Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 8W7AE-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דודו - אתה צריך לשמוע את ה8W7 עכשיו - עשיתי לו כוונים לא רעים ועדיין יש עוד הרבה מקום למשחק בגיין ובחיתוך התחתון - משהו שאני הולך לעשות כנראה היום בערב ולהשלים או כמעט להשלים את חוות הדעת שלי עליו.

הוא מנגן יפה גם ב40 סה"כ וזה מאוד מאוד תלוי בטרק ומה הוקלט בו - בכל מקרה לגבי העוצמה - ברור שלסאב 12 יהיה יותר כוח ממנו בתדרים הנמוכים כברירת מחדל משטח הממברנה - אני מדבר על סאב באותן סדרי יכולת ספיגה.

ה8W7 סה"כ סאב מאוד חזק למרות היותו 8 אינטש - עוצמה בעיני היא איננה הבעיה בו אבל אתה צודק לחלוטין בכך שמי שמחפש "עוצמה" מלחתכילה לא צריך להסתובב בממלכת ה8 אינטש.

ואכן - טוב משמע אזניים מאשר קריאת ביקורות כאשר מדובר באודיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ממש מעניין אותי השירשור שלכם

אני רוצה לתת חוות דעת על 2 רכיבים שיכולים להתאים בעניין

הראשון זה הרץ hx250

10" מסידרת היי אנרגי

הסאב הזה ישב לי באוטו עד לפני שבוע

למען גילוי נאות הסאב היה בתיבה אטומה בגודל המינימלי ביותר שאפשר לפי הגדרות היצרן.

הסאב מוקם לרגלי הנוסע שליד הנהג. - ב.מ.וו, לא חסר שם מקום. אבל מתוך צורך לפינוי הבגאז' באופן מוחלט ולתקופה ארוכה.

הסאב נחתך אקטיבי בסלופ 18

40 הרץ עד 80.

קיבל 500 ואט של אאודיוסון.

חזקקקק מאוד

פאנצי ברמות אחרות. טונאלי ומוזיקלי בצורה מדהימה.

לא הורגשה נפילה ביחס ל idmax 12 שהחליף.

ה"פספוס" היחיד היה ב"נפח" שלו וביכולת שלו לנפח את האוטו.

בנוסף אגיד שההרץ נכנס למחסן ולשלטון עלה ה- idmax 12 - שחזר לבגאז עקב החזרה מעגלת תינוק, לטיולון קומפקטי ביותר.

הסאב השני שרלוונטי לנושא הוא פוקאל אוטופיה החדש 8" שהותקן בגולף של חבר בפורום.

הסאב נחתך אקטיבי לחלוטין בסלופים של 18

40 עד 80

ישב בבגאז והוגבר ע"י הערוץ מונו שקיים בגנסיס 5 ערוצים

משמע שקיבל 250 ואטים אנגליים

ובכך מלחמת צרפת ואנגליה נפתחה מחדש

לא להאמין שזה 8 אינץ

חזקקקק

ווקאלי, פאנצי וטונאלי ברמות אחרות

הורגש (לדעתי) חוסר בנפח ובהרגשה פסיכולוגית שהוא לא יעמוד בעומס.

הדאגה הזאת לא נתנה לי ליהנות מהמוזיקה.

אבל שמשון הגיבור היה חלשלוש לידו.

סאב שלדעתי בגירסת 12" הוא כליל השלמות

לא w7, לא מילה, סופרימו או אודיוסון

כולם כאחד, כבודם במקומם מונח. - אבל שם זה נשאר

עריכה אחרונה על ידי Cabasse

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

מצד אחד אתה מהלל את ההרץ שהוא על הכיפאק אבל עדיין החלפת אותו ב IDMAX, מובן למה.

מצד שני אתה מהלל את השמונה אינטץ של פוקל, על אף הרגשה של חוסר נפח, ועל בסיס הרגשה זו אתה קובע שגרסת ה 12" הינה כליל השלמות?

עם כל הכבוד, התגובה הזו נשמעת נטו כמו תגובה של אוהד מותג - באופן דיי עיוור.

SCANSPEAK

פורסם

איך בדיוק אתה משווה בין היי אנרג'י 10 אינטש לIDMAX 12 ועוד כשהIDMAX מקבל את ההספק המינימלי שהוא אמור לקבל?

באיזה תיבות בכלל כל אחד מהם נמצא?

ומה הקשר בין פוקל אוטופיה 8 אינטש לשניים האחרים?

כליל השלמות? עניין של טעם - אני פשוט לא מתחבר לIDMAX

הW7 זה מוצר עם בעיית זהות מסויימת ובגלל זה משווים אותו פעמים רבות לסאב וופרים עם קוטר גדול יותר ועדיין לא מצפים ממנו באמת לתפקד במובן הזה טוב יותר - והוא לא, הוא פשוט חזק.

