Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב על לקנות רכב (הונדה סיוויק 2011) מאוטוסנטר והם הראו לי תוצאות של בדיקה שעשו לו בו רשום כך:

"שלדת מרכב משמעות נמוכה, סימני פגיעה קורת רוחב קדמית.

תקוני מרכב, משמעות נמוכה, סימני פגיעה מעיכותבתחתית/רצפה, נזק בפנלים, נזק לפגושים, = מעיכות/מעוך שריטות בצבע+פגמים = פגושים וחלקי ניקל חיצוניים:ת

קורת רוחב עם ברגים, קדמית פגומה"

עד כמה זה חמור?

תודה

פורסם

אתה צריך לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

קורת רוחב קדמית פגומה אומר שהיתה תאונה מקדימה.

אם יש מבחר, עדיף לעבור לרכב הבא ללא תאונות.

כי פשוט חבל על הכסף שתוציא על הבדיקה ותגלה שה"משמעות" של הפגיעה היא גבוהה יותר ממה שמתואר בבדיקה שלהם.

פורסם

לרכב מ-2011 זה נראה לא טוב, נסה לעבור לרכב אחר יותר שמור, אם יש משהו,

לתשומת לבך: זה תוצאות של בדיקה שהם הזמינו, מעניין לדעת מה יהיו התוצאות בבדיקה פרטית.

נסה לצרף פה צילום של תוצאות הבדיקה אם אתה יכול (כמובן בטישטוש של פרטי הרכב וכו').

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

תודה אנשים,

הם יצאו די לא בסדר(או שאני יצאתי טמבל)

אמרו לי שהרכב נקי ללא תאונות, והוא נמצא כרגע בסניף אחר ושאם אני רוצה לראות אותו אני צריך לשלם מקדמה של 1000 שקל (אותה לטענתם הם יחזירו אם אני לא אהיה מעוניין).

שאלתי שוב אם הוא היה בתאונה, אמרו לי "לא, הכל נקי".

עכשיו אני מגיע, הוא מראה לי את הבדיקה, וזה מה שאני רואה.

עכשיו צריך להלחם איתם על ה 1000 שקל

• תוכן חדש...