Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חבר'ה

חבר מהעבודה ביקש את עזרתי בחיפוש אחר רכב משפחתי של 7 מקומות אז אמרתי לו שאשאל באינטרנט. בכל אופן, אעבור על מה שחשוב לו ברכב שהוא מחפש.

תקציב: 30,000, הוא אמר שהוא יכול לחרוג קצת אבל לא אמר כמה, אז אני מאמין שלא יותר מ-5-7,000 שקל.

הוא ביקש שהרכב יהיה לא מתחת לשנת 2006 (אני לא יודע אם קיים רכב כזה בתקציב שלו)

- 7 מקומות

- אמין

- נוח, לא נוקשה

- צריכת דלק סבירה

- שיסחוב

- עלות אחזקה וטיפולים סבירה

תודה רבה לעוזרים

פורסם

צריך לעשות בדיקה ולראות איזה רכבים אפשר למצוא בתקציב הזה. לדעתי שינסה לחכות בסבלנות ולחפש לאט לאט אולי ימצא רכב שמור. בתקציב שלו מצב המכונית לא פחות חשוב מהיכולות שלה כי לא שווה שהוא יוציא עוד הרבה כסף במוסך על תיקונים ובמקום לשלם 50K על רכב נורמאלי הוא ישלם 60K על רכב ישן עם תקלות רק בתשלומים (אל תשכח שבד"כ אלו רכבים שעובדים...).

פורסם

בתקציב הזה הוא יוכל מצוא פיג'ו 307 סטיישן עם 7 מקומות שנת 2006 (ואפילו אולי 2007)

ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החל מ-2004 שופרה התיבת האוטומטית ב-307 והדגם בכלל.

מאותה שנה ואילך אין כמעט בעיות חשמל או גיר בדגם הזה בכלל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדבריי כוונתי היתה לכך שאין אמינות מוחלטת, אך גם לא ידוע לי על מחלות כלשהן בדגם הזה בשנים הרלוונטיות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...