Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי זוג רמקולים חדשים לרכב מסוג

Rockford Fosgate R1694 PRIME 4way 6X9 (איך הם בכללי?),

בכל מקרה הרמקולים עובדים אבל אני מרגיש שהם לא עובדים כמו שהם אמורים לעבוד עשיתי ניסיון וכיוונתי ברדיו דיסק שרק האחוריים יעבדו כדי לשמוע אותם נטו והם חלשים+הצלילים לא מורגשים כמו הבאס וכו',

מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם (נערך)

באיזה ר"ד מדובר (דגם מדויק אם לא מדובר במערכת מובנית)? האם יש גם מגבר (ואם כן, איזה)?

האם אתה משוכנע שקוטביות החוטים נכונה?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
באיזה ר"ד מדובר (דגם מדויק אם לא מדובר במערכת מובנית)? האם יש גם מגבר (ואם כן, איזה)?

האם אתה משוכנע שקוטביות החוטים נכונה?

הר״ד הוא eXtremecar 50wx4

אין לי מגבר

ותאמת שאין לי כל כך ידע באודיו אז אין לי מושג לגבי הקוטביות למרות שהמתקין הוא מקצועי ובכל מקרה אני הולך לחזור אליו אבל לפחות שיהיה לי רקע למה יכולה להיות הבעיה

פורסם

הר"ד נשמע כמו שקר סיני כלשהו. בכל אופן אם יש בו במקרה שליטה על חיתוכים (HPF), צריך לוודא שהם נכונים (ובכלל כיוונים דרכו אם קיימים).

פורסם
הר"ד נשמע כמו שקר סיני כלשהו. בכל אופן אם יש בו במקרה שליטה על חיתוכים (HPF), צריך לוודא שהם נכונים (ובכלל כיוונים דרכו אם קיימים).

הלכתי היום למתקין והוא הודה בטעות שלו הוא החליף את כל החוטים לחדשים והבעיה סוג של נפתרה אבל בכל מקרה נראה לי שאני צריך להביא ר״ד יותר מעניין יש לך איזה הצעה בשבילי לאחד טוב ושאני לא יצטרך לקחת משכנתא בשבילו ?

פורסם

דגמים בסיסים של ר"ד שמומלצים כאן לרוב יכולים להיות -

פיוניר DEH-X2750UI - נמכר החל מכ-340 ש"ח.

פיוניר DEH-X4750BT - נמכר החל מכ-550 ש"ח וכולל גם דיבורית BT.

סביר שיש גם בפורום מכירה ציוד יד שניה נחמד אם אתה פתוח לאפשרות.

פורסם
דגמים בסיסים של ר"ד שמומלצים כאן לרוב יכולים להיות -

פיוניר DEH-X2750UI - נמכר החל מכ-340 ש"ח.

פיוניר DEH-X4750BT - נמכר החל מכ-550 ש"ח וכולל גם דיבורית BT.

סביר שיש גם בפורום מכירה ציוד יד שניה נחמד אם אתה פתוח לאפשרות.

סבבה תודה רבה על העזרה אחי

• תוכן חדש...