיוניר שעולה סביבות ה200 ש"ח בארץ,אתה מחבר אותו לטלפון ושולט על הטלפון מהדאבל דין.

יש אופציה להזמין כבל כזה מחו"ל? ידוע לך מה השם שלו ? שאוכל לחפש בEBAY וכו'.

תודה לשניכם.

פורסם

הכבל הוא CD-MU200, אבל בהחלט יכול להיות שזה יעבוד עם הכבל שכבר יש לך.

ההסבר להפעלה נמצא בעמ' 29. או שתמתין למישהו שכבר התעסק עם זה.

• תוכן חדש...