Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 1.2L כן או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור: אם הסתדרת עם הC1 ורק חסר קצת כח, יש את ה108 הידנית במבצע חבר ב66.5K עם מנוע 1200.

אם אכן אתה מסתדר עם ידניות לנסיעות הללו: יש גם את הUP או אחיותיה (באזור ה60K, אחרי מיקוח / מבצעים) שמתנהגות כנראה טוב יותר מהC1 שלך בכביש המהיר, ושם סוחטים ממנוע הליטר עוד קצת כח שחסר לדעתי ב107/C1.

נסעתי על האפ והיא באמת קלאס מעל הC1 שלי, אבל קיבלתי עליה הצעה של 70,000 על הכביש וזה נראה לי תמחור קצת גבוה בהתחשב בעובדה שלפני שלושה שבועות מכרו אותה ב59,900

כשראיתי שיש בחבר את ה208 ב72900 (לדגם הבסיסי), החלטתי שהסופר מיני יותר כדאית.

ה108 עם מנוע 1.2 עדיין לא נחתה בארץ לפי מה שהבנתי בסוכנות, הייתי שמח לנסות אותה. הבנתי ששיפרו מאד את הBODY של ה108

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

אני לא הייתי קונה מיני בשביל 160 ק"מ,

אחרי הכול זה לא מעט ק"מ, חשוב שיהיה נוח ברכב ושיהיה נעים לנסיעה, אני ממליץ לקחת את ה208. (גם סופר מיני אחרות יכולות להיות טובות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני לא מבין כולם פה בחבר ?

לא צריכים להיות בחבר בשביל לקבל את ההנחות שלהם ?

צריך שקרוב משפחה מדרגה ראשונה אבא/אח/בן וכו.. בעל כרטיס חבר יהיה רשום ברשיון כבעלים של הרכב, אפשר להוסיף עוד בעלים (אתה) אם אתה לא קרבה ראשונה של החבר במועדון ואחר כך להוציא את בעל החבר (לדעתי בלי לאבד יד)

במקרה שלי, לסבא שלי יש כרטיס חבר, אני רושם את הרכב על שם אמא שלי (הבת שלו, קרבה ראשונה) ועל שמי.

אם ארצה אוכל להוציא אותה מה רשיון רכב בהמשך, אבל זה לא מפריע לי...

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם
אני אשמח אם תנמק לי במה היונדאי מיושנת לעומת הפיאסטה וה 208.

בכל מקרה לפותח השרשור לדעתי האופציות הללו לא רלוונטיות.

היונדאי מאד מיושנת,הדגם המחליף כבר הוצג.

מבחינת הנוחות ועבודת המתלים אין בכלל מה להשוות,ביונדאי מרגישים כל סדק בכביש,בבמפרים אתה מקבל מכה בגב אפילו אם אתה עובר לאט,הפיאסטה ובמיוחד הפיגו המתלים משובחים וסינון הבורות/סדקים,במפרים הוא מעולה ובכלל לא בר השוואה ליונדאי הנוקשה,ועוד נכנסתי להבדלים בין הכסאות האירופאים לספסל הקוריאני.

איכות החומרים ביונדאי מאד לא מרשימה,חומרים קשים ומיושנים,לא חסר רשרושים בנסיעה על כביש ממוצע,הפיאסטה גם קצת מיושנת,אבל החומרים בה רכים יותר,נעימים,ואיכותיים יותר,גם ההרכבה.

בפיגו מרגישים שהרכב חדיש והחומרים טובים מאד,רכים,איכותיים,ותא הנוסעים הוא הכי נעים לשהייה.

התנהגות הכביש/אחיזה,פה אני אפילו לא נכנס להשוות,הפיאסטה וה208 הם שני הסופרמיניס עם התנהגות הכביש/אחיזה/הנאה מנהיגה הכי טובה בקבוצה,ליונדאי אחיזה פשוט זוועה,קשור בין השאר לעבודת המתלים הגרועה,אין מה לדבר בכלל על הנאה.

אני לא אוהב את העיצוב של הפיאסטה,אבל ביונדאי מרגישים שהרכב ממש מיושן,הפיגו,ביחד עם הקליאו הם שני הרכבים הכי יפים בקבוצה.

שלושת הרכבים לא הכי שקטים בעולם,אבל ביונדאי זה ממש מציק,גם המתלים רועשים בכביש סדוק,מה שלא קורה בשניים האחרים.

פורסם

אני במקרה בעלים של יונדאי כזו. אני חושב שאתה קצת מגזים בנוגע להתנהגות כביש.

היונדאי מאובזרת מאוד, בטיחותית, מבחינת דלק אני מגיע לממוצע של 15ק"מ לליטר, עד עכשיו הרכב 5 שנים על הכביש ו 134000 ק"מ וכל הפלסטיקים במקום ולא שבורים, הנוחות בסדר ולא כמו טרקטור כמו שאתה מתאר.

בכל מקרה אני חושב שפותח השרשור חייב לבצע נסיעת מבחן לפני שהוא מחליט על קניה כדי שיחליט מה טוב לו באמת.

פורסם

אני הבנתי שיש לך רכב כזה.

אין לי אף אחד מהרכבים האלה,אבל כן נהגתי בשלושתם,ביונדאי ובפיגו נהגתי די הרבה.

אם היית נוהג בשתיים האחרות היית מבין מיד את ההבדלים.

אני בהחלט חושב שאין תחליף לנהיגה ברכבים.

חג שמח!.

• תוכן חדש...