Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שהוא בליסינג זה מעניין לו את הביצה השמאלית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אותה לא ;). הבעיה של האנושות זה הקבעון. יש ספר שקצת מנסה לשחרר אותנו מהקבעון, מי הזיז את הגבינה שלי. להתרגל כל הזמן למצב חדש בלי שיקח הרבה זמן התאקלמות. אני יודע שהרכב שלי דורש ממני לחשוב יותר אבל היי 1300 שח בחודש לא בא ברגל...

פורסם
כיוון שהוא בליסינג זה מעניין לו את הביצה השמאלית

נכון ולא נכון.

אם ההדרדרות תתחיל עוד כמה חודשים ותהיה דרסטית הוא לא יכול להתקשר לחברה ולבקש שיתקנו כמו עם רכב ליסינג קונבציונלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יחזיר לאוויס אחר כבוד ויקבל אחרת או שייגמר ההסכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני ממש לא נגד רכבים חשמליים/מתקדמים, לראיה יש לי פריוס במשפחה.

כל בור יודע שסוללות נחלשות עם השנים, כתוצאה מכך הטווח (שהוא גם ככה לא להיט) יקטן.

אין אפשרות לרכוש סוללות חדשות כדי להחליף את הישנות.

אני צריך לעשות לך 1+1?

אתה היית רוכש את הרכב שלך אם היו אומרים לך שהוא פג תוקף תוך 5 שנים?

1. במחיר של 48K ש"ח לרכב כמעט חדש (עסקה אמיתית שמכר עשה) - גם אם הוא פג תוקף בחמש שנים זו עסקה לא רעה. זו ירידת הערך של רכב כמעט חדש בנזין...

2. בתוך המארז הזה של הסוללה כנראה יש תאים רגילים 18650 שזמינים לרכישה בכל מקום.

קיימים בעלי מקצוע בארץ שמחדשים מארזי סוללות של מחשבים ניידים, מברגות וכו' וכו'. אין סיבה שלא יחדשו באותה צורה גם סוללה של פלואנס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זה מעניין מה שכתבת. אתה יכול לפרט את 2 בבקשה

לכל סוללה, בדיוק כמו לפלואנס, הן מורכבות מהרבה סוללות קטנות אשר ביחד, מקנות לך את מה שהן מקנות לך, עד כאן בהסבר מאוד בסיסי ופשוט, הרבה סוללות קטנות מחוברות ביחד = סוללה אחת גדולה במארז אחד כביכול.

מה שבעלי עסקים עושים לרוב, פשוט מפרקים בואפן ייחודי לכל מארז ובהתאם למה שצריך, מוציאים את הסוללות הקטנות ( יש המון סוגים ) ופשוט מזמינים חלק כזה ( שהרי זה חלק קיים שיצרן אחר החליט להזמין ולארוז את זה באריזה גדולה עבורו ) ומחליפים והופ, יש לך סוללה חדשה.

בסרטון הבא, אתה יכול לראות כיצד נראית חבילת הסוללות של רנו פלואנס, שהיא בנויה בעצם מהמון תאים קטנים יחסית, כל תא כזה ניתן להחלפה כמובן במידה ויודעים מה זה ומהיכן להזמין וזוג ידיים לפירוק מתאים:

פורסם
יחזיר לאוויס אחר כבוד ויקבל אחרת או שייגמר ההסכם

אתה חושב שהחבר'ה באלבר נולדו אתמול?

אני בטוח שהם לא מתכוונים החזיק כאלה רכבים במלאי ובטוח שיש איזה סעיף יציאה (קנס) דרקוני בחוזה.

בדיוק כמו שאתה לא יכול (ברוב החוזים בליסינג) להחזיר את הרכב סתם מתי שבא לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...