Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לבצע ניקוי מצערת באיביזה 2010 שלי ( 1.6 BTS ) כחלק מטיפול מנע, בהרבה מקומות להפתעתי אמרו לי שעושים את זה בעזרת ספריי לניקוי קרבורטור והמליצו לי על:

2014_12_24_20_15_41.jpg

השאלות שלי הן:

1. האם זה בטוח לנקות בעזרת החומר הזה? אם לא - על איזה תכשירים הייתם ממליצים?

2. איך לבצע את הניקוי? הבנתי שאמורים לבצע הזרקה של החומר אל המצערת בזמן שהרכב עובד, האם כך הדבר?

אם יש עוד דגשים כאלו ואחרים אני אשמח אם תשתפו אותי.

תודה.

פורסם (נערך)

וכשמזריקים את החומר למצערת בזמן שהמנוע עובד הוא לא אמור להיות יותר אפקטיבי?

הוא הרי נכנס לתוך הצנרת ויוצא מהאגזוז - זה לא בעצם אומר שהוא מנקה יותר טוב?

עריכה:

במוצר הזה למשל, שאני נוטה להאמין ש Liqui Moly היא חברה די מכובדת, המוצר מגיע עם צינורית במיוחד בשביל וגם ההוראות מורות על לבצע את הפעולה תוך כדי שהמנוע עובד.

אז מה היא בעצם הדרך הנכונה והבטוחה לבצע את התהליך?

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

לא יעיל ואני אסביר למה,

א, אתה לא מנקה אותה כמו שצריך אתה סתם מרסס על עיוור, צריך לנגב טוב את כל המעברים והחלק השני של המצערת (אחרי הפרפר).

אתה גם צריך לנתק צניור אוויר ואז גם יכול להיכנס לכלוך למנוע.

וגם דני (אחראי פורום) רשם שזה חומר דליק ולא כך טוב שיכנס למנוע במיוחד שהוא עובד.

גם זה חאפרי...

רועי

פורסם
וכשמזריקים את החומר למצערת בזמן שהמנוע עובד הוא לא אמור להיות יותר אפקטיבי?

הוא הרי נכנס לתוך הצנרת ויוצא מהאגזוז - זה לא בעצם אומר שהוא מנקה יותר טוב?

עריכה:

במוצר הזה למשל, שאני נוטה להאמין ש Liqui Moly היא חברה די מכובדת, המוצר מגיע עם צינורית במיוחד בשביל וגם ההוראות מורות על לבצע את הפעולה תוך כדי שהמנוע עובד.

אז מה היא בעצם הדרך הנכונה והבטוחה לבצע את התהליך?

ניקוי מתבצע על החלק המלוכלך, בשביל זה צריך לפרק.

סתם לרסס על עיוור זה רולטה

יום טוב גם לך

פורסם

אני פרקתי 4 ברגים והמצערת בחוץ. ספרי אחד כזה יספיק להבריק אותה מכל הכיוונים וגם לגרום לה לנצוצ מבחוץ.

ממש לא חאפרי.

אפשר לנקות גם מבלי לפרק רק שזה ינקה אותה רק מכיוון אחד והאמן לי רוב הגיפה היא בחלק הפנימי.

בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני לא בטוח איך זה אצלך ברכב, אבל אצלי ברכב כדי לעשות איפוס של המחשב ולתת לו ללמוד את הרכב אני מנתק את המצבר ל40 דק' ולאחר מכן מחבר , מניע ועומד במקום 10 דק' בערך.

המחשב מאפס את המיקומים של המצערת ושל ה IAC ושאר הדברים ברכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...