Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מערכת פשוטה

HU קנווד

קומפוננט מקסימו

מגבר jto 804

איטום דינמט בסיסי מסביב לוופרים+ טבעות סנדוויץ מסיביות

הכל נשמע סביר מאוד אין תלונות...

כמה דברים שלא נותנים לי להנות מהמערכת הם

1. המגבר מגיע עם דיסק כיוון גיין- בהוראות JBL אומרים לכוון את הHU עד הסוף, הסוף של הסוף.. ואז לפתוח גיין עד שהלד יהיה ירוק (במקום כתום או אדום- כתום נמוך מידי- אדום גבוה מידי)

לפני שהשתמשתי בדיסק כיוונתי על 28 מתוך 35, אז פתיחת גיין לפי שמיעת אוזני ללא התיחסות ללדים.

הכל נשמע סביר פלוס בווליום 22 -מעולה

26-מתחיל להכנס דיסטורשן

ווליום חזק מאוד ואף מכביד על האוזן, ולא בקטע הרע... פשוט חזק.

אתמול כיוונתי לפי הדיסק- ווליום עד הסוף של הסוף- גיין נפתח לאט עד הלד הירוק.

מנסה מוזיקה- הכל נשמע אנמי מאוד. בווליום 22 שבעבר היה מרעיד את הכל והרגישו בו סנרים שוברי אוזניים ( הכל בקטע טוב) עכשיו הפך להיות חלש וללא פאנץ'- כשמגביר ומגיע ל26 הרמקולים מתחילים להכנס לעבודה יותר רצינית- אך עדיין ללא באס מרעיד וללא פאנצ'ים בבטן... מעבר לזה כל העסק נכנס לדיסטורשן.

אני די בטוח שזה הHU קנווד נכנס לדיסטורשן בווליום שמתקרב קרוב ל30

למרות שעבדתי לפי ההוראות של JBL

האם להתעלם מההוראות של JBL?

כי לפי דעתי כל העסק היה נשמע הרבה הרבה יותר טוב בווליום 20 עם גיין פתוח עד לרבע...

עכשיו בווליום 28 לא מקבל את אותו הווליום ואין פתיחת רמקולים

האם הלדים על המגבר הם סתם אותות אזהרה ?

כשכל העסק עבד טוב הלדים היו על אדום...

למישהו יש נסיון או לחוות את דעתו?

תודה למגיבים

פורסם

האם בעת הכיוון מחדש שינית את מתג ה-LEVEL עם האפשרויות LOW/HI1/HI2?

מהשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?507005-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-jbl-gto-804ez

נובע שעליך לנסות לעשות את הכיוון כאשר הוא על LOW ולא על HI1 כפי שרשום בחוברת ההפעלה.

בדוק אם יש הבדל.

* אגב, אני לא רואה בעיה עם כיוון נמוך יותר של יחידת הראש בעת הכיוון, כל עוד אין לך כוונה לחצות את אותו הווליום ביום יום.

פורסם
האם בעת הכיוון מחדש שינית את מתג ה-LEVEL עם האפשרויות LOW/HI1/HI2?

מהשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?507005-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-jbl-gto-804ez

נובע שעליך לנסות לעשות את הכיוון כאשר הוא על LOW ולא על HI1 כפי שרשום בחוברת ההפעלה.

בדוק אם יש הבדל.

* אגב, אני לא רואה בעיה עם כיוון נמוך יותר של יחידת הראש בעת הכיוון, כל עוד אין לך כוונה לחצות את אותו הווליום ביום יום.

בוודאי על LOW-

HI1 & HI2 זה לכניסות מנחת דרך חיבור רמקולים- אני מחובר עם RCA מה HU יוניט

כאשר הווליום בהד יוניט נמוך יותר והגיין על אדום הסאונד הרבה יותר בריא

פורסם

אני זוכר בדיקה שלSM על המגבר המונו בלוק 501ez. שם הוא קבע שהכיון בדיסק הזה לא נכון לפי ההוראות של JBL לכוון על פול ווליום כי יש יחידות ראש שהדיסטורשן שלהם מתחיל בווליום יותר נמוך.

ניתן לראות הדגמה בסרטון הבא: JBL GTO-501EZ Mono Amplifier vs. SMD Distortion Detector DD-1 (Results /...:

פורסם

שאלה,

מה מוקלט בדיסק של JBL? איזה תדר? בכמה הנחתה? תוכל לברר?

אחכ אסביר למה אבל אם אתה רוצה רמז, חפש כאן סקירה שלי על מוצר של SMD מדגם DD-1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שאלה,

מה מוקלט בדיסק של JBL? איזה תדר? בכמה הנחתה? תוכל לברר?

אחכ אסביר למה אבל אם אתה רוצה רמז, חפש כאן סקירה שלי על מוצר של SMD מדגם DD-1

תגובה מעליך יש סרטון ממש יפה של סטיב עם הDD-1. האופציה הכי נכונה לכיוון נכון.

• תוכן חדש...