Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

היום אחרי נסיעה של 50 דקות לערך , נדלקה מנורת השמן ( מנורת אלאדין ) אדומה ברצף , זה קרה באריאל , נכנסתי למוסך שבמקרה עובד בשבת , הוא אמר לי שהמנוע לא נשמע טוב ( מתקתק ) , הוא החליף לי פילטר שמן והחליף את שמן המנוע ( 4 ליטר ) לשמן סינטטי , והוא אמר שבמקרה והמנורה שוב פעם תדלק אז זו בעיה במשאבת השמן , שעל מנת להגיע אליה צריך לפרק חצי מנוע והמחיר מאוד גבוה .

התפללנו שהחלפת הפילטר תפתור את הבעיה , אך לצערי אחרי נסיעה חזרה נדלקה שוב המנורה , והמנוע השמיע רעש חזק של תקתוקים ונקישות , אך לא נכבה . ומד החום היה במצב נורמלי .

עצרתי בצד , והזמנתי גרר למוסך המטפל שלי .

מה לפי דעתכם קרה ?

ומה להגיד למוסכניק המטפל ?

נ.ב : מדובר ברכב שנת 2004 , עם 128000 ק"מ , שמודה ומתוודה לא מוצלח , המחירון אומנם 18000 לערך אך במצב תקין הוא נמכר הרבה פחות .

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין .

תודה מראש ושבוע טוב !

• ספונסר פורום
פורסם

לצערי, לפי התאור, כנראה שאתה הולך להחלפת מנוע.

בדרך כלל במנועים האלו נורת לחץ שמן דולקת בשילוב דפיקות מעיד על מייסבי גל ארכובה גמורים.

אורן.

פורסם (נערך)

האוטו הגיע למוסך , וכמו שאמרת הלך מנוע .

ידוע לי מה ערכו של הרכב בשוק כשהוא במצב תקין , ורק אם הטיפול יעלה 3000 ש"ח זה יהייה לי כדאי , וזה לא המצב זה הרבה יותר .

כמה שווה למכור אותו לפרוק ?

עריכה אחרונה על ידי kobi1969
פורסם
לצערי, לפי התאור, כנראה שאתה הולך להחלפת מנוע.

בדרך כלל במנועים האלו נורת לחץ שמן דולקת בשילוב דפיקות מעיד על מייסבי גל ארכובה גמורים.

אורן.

ואי אפשר להחליף רק לאגרים ולסגור עניין?

פורסם

אז נתפס מנוע ואז מחליפים... אני נתקל בהרבה יותר מקרים של החלפת לאגרים מאשר החלפת מנועים בגלל הרעבת שמן..למשל פגיעה בקרטר ונסיעה קצרה ללא שמן.

• תוכן חדש...