Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי עכשיו בסוכנות יונדאי בצ'ק פוסט בחיפה אצל נציגה נחמדה בשם שושי.

אני מדבר על היונדאי I10 ידנית בגרסאת INSPIRE (המפוארת מעט יותר). מחיר על הכביש 63,371.

הוצעו לי כמה אופציות : או התקנה של חיישי רוורס (כ-800 ש"ח) והנחה של המיגון שזה כ-1400 ש"ח - דהיינו כ-2000 ש"ח הנחה

או לחילופין טרייד אין (כרגע יש לי C1 שנת 2011 ידנית עם 66 אלף ק"מ). הם אמרנו שהמחירון 37.900 והם מוכנים לתת 27.500 לערך)

או לחילופין הצעת מימון שהיא מקדמה של 12 אלף למשל, תשלום חודשי של 666 ובסוף תקופה 27.400 או מעבר לרכב חדש. זה ללא ריבית וללא הצמדה.

השאלות שלי הן כאלו :

1. נאמר לי שאי אפשר לשלב בין הדברים. למשל, לקבל גם טריידאין במחיר הזה וגם את המימון. מישהו מכיר/שמע אחרת? בסוכנות אחרת אולי? בסוכנות משנה כלשהי? אני ממש מעוניין בטרייד אין וגם במימון הזה. בנוסף, מה דעתכם על המחיר שנותנים לי?

2. נאמר לי שבינואר עולים המחירים (מתבטלת הטבת מס ירוק או משהו? + עליית הדולר). ככה שגם אם תהיה הנחה לחבר או משהו דומה, סביר שזה יתקזז והמחיר יהיה דומה להיום. מה דעתכם? נכון/לא נכון?

3. נכתב הרבה על ה-I10 הזו אבל אשמח בכל זאת לדעת, מאחר ולא נהגתי על הידני כי אין להם רכב הדגמה כזה. האם מדובר בפועל על אותם מתלים ושאר מכלולים כמו הגרסא המקבילה האוטומטית? נהגתי עליה ומאוד נהנתי מהנוחות וכו'.

לבסוף, זכור לי איזו זווית שלילית לגבי ה-I10, משהו בדמות המזגן אם אני זוכר נכון, אבל לא הצלחתי למצוא לכך אזכור כלשהו. מישהו יודע במה מדובר? חיסרון בולט שאני צריך לדעת עליו בתחום אחר?

תודה!

פורסם

לעניות דעתי - אי אפשר לדעת בודאות לגבי המחירים ב 2015.

לסוכנים יש אינטרס ברור לומר שהמחירים יעלו, כדי שתזמין שם ועכשיו, ולא תמשיך להתלבט ואולי בסוף תקנה משהו אחר.

יש סבירות שהמחיר יעלה, אבל זה לא 100%.

גם אני הלכתי לראות את ה i10 הידנית ומאוד התרשמתי. מרגיש כמו "רכב אמיתי". המחיר בסה"כ אטרקטיבי. מהמבחנים שקראתי - לא זכור לי ראיתי חסרונות בולטים.

היום הייתי בכמה מגרשים של חברות ליסינג, הציעו לי בין השאר i10 מהדגם הקודם, מסוף 2013, ב 52 אלף ש"ח. אמרתי לסוכן שבהפרש הזה כבר עדיף ללכת על החדשה. הוא מיד הוריד עוד אלפיים, אבל גם ב 50 זה לא כדאי. הוא הסכים, באומרו: "אני לא אומר שאתה לא צודק".

פורסם

על רכב של 37k הם מוכנים לתת לך 27k ? הם אפילו לא מתביישים להציע את זה?

כדאי לך לבדוק ולעשות נסיעת מבחן גם על המיצובישי ספייס סטאר שלמרות החסרונות שלה היא מציעה באותו סדר גודל של מחיר רכב גדול יותר ועם אבזור יותר עשיר.

פורסם

הספייס עולה 70 אלף לידני,ובמחיר הזה היא לא מצדיקה את עצמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחיר שהציעו לך הייתי מוכר לבד.

תהיה עליית מחירים בתחילת 2015 - אך לדעתי במכוניות המיני היא לא תהיה משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני חושב ככה,לפני חצי שנה עיסקתי טרייד אין עם כולמוביל על הפנדה גם 2011 עם 44 אלף,מחירון כ 46,נתנו לי 40 וזה בעוד בהתחשב שלרכב כמעט ונגמר הטסט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למכור את הרכב עצמאית, ועם הכסף לרכוש חדשה במימון

פורסם
הספייס עולה 70 אלף לידני,ובמחיר הזה היא לא מצדיקה את עצמה.

