Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יש כזה דבר אני אשמח להגיע לשם! כפ"ס או פ"ת!

למי מאיתנו אין שכנים שלא משנה מתי תשטוף את הרכב יציצו עליך מהחלון (יש לי כבוד למבוגרים אבל יש גבול להערות דביליות שאני אחסוך)

הייתי משלם בשביל לשטוף בשקט במקום נורמלי.

תאמין לי שאם הם היו שוטפים את הרכב שלהם, הם לא היו שמים עליך ושוטפים כרצונם.

כך גם אתה, תשטוף, תטפל חופשי באוטו.

אתה מתרגש מאנשים זרים? זורקים הערות? תתעלם או תשים אוזניות עם המוזיקה האהובה עלייך.

תתחיל לשטוף באופן סדיר ולהרגיש כמו בבית, עם הזמן אתה כבר לא תתרגש משום איש או הערה.

אם קשה לך לצאת ולפעול לבד בחוץ (חוסר ביטחון), תבקש מאחד ההורים או אחים שיצאו "ויעזרו" לך.

לאט, לאט יעלה לך הביטחון העצמי.

פורסם

rsm, תודה על הדאגה אבל ברור שאני שוטף ולא נותן לשכנים להכתיב לי מה לעשות :-D

מה גם הפסקתי להגיב, פעם הייתי מסביר את עצמי עכשיו או שאני מתעלם או שאני עונה בעקיצות.

בכל זאת, לא כל פעם שאתה שוטף את האוטו יש לך כוח לשמוע את הזקנים. (וזה כל פעם, כמו פטריות אחרי הגשם הם יוצאים)

פורסם

יש.

דיברתי עכשיו עם יעקב אלטר, הוא משכיר מקום מקורה לשטיפה למשך עד שלוש שעות, מספק חשמל ומים תמורת 50₪ בימים א-ה מ-17:00 עד 22:00. בימים שישי ושבת צריך לתאם מראש כי השעות לא קבועות.

הוא אמר שקיימת עוד אופציה למנוי במינימום של 200₪ לארבע השכרות, רק שכאן הוא ישאיל מגבת, תרסיס לניקוי של הדש בורד, שואב אבק ועוד דברים רק במידה ונתקעתם בלי או שאתם לעיתים. מציע לבדוק את הנושא של המנוי יותר לעומק.

ניראה לי שאני אשתמש בפעם אחת לראות איך זה ובהתאם אחליט אם להמשיך למנוי.

פורסם

למה לא? אני מספיק בשעתיים לשטוף את כל הרכב כולל ייבוש, לנקות את הג׳אנטים עם חומר מיוחד ולהבריש את החישורים עם מברשת ייעודית, לעבור עם שואב ובעוד קצת יותר משעתיים גם לנקות את הדש בורד.

יעקב אמר שיש גם אפשרות לעשר שעות ב-150₪ אבל בתיאום מראש.

אולי תוכלו להסתדר איתו על שעות אחרות, כדאי לבדוק את זה מולו.

• תוכן חדש...