Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת הזויה, אבל בכל זאת... זה חשוב לי.

אפשר לגשת לטיפול במוסך מרכזי של מאזדה בלי להתקשר לפני ולהזמין תור?

מאזדה 6, 2008, הדגם החדש.

כל אחד שאני מכיר אמר לי משהו אחר אז אין לי אפשרות אלא לשאול פה לוודא.

תודה לעונים.

פורסם

אם אתה מגיע בשעות הבוקר מוקדם ואין עומס עבודה חריג במוסך, לרוב יקבלו אותך גם בלי הזמנת תור.

אם אתה מגיע אחרי צהריים ו/או מוסך עמוס בעבודה, אז בהחלט יכולים לאמור שאין ליפטים או עובדים פנויים, אולי יבקשו להגיע למחרת. או יקבלו את הרכב אבל לא יסיימו לעבוד עליו באותו יום.

פורסם

tomerc, אי אפשר להתקשר היום - לא עובדים בשישי, ואני צריך רוצה להגיע בראשון בבוקר בגלל שיש לי חופש מהעבודה וזה היום היחיד שפנוי לי בנתיים.

buki, אני אנסה ללכת כמובן בבוקר מוקדם ונראה מה יהיה. בכל מקרה, תודה רבה על התייחסות.

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הבעיה להתקשר ביום ראשון על הבוקר ולברר אם אפשר להגיע.

חבל שתלך ויאמרו לך: "היום עמוס, תזמין תור ותגיע מחר". שיחה קטנה יכולה לחסוך לך הרבה זמן.

פורסם

הרי אתה יודע שבבוקר במיוחד בראשון האנשים אדישים, בטח שיגידו לי עמוס, אבל אם אני אלך לשם זה יכול מאוד לעזור לי. יותר קשה להגיד לבנאדם בפנים ללכת מאשר בטלפון.

• תוכן חדש...