Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי מתחרה בסוניק RS?

ולוסטר? :lol:

רכבים שהגיעו לתקינה\מקורבים

אחד מהם גר בחדרה ונוהג על ג'נסיס קופה שחורה. יוצא לי לעבור לידו כל יום

הייתי בטוח שלא מדובר ברכבים שהובאו לתקינה. אותם ראיתי כבר מזמן (שחורה ואפורה מדהימה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ולוסטר זה כבר בגודל של משפחתית קומפקטית לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אז קדימה UMI, המשיכו עם התנופה האמריקאית וייבאו גם את הקמארו והקורבט במחירים הגונים. אפילו את ה-SS. הקונים יבואו גם יבואו, כי להבדיל משנים קודמות, הפעם יש בשביל מה.

וגם דלק מוטורס שיביאו את המוסטנג החדשה במחיר שפוי! לדעתי עדיפה על הקמארו בהרבה (על הנייר). על הקורבט קראתי שהן מתחממות מאוד בנהיגה אגרסיבית, חם מאוד בתא הנוסעים, בארצינו החמה זה לא מתכון להצלחה.. מצד שני בנסיעות רגילות הכל יהיה בסדר, אז אם זה לפוזה בלבד, לא יהיו בעיות.

אגב בעניין ידני/אוטומט, יש דגם אחד והוא קשקאי שאתה מצפה ש 99% יהיו אוטומטיים ונמכרו הרבה מאוד מדגם הידני (כ-40%) .

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
וגם דלק מוטורס שיביאו את המוסטנג החדשה במחיר שפוי! לדעתי עדיפה על הקמארו בהרבה (על הנייר). על הקורבט קראתי שהן מתחממות מאוד בנהיגה אגרסיבית, חם מאוד בתא הנוסעים, בארצינו החמה זה לא מתכון להצלחה.. מצד שני בנסיעות רגילות הכל יהיה בסדר, אז אם זה לפוזה בלבד, לא יהיו בעיות.

אגב בעניין ידני/אוטומט, יש דגם אחד והוא קשקאי שאתה מצפה ש 99% יהיו אוטומטיים ונמכרו הרבה מאוד מדגם הידני (כ-40%) .

מה זה מחיר שפוי לדעתך?

• תוכן חדש...