Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

stio -כיף לראות את זה מחכים כבר לשבת :D

אכן 899 בחירה טובה יותר

בטח כולם פה יזהו אותי מיד אני מניח שאני היחיד שיגיע עם אלרו.

עריכה: נהגתם ב7 בבוקר בערך, אנחנו רק נפגשים ב7 אני רוצה להתחשב גם באלו שטורחים ובאים מאזור המרכז.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
stio -כיף לראות את זה מחכים כבר לשבת :D

אכן 899 בחירה טובה יותר

בטח כולם פה יזהו אותי מיד אני מניח שאני היחיד שיגיע עם אלרו.

עריכה: נהגתם ב7 בבוקר בערך, אנחנו רק נפגשים ב7 אני רוצה להתחשב גם באלו שטורחים ובאים מאזור המרכז.

כמישהו שמגיע מהמרכז הייתי שמח אם כביש 721 -7212 היו אופציה, היה אפשר להפגש מוקדם יותר ולהנות מטיול מהנה לא פחות (לפחות לפי הסרטונים, וכשלוקחים את העובדה שלסוע ל-899 מהרכז זה שעתים, פלוס נהיגה עצמה, פלוס שעתיים חזרה). אני בטוח שיהיו עוד מרכזניקים שהיו באים ככה. זה רק הצעה, אז לא להרוג אותי..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מסכים, אבל גם ככה זה לא קבוצת נהיגה פרופר כמו טיולי נהיגה של VAG וכ"ו, אלא גם ובעיקר להפגש ולקשקש וכ"ו, ולנהיגה ראשונה של קבוצה כזאת, ולאופציה שיבואו יותר ממרכז ויהנו,ולכן הצעתי בכל זאת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מצד אחד אתה צודק זה קרוב לכם יותר, מצד שני אחרי 10 דק' הכביש ממצא את עצמו ונגמר.

אז אומנם זו התארגנות ראשונה של הכרות בכל זאת אנחנו מעוניינים בטיול שיהיה קצת יותר וגם כייפי (שהרי זו המטרה של המפגש בעצם).

יש כאלו שבאים מהמרכז בכל מקרה , רק לציין שאני גר ביישוב מעט אחרי נהריה (צפונה), והייתי כבר בכמה מפגשים שהיו באזור המרכז. (כולל המפגש של מועדון ה5)

אז אם יסתדר לכם הפעם להגיע אנחנו נשמח מאוד, אם לא נשתדל בהתארגנות הבאה לעשות משהו מעט יותר גדול מהמפגש הצפוני הקטן שאורגן כאן.

פורסם

מקפיץ את השרשור על מנת לעדכן בכל הפרטים.

טיול הנהיגה של מדבקות הליסינג של קארזפורום פורום יתממש ביום שבת הקרוב (6.12.14).

נפגשים ב 7 בבוקר בעין המפרץ (מי שלא מכיר את האזור פשוט לרשום בwaze "עין המפרץ") להכרות קצרה ולחכות לכל החברים.

ב7 וחצי האנדברקס יורד והשיירה תצא לכיוון כביש 899 אז בבקשה חברים לא לאחר.

הוספתי מפה עם מסלול הנסיעה:

אדום - מסלול הנסיעה שלנו לכביש 899 והכביש עצמו.

כחול - חזרה דרך כביש 89

ירוק - אגם מונפורט , נמצא בדרך חזרה בכביש 89 ויש בו שטח גדול מאוד לעשות עצירה לאוכל שתייה ולצלם את התמונה המיוחלת של מדבקות הליסינג של קארזפורום.

לאחר מכן מי שרוצה לחזור מהר ימשיך בכביש 89 עד נהריה וחזרה לכיוון חיפה\דרום.

מי שרוצה גם להנות מהדרך חזרה ואין לו בעיה להאריך את הדרך אני ממליץ לנסוע דרך הסימון הכתום (כפר ורדים > תפן > כרמיאל > עוקף קריות).

כרגע צפויים להגיע כ11 חברי פורום. (שזה מספר יפה מאוד לפעם הראשונה)

חברים שוב חשוב לא לאחר, ואם אתם מאחרים הוספתי את מספר הטלפון שלי במסמך ההרשמה , תתקשרו \ תשלחו הודעה שאתם מאחרים שלא יקרה מצב שמישהו טרח והתעורר מוקדם ובסוף יגיע לחנייה ריקה בעין המפרץ ;).

https://docs.google.com/document/d/1c0rmA3gm-mp7iRs53SW_tfNTFnBVOQmkhft5HrY9Iu8/edit

נתראה בשבת חברים.

TRIP.jpg

פורסם

יש שם אולם ארועים גדול בשם "אולם יהלום".

נחנה מול האולם איפה שרשום "יהלום".

חוץ מזה המקום לא כזה גדול לא יהיה מצב שמישהו יפספס ברגע שהוא יכנס למתחם.

548076aa0366f.jpg

פורסם

אני בעד שבת אבל אני דרומי, אם מישהו רוצה לארגן משהו בטווח של הדרום או המרכז אני מצטרף. (צילומים עליי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה אורך מסלול נהיגה עצמו ? נגיד מעין המפרץ.

מעין המפרץ עד אגם מונפורט - שעה ו2 דקות זמן נסיעה מוערך, סך הכל 67.7 ק"מ.

54808714efef4.jpg

• תוכן חדש...