Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב סיאט טולדו שנת 2013, מנוע 1400tsi, גיר dsg7, עם 29,300 ק"מ.

נעשה היום טיפול 30,000. בעל הרכב (דוד שלי) התלונן בין היתר שהרכב רועד ויש רעש של החלקה.

1. בנסיעת המבחן של הרכב גילה הבוחן כי הלכו המצמדים והלך מיסב. הוחלף במסגרת האחריות. האם זה חריג וסיפורי הגיר המתקלקל הסתיימו או שזה קרה לעוד מישהו? האם עלול לפגוע במכירה, כי לפי הבנתי בגירים החדשים התקלה לא קיימת.

מאד מתסכל שבעל רכב חדש ששילם סכום גם בשביל להנות משקט נפשי, מגלה פגמים בייצור. עוד חצי שנה מסתיימת האחריות ומה יהיה אז?

2. טיפול 30,000 עלה בצ'מפיון בני ברק יקר מאוד. זה מה שנעשה בטיפול (מחירים לפני מע"מ):

עלות טיפול (300 ש"ח)

פקק אגן מקורי (20 ש"ח)

מסנן שמן מקורי(145 ש"ח)

פילטר אוויר מקורי (220 ש"ח)

מסנן אבקנים מקורי (415 ש"ח)

שמן (203 ש"ח)

תוסף ניקוי ושמשות (100 ש"ח)

מע"מ (252 ש"ח).

סה"כ כולל מע"מ: 1,655 ש"ח. לאחר בקשת הנחה הורידו 120 ש"ח. סה"כ שולם 1,535 ש"ח.

האם זה הגיוני? לדעתי זה יקר מאוד!! מה ניתן לעשות?

תודה

פורסם

נוזל שמשות עולה בכל חנות חלפים 10 ש"ח.. לא יודע למה דוד שלך שילם פי 10 יותר על מים בצבע כחול...

מה זה מסנן אבקנים?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

כן עדיין הרבה בעיות עם הגירים והמנועים האלו. המחיר של הטיפול מאוד יקר לסוג רכב הזה, לרכב שלי (שברולט אפיקה 2.5) המחיר לטיפול ממוצע הוא 600-700 כולל מע"מ במוסך מורשה.

פורסם

מסנן אבקנים זה הפילטר מזגן.

ברישיון רשום שנת יצור 2013?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש לו מזל שהרכב באחריות,אני הייתי מחזיק אותו עוד שנה ואחר כך זורק אותו.

המחיר של הטיפול מטורף,מדובר בהחלפת שמן+2 פילטרים,ללא החלפת בלמים וצלחות!,בפיזו טיפול כזה זה 640שח,וזה במוסך פיגו מורשה.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

לי יש Audi והפסקתי לטפל במוסכי צ'מפיון כי תחושת הגזל הייתה פשוט בלתי נסבלת.

החדשות הטובות הן שיש מספר פתרונות עבור הדוד שלך:

1. אלון Billet

2. הסדנאות השונות (E&A, Pitstop, Tig)

הם מצויינים וגבו משמעותית פחות ממה שדורש מוסך מורשה, לפעמים חצי מחיר.

יש גם את מוסך רון - לא טיפלתי שם עד כה, אבל כולם מהללים אותו.

כמו בסלולר ובסכיני גילוח, אם אנחנו האזרחים לא נעזור לחברות הקטנות המחירים לא ירדו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני גם עד היום לא מצליח להבין איך רכבים חדשים שעולים כל כך הרבה ואמורים לתת שקט נפשי להמון שנים מגיעים עם בעיות ומחלות ייצור שכאלה. אולי בכלל מדובר באינטרסים כלכליים?

פורסם

מה שהקפיץ את מחיר הטיפול זה מסנן האבקנים, שעוד לא החליפו אצלי ואין לי מושג לגבי עלותו, ונוזל השמשות. תפחית את שניהם מהחשבון ותגיע לעלות "סבירה" למוסך מורשה יבואן.

הנה מחירי טיפול לגולף 2010 שלי: טיפול 30, טיפול 60.

פורסם
אני גם עד היום לא מצליח להבין איך רכבים חדשים שעולים כל כך הרבה ואמורים לתת שקט נפשי להמון שנים מגיעים עם בעיות ומחלות ייצור שכאלה. אולי בכלל מדובר באינטרסים כלכליים?

תיזהר לדבר שלא יעלימו אותך הסוכנים הסמויים שלהם.

הכל חרטה ברטה, משווקים רכב והלקוחות שפני נסיונות.

אחר כך כובלים אותם לחוזה אחריות שאם לא תטפל פה או שם לא תיהיה לך אחריות.

ואם תעשה חשבון, טיפול 10 לרכב הזה עולה 600 שח, הוא שילם פי 2, החלק השני כנראה מתקזז עם ה"אחריות"..

קיצור רק בריאות אני לא יפרנס אותם.

פורסם (נערך)

מסנן אבקנים מקורי 415 שקל זה יקר, מוזר בדרך כלל הם לא שמים מקורי אלא מסנן חליפי (לא פחם) ב-30-70 שקל, שלא מסנן מי יודע מה. כנראה תלוי במוסך.

קניתי באייבי מסנן פחם פעיל חליפי של valeo בסביבות 90 שקל, והחלפתי לבד, נראה לי גם בחנויות חלפים זה יעלה ככה. המקורי עולה 150 שקל באיביי(כולל משלוח).

בדקתי זה אפילו אותו פילטר כמו אצלך:6R0819653 המק"ט המקורי.

ובפעם הבאה שיבקש לפני הטיפול ללא תוסף שמשות, ותוסף דלק.

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הרכב נקנה בחודש 09/2013, מיד שיצא הדגם החדש של הטולדו.

חשוב לי להדגיש. השירות היה מעולה, יועץ השירות היה אדיב ואנושי וענה על כל השאלות. הרכב נמסר בזמן שסוכם. גם נראה שהתיקון שעשו פתר את הבעיה.

עלות תוסף דלק 90 ש"ח, ומי שמשות 10 ש"ח. אנחנו ביקשנו רק חלקים מקוריים. היינו יכולים לחסוך 300-400 ש"ח עם שימוש בחלקים תחליפיים.

פורסם

מסנן אבקנים זה מסנן למזגן בדרגת סינון מאוד גבוהה (ממש מיותר) .

כשאני טיפלתי בלאון אני ויתרתי על התענוג - רכשתי מצ'מפיון מסנן חליפי בעלות 36 ש"ח + מע"מ ,יצאתי לחנייה והחלפתי תוך פחות מדקה .

פורסם
מסנן אבקנים זה מסנן למזגן בדרגת סינון מאוד גבוהה (ממש מיותר) .

כשאני טיפלתי בלאון אני ויתרתי על התענוג - רכשתי מצ'מפיון מסנן חליפי בעלות 36 ש"ח + מע"מ ,יצאתי לחנייה והחלפתי תוך פחות מדקה .

זה ממש לא מיותר, לפני איזה שנתיים שמו לי את המסנן מהסוג הזה, סינן גרוע, כל הסרחון מבחוץ נכנס פנימה. במיוחד שהמצב הסטנדרטי של המזגן הוא להביא אוויר מבחוץ. הזמנתי מאיביי אחד עם פחם פעיל והסרחון של המכוניות מבחוץ עבר.

שאתה מחזיק את המסננים ביד לפי המשקל והצפיפות של המסנן, אתה מבין מה יותר טוב.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...