Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מחפש רכב,לנסיעות של בית-עבודה,ומדיי פעם נסיעה של 60 ק''מ,לא נוסע כל כך הרבה,לרוב נסיעות קצרות,צריך רכב עם גיר אוט',שיראה קצת ספורטיבי,הצריכת דלק לא חשובה לי.

אני דיי נעול על פיג'ו 206,או מגאן ספורט,למרות שכל אחד אומר לי תתרחק,אפילו המוסכניק שלי אומר לי עזוב אותך תחפש הונדה כל שהיא.

דעתכם?,הנה פרטים על המגאן.

תוספות: חלונות שחורים לכול הרכב נעילה מרכזית גלגלי מגנזיום גלגל ספיר חדש דנדש מערכת סבב פוניר מגבר primer רדיו aux usb sd card ועוד חלקים לרכב לפרטים יותר XXXXX גמיש במחיר

קופה ספורט מטופילת היטב יד 3 במשפחה דורש 8 אלף גמיש לרצנים XXXXXXX סו רוף לא עובד .זה המחיר הכי זול שיש ואין עוד רכב כזה 2003 ביד 2

יד3,עשה 170K,עשה טיפול 10 אלף והוחלפו בלמים,אין בעיות ברכב,הבעיה היחידה ברכב היא הסאן-רוף,אומר שהמנוע שלה עובד ואולי צריך להחליף חגורה משהו כזה.

יכול לרדת קצת במחיר ל7 אלף,התקציב שלי הוא סביב ה7-8.

יש כדאיות לעשות בדיקה לרכב במוסך במחירים כאלה?,או עדיף בדיקה עצמאית עם מישהו שמבין ברכבים?

לטענתו הוא מוכר בגלל שלחוץ על כסף,דיי צעיר רק השתחרר מהצבא.

פורסם

במחיר הזה - רצוי לדעתי לעשות בדיקה במוסך.

אני ממליץ לך לברר מהות התקלה בסאנרוף ואח"כ עלויות תיקון.

לגבי הרכב - הייתי מוטרד יותר מהגיר וממצבו, אותו יש לבדוק.

(אל תתפתה לסיפורים כמו "לחוץ על כסף" וכל מיני שאר ירקות כמו "מערכת פיוניר ומגבר". בדוק את מצב הרכב - ע"י נסיעת מבחן ואח"כ אם רלוונטי - במוסך).

alfa 156 2.5.

פורסם

אוקיי.

אפשר המלצה למוסך מומלץ בב'ש?,מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה ממליצים על מוסך מונדיאל.

ומה העלויות פחות או יותר של בדיקה?,יש כדאיות להשקיע 500 שקל על בדיקה,שמדובר על רכב של 6-7 אלף ש''ח?

פורסם

נסה את המורשה של היבואן - עמיגל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקיי תודה.

איך הרכב מבחינת אמינות?,רואה הרבה מוסך?,מתי צריך לעשות לו טיפולים?(חוץ מטיפול 10K)

מקווה שהכל יהיה בסדר בבדיקה,זה מקובל לבקש מצד המוכר להתקזז על תיקונים שעושים בדיקה?,צריך לסכם את זה בזכרון דברים או משהו כזה?

פורסם

אני ממליץ לך להתאמץ ולקנות רכב בעלות גבוהה יותר ו/או לרדת בשנתון וללכת לכיוון היפניות.

תקשיב למכונאי שלך הוא לא טיפש!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אלה לא שנות הזהב של הצרפתיות, הרבה אלקטרוניקה ומחשבים שהוכנסו גרמו לחוסר אמינות.

בשביל הונדה או שתצטרך לרדת לפחות 5 שנים או שתצטרך להוסיף כ 10-15 אלף ש"ח להישאר באותו שנתון.

תחפש גם מיצובישי, מאזדה וניסאן, נהנות מאינות אבל זולות יותר מהונדה

פורסם

במקום לרדת בשנתונים ולהסתכן ברכב מיושן, לא בטיחותי ושיראה אולי גם חוסר אמינות עקב הגיל והבלאי, אפשר לשקול רכבים כמו יונדאי אלנטרה. זה לא פאר היצירה, אבל זה רכב אמין שעושה את העבודה, בטיחות סבירה לתקופתו, ביצועים סטנדרטיים, צריכת דלק מעט גבוהה, אך מקבלים שנתון גבוה יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגג הנפתח הוא בעיה מוכרת ויקרה לתיקון.

בדוק שהוא סגור טוב ושאין נזילות. השאר אותו סגור ואל תנסה לתקן אותו.

הייתי בודק את הגיר האוטומטי הלא מוצלח ואת מערכת הקירור והחשמל.

רכב "ספורט" גם הייתי בודק אצל פחח כדי לדעת את מצב השילדה.

בקיצור, אין מתנות חינם.

הרכב זול ולא בגלל שוק חלש, הוא זול כי הוא די בעייתי.

לא הייתי פוסל אותו על הסף, פשוט צריך לבדוק אותו בעשר עיניים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לצערי אין לי את התקציב הדרוש בשביל משהו אחר,והמחירים של הסיויק הזויים,על שנת 99-98-00 רוצים סביבות 12-15,וכבר רובם קרועות.

יום ראשון או שני אני אלך לבדיקה במוסך,לפני הבדיקה לבקש ממנו להתחייב על הגיר ותיקונים אחרים,ולהתקזז במחיר,זה מקובל?,בכל מקרה אני יעלה לפה את הבדיקה ואקח יום אחד לעשות חושבים אחרי הבדיקה בשביל לראות את החוות דעת שלכם.

אגב,מישהו הציע לי פיג'ו 206 שנת 2001 שהיה רכב שני שלהם בבית,קצת קילופי צבע כמו כל 206 שיצא לי לראות,140K יד2 טסט ארוך,הוחלפו 4 צמיגים ונעשה טיפול 10K לפני טסט,אם לא יסתדר לי עם המגאן אני אקח את ה206,שזה הרכב שאני דיי נעול עליו.

פורסם

אך אחד לא מתחייב על רכב משנת 2003 רק במידה ויש בעייה בגיר ניתן להוריד אותו 2000 שקל במקרה ומדובר בשסתומים בגיר מעבר לכך עלות תיקון גיר או החלפתו יכולה לנוע לכיוון ה3000 אלף ומעלה.

פורסם

ממליץ לך לבדוק את הרכב בנועם שירותי רכב, זה נמצא קרוב לואן פלאזה.

*שם אני מטפל במגאן שלי, ומרוצה. יותר מזה אין לי קשר אליהם.

• תוכן חדש...