המחירון ירד ל-67, במבצעי חבר/לחץ על הסוכנות אפשר להוציא את הספייס סטאר ב-60 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

60 זה הגיוני,השאלה כול בן אדם יכול לקנות אותה ב 60 אלף ללא חבר,למרות שהיא ממש לא מאובזרת.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

כנראה שאנסה למכור אותה בעצמי, ואשתמש במימון שלהם.

ברור לי שהאינטרס שלהם זה להגיד שתהיה עליית מחירים, והבנתי מכל הכתבות וכו' שתהיה אחת כזו - השאלה כמה זה באמת יהיה? נכון שאני לא "אמות" מאוד אלף שקל, אבל מצד שני זה גם יכול להיות אלפיים ושלושת אלפים שקלים הלא כן?

ורק לוודא - מאחר ונסעתי על גרסאת האחד ליטר האוטומטית כי לא היתה להם רכב הדגמה ידני, האם מלבד תיבת ההילוכים מדובר באותם מכלולים של מתלים וכו' וכו' כך שהרכב ירגיש לי זהה מכל שאר הבחינות?

פורסם

כמה הערות:

תמיד כדאי לנסות למכור לבד את הרכב שברשותך ולבוא עם כסף מ"הבית" לקנות רכב חדש (כסף מהבית יכול להיות גם כסף מהבנק).

זה פשוט משהו שעוזר במו"מ.

C1 דיי פופולרית ולמרות השוק הקשה להערכתי תוכל למכור קרוב מאד למחירון.

הערה: אם הרכב שלך שחוט וקילומטרז גבוה אז אולי זה לא (מאד) חזירי מצידם לחתוך לך 10K במחירון. יש רכבים שממילא ימכרו ב5-7 פחות מהמחירון. אם זה המצב, אז לשלם 3-4 K על הנוחות של הטרייד אין זה כבר לא כזה אסון.

לגבי חיישני רברס, אף פעם לא הבנתי למה אנשים צריכים את כאב הראש הזה ובכל מקרה אני חושב שאפשר להתקין כאלו בכמה מאות בודדת.

לגבי חבילת מיגון: תבדוק אם בכלל נדרשת ע"י הביטוח שלך. בחלק גדול מהחברות הביטוח אין דרישה לקודנית/ כספת על הרכבים הקטנים.

לגבי הלוואות ומימון: תבדוק בבנק שלך. לרכב חדש נותנים הרבה פעמים בתנאים מעולים (P-0.5) בלי שום עמלות.

יכול להיות שההצעה שלהם טובה יותר אם הם סופגים את כל הריבית, אבל מדובר להערכתי באלפיים / שלושת אלפים שקל לטובת ההצעה שלהם, אז תבדוק טוב את כל העלויות שמתחבאות שם. ובכל מקרה תזכור שהם לא עושים לך טובה עצומה לעומת הבנק.

פורסם

תודה - אבדוק לגבי חבילת המיגון!

הרכב ממש לא שחוט, הקילומטרז מעט גבוה - 66 אלף. הטיפולים בוצעו בזמן, רק במורשה ויש תיעוד להכל. לא מצפה למכור במחירון אבל מקווה שגם לא יהיה 27 אלף...

בהחלט אבדוק בבנק, אבל ההלוואה שלהם היא ללא ריבית וללא הצמדה, אתה חושב שבנק יכול להתחרות עם זה?

פורסם

הם לא לוקחים ריבית והצמדה, אבל מצד שני לא נותנים עוד הנחות ומעלים את המחיר של הרכב ומורידים באיבזור למי שלוקח מהם מימון. כך שאתה עדיין משלם על הריבית בצורה אחרת.

אני גם הייתי אצלם לפני כמה חודשים כאשר חיפשתי רכב וגם אצלי זה היה המצב. בסוף שמת לב שלמרות שבכל הסוכנויות תמיד נשבעים שזה המחיר הסופי והם לא יכולים לרדת עוד, אם הם רואים שאתה בודק עוד אופציות, אבל שמצד שני אתה רציני ויכול לסגור עסקה ולא סתם מברר מחירים, אז הם תמיד נותנים עוד הנחות. אבל בשביל זה אתה צריך לא להתבייש לדרוש הנחה. בד"כ גם נתנו לי הנחות נוספות אחרי שהלכתי וחזרתי שוב לסוכנות אחרי כמה ימים.

• תוכן חדש...