Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה עברתי תאונה קלה עם הרכב. פגיעה בחזית.

הזנק היה כיפוף קל של מכסה המנוע ונזק לפגוש.

סוכן הביטוח הפנה אותי לאיש מקצוע שהתחייב להחליף את מכסה המנוע והפגוש במקוריים בלבד.

השאלה: כשאקבל את הרכב, כיצד אוכל לוודא שהחלקים אותם התקין אכן מקוריים לגמרי ואינם תחליפיים?

נ.ב.

בנוסף, האם יש טיפים כיצד לבדוק שעבודת הצביעה של החלקים החדשים התבצעה כראוי ושהצבע תואם את הצבע המקורי של הרכב?

הרכב צבוע בצבע לבן פנינה, מעט בוהק מהרגיל. לא ארצה לקבל רכב עם מסכה מנוע בצבע לבן ליסינג.

יש המלצות לבדיקה? תאורה נכונה וכו'?

תודה לכולם.

פורסם

חלפים מקוריים בפחחות מקבלים במוסכי הסדר רק רכבים בני פחות משנה במידה ותרצה להיות בטוח לחלוטין אני מציע לך לפנות באופן פרטי מוסך פחחות של מוסך יבואן ולא להקשיב לסוכן הביטוח.

פורסם

אם תוכל להגיד באיזה רכב מדובר, יתכן וזה יקל על הזיהוי של החלפים שיותקנו ברכבך.

מהניסיון שלי, פגוש תחליפי, יושב פחות טוב מפגוש מקורי, מנגד - פגוש מקורי שעבר תיקון והותקן על הרכב שלך - יהיה פגיע יותר למכות קלות (שיפוצצו את הצבע בכל נגיעה קטנה בעקבות התיקון / חומר מילוי).

את הבדלי הצבע (אם ישנם), תוכל לראות בבירור תחת אור שמש חזק, או מקום מואר כראוי.

במקרה הגרוע, דיטיילר יצליח לטשטש את ההבדל אם הוא נובע מלכה שהתחמצנה לקבלת גוון אחיד בכל הרכב.

גם הצבעי צריך לדעת את עבודתו, ולא לטעות בקוד הצבע ולהתאימו למצב הרכב.

M-TECH E46

פורסם
אם תוכל להגיד באיזה רכב מדובר, יתכן וזה יקל על הזיהוי של החלפים שיותקנו ברכבך.

מהניסיון שלי, פגוש תחליפי, יושב פחות טוב מפגוש מקורי, מנגד - פגוש מקורי שעבר תיקון והותקן על הרכב שלך - יהיה פגיע יותר למכות קלות (שיפוצצו את הצבע בכל נגיעה קטנה בעקבות התיקון / חומר מילוי).

את הבדלי הצבע (אם ישנם), תוכל לראות בבירור תחת אור שמש חזק, או מקום מואר כראוי.

במקרה הגרוע, דיטיילר יצליח לטשטש את ההבדל אם הוא נובע מלכה שהתחמצנה לקבלת גוון אחיד בכל הרכב.

גם הצבעי צריך לדעת את עבודתו, ולא לטעות בקוד הצבע ולהתאימו למצב הרכב.

מדבור בסיאט איביזה 2011, 3 דלתות, 105 כ"ס.

אז האם ישנה דרך לזהות שהחלק לא מקורי אלא תחליפי או משומש?

פורסם

בקש לראות את החלפים בקרטונים שלהם לפני הרכבה וצבע.

לא מאמין שאחרי שהביאו חלפים מקוריים עד המוסך מישהו יחליף אותם, אבל גם אם כן אתה יכול לסמן אותם באיזה מקום נסתר פנימית.

פורסם
בקש לראות את החלפים בקרטונים שלהם לפני הרכבה וצבע.

לא מאמין שאחרי שהביאו חלפים מקוריים עד המוסך מישהו יחליף אותם, אבל גם אם כן אתה יכול לסמן אותם באיזה מקום נסתר פנימית.

לצערי כבר מאוחר מידי. לא הייתי נוכח במוסך כשהביאו את החלפים.

• תוכן חדש...