Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לנקות את המנוע אצלי ברכב משום שהוא היה מלא בשמן ולכלוך, והשפרצתי עליו עם צינור מים. זה תקין? כל הלכלוך ירד אך אחרי 10 דקות שהתחלתי להניע הרכב נסע אבל מקורטע...מה קרה? האם הייתי צריך לחכות יותר זמן ואז להניע את הרכב? בבקשה תעזרו לי

פורסם

תוציא חוטי פלגים מהפלגים ותייבש,תוציא את אותם חוטי פלגים מהצד השני(מהמפלג) ותייבש.

אם יש לך מעט גישה טכנית תפתח גם את מכסה המפלג ותייבש.

ייבש כניסה ויציאה מהמחשב.

לחלופין תן לרכב לנוח הרבה שעות עם מכסה מנוע פתוח בשמש.

בהצלחה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

יהיה בסדר אל תדאג

אבל להבא פשוט לא לא עושים דברים כאלה במיוחד לא ברכבים חדשים

אני מכיר מישהו שנדפק לו האוטו(יונדאי)

אני רציתי גם באוטו שלי לעשות והמוסכניק אמר לא ממליץ לך יש פה מחשב ומלא חוטים וחיישנים.

זה לא קריטי ולא נורא אם יש קצת שמן ושחור על המנוע

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הכי טוב לנקות מנוע/גיר עם בנזין ומברשת באופן ידני, ואחרי זה לייבש עם לחץ אויר- או לחילופין מים, לייבש עם מטלית.

אם חוטי הפלאגים נרטבו (הרכב עובד מקורטע), קצת WD40 בשתי צדדיו של כל כבל, והרכב יחזור לעבודה הנורמלית שלו.

בהצלחה.

-ארז-

פורסם
הכי טוב לנקות מנוע/גיר עם בנזין ומברשת באופן ידני, ואחרי זה לייבש עם לחץ אויר- או לחילופין מים, לייבש עם מטלית.

אם חוטי הפלאגים נרטבו (הרכב עובד מקורטע), קצת WD40 בשתי צדדיו של כל כבל, והרכב יחזור לעבודה הנורמלית שלו.

בהצלחה.

-ארז-

דווקא לא מומלץ לנקות עם בנזין וזה מטעמי בטיות (שלא ייתלקח חלילה וחס...) ולכן מומלץ לנקות דווקא עם סולר , שנוטה הרבה פחות להתלקח מבנזין.

וואלאק אתה!!

פורסם
דווקא לא מומלץ לנקות עם בנזין וזה מטעמי בטיות (שלא ייתלקח חלילה וחס...) ולכן מומלץ לנקות דווקא עם סולר , שנוטה הרבה פחות להתלקח מבנזין.

אפשר לערבב רבע מיכל בנזין ו3/4 סולר מאחר ובנזין מוריד שמן הרבה יותר טוב מסולר .

ויותר טוב מזה זה להוריד עם נפט .

ויותר טוב מנפט זה לקנות חומר מיוחד להסרת לכלוך מהמנוע או ספריי קרבורטורים .

JDM :twisted:

פורסם

חברים, סולר הרבה יותר צמיגי מבנזין

מה שזה אומר בסופו של דבר שאם אתם רוצים ריח של סולר יום יומיים אחרי שניקיתם בשיטה הנ"ל אבל עם סולר- אז בבקשה.

המלצתי לנקות עם בנזין היא כי בנזין מתאדה. סולר- הרבה פחות אם בכלל.

אז תחשבו שוב.

ובהצלחה.

-ארז-

פורסם

אני רק אוסיף שיכול להיות שגם האלטרנטור נרטב..

לכן מומלץ בפעם הבאה ובכלל לכסות אותו כך שמים לא יגיעו אליו.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

לדעתי גם עם בנזין וגם עם נפט או חומר לניקוי הכל עובד ולבסוף המנוע נקי העיקר הוא לנקות אחרי זה את כל המנוע עם לחץ אוויר ולא צריך מים בכלל בכל הסיפור ואז הרכב לא יקרטע ויעבוד רגיל והתוצאה מנוע :-) נקי

והכל כמובן מנסיון

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תוכן חדש...