מילא היית משווה בין הרץ מילה לשאר המותגים שציינת - היה כאן פער הבדלים שמעניין היה לקבל עליו סקירה\השוואה

ואם כבר מדברים על הרץ הם אמורים היו להוציא סאב וופרים מסדרת מילה חדשה עם כמה פיתוחים טכנולוגיים מאוד מעניינים וקוטר 8 אינטש לראשונה - עד כמה שידוע לי עד היום לא היה בסדרת המילה 8 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני לא מבין מה לא הובן לכם?

איפה ראיתם פה השוואה?

לא השוותי בין המוצרים.

נתתי חוות דעת אישית ואובייקטיבית לחלוטין לפי טעמי האישי

כל זאת ועוד פירטתי בנפרד 2 חוויות מרכיבים שונים - ופירטתי על התיבות שלהם.

הוסבר גם למה עברתי בין הרכיבים

ובנוסף נתתי חוות דעת על כמה חברות ביניהם ההרץ, id ופוקאל

----נערך ---- בלי עלבונות ובלי התנשאות בבקשה. אל תקרא לאף אחד "ילד" אם אתה לא ההורה שלו.

תנשמו אוויר לרגע

אין פה השוואה

יש ביקורת נפרדת על כל אחד מהאלמנטים בנפרד, ביקורת שעלולה להיות רלוונטית לפותח השירשור.

אני בהלם מההתקפה ההזוייה שלכם,

מדובר בהתרשמות אישית ולא השוואתית

ובנג'י, שאמרתי שלדעתי גחרדת ה 12 " תהייה מושלמת זה לא מבוסס על נדמה לי.

אני חושב שלא חסרים פה רכבים עם 12 אוטופיה.

בבקשה להתאפס

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אתה קיבלת שיקוף מאוד ברור לביקורת שהעלת - אני לא רואה כאן שמישהו התקיף אותך אבל אני כן רואה כאן תגובה מתגוננת.

אתה משווה בין סאב 10 אינטש שמקבל הגבר נאות לבין סאב 12 אינטש שמקבל הספק מינימלי.

אתה מוסיף לכל הביקורת הזו סאב וופר 8 אינטש.

פותח השרשור בכלל פתח נושא שקשור לסאב וופר שונה לחלוטין.

ואם כבר חוות דעת - עדיף לפתוח נושא ייעודי להתנסות שלך עם שלושת המוצרים.

תדאג לציין - נפחי תיבות, סוג תיבות, הגברה, אופן המבחן ולאילו שירים האזנת.

IDMAX על הגברה של 500 וואט זה פחות או יותר הדרישה המינימלית בכדי לגרום לו לעבוד ולהשמע היטב בו בזמן הרץ היי אנרג'י בקוטר קטן יותר מקבל הגברה מספקת.

תנסה לתת לIDMAX הספק באזור ה750-1000 וואט ותחזור אלינו עם רשמים.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

יש לכם בעיה בהבנת הנקרא

שוב אני חוזר ואומר לא השוותי - אולי קשה להבין אבל לא השוותי בין הסאבים

ביקשתי ממך בלי התנשאות נכון? - לא מתכוון לבקש את זה שוב.

אם הבחור טוען שאני אוהד מותג אבל בזה הרגע נתתי ביקורת לפי טעמי ל 3 סאבים אז איך אוהד מותג?!

ואיפה קראת עם מה אני הגברתי את האידימקס?

כל אחד קיבל את ההגברה הראוייה לו ומפה הביקורת

מישהו פה נותן לאנשים כח לערוך הודעה

אותו הכוח שיהפוך את הפורום הזה למקס טיונינג

פרופורציות חבר'ה

פורסם

אתה רשמת בעצמך שנתת לו 500 וואט של אודיסון ולי יש בעיה בהבנת הנקרא? - בבקשה, מספיק.

תשים לב גם לסימני הניקוד שלך ואופן הכתיבה, תעבור בקריאה על חוקי הפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

לנזופורס מאוד בוגר מצידך לערוך ולמחוק הודעות

אמרתי שנתתי להרץ 500 ואט של אאודיוסון

לא דיברתי על ההגברה שקיבל ה idmax - אל תכניס לי מילים לפה

ואל תפגע לאנשים בבנאה מהפורום הזה.

לא מתאים להתנהג בצורה שרירותית כזאת

אני חוזר ואומר

או שתשעה אותי או שתפסיק.

אני חוזק ואומר שזו היתה חוות דעת אישית

פורסם

שוב - תשים לב כשאתה כותב מה אתה כותב - לשגיאות כתיב - אני בכוונה עכשיו לא עורך לך את ההודעה בכדי שתשים לזה לב.

לא ציינת איזו הגברה נתת לIDMAX אבל כן ציינת שיש לך מגבר של אודיסון שמפיק 500 וואט - לא אני ואף חבר פורום אחר אמור לנחש מבין השורות למה אתה מתכוון אם לא ציינת זאת ובמקביל אתה מתלונן על חוסר בהבנת הנקרא.

וכן זה מאוד בוגר בעיניי למחוק עלבונות בין חברי פורום - ציינתי זאת במפורש בחוקי הפורום כי לא אסבול זאת.

אנא כבד אותי ואת הפורום.

ואני לא מתכוון להשהות אף חבר פורום - אני לא מוצא מה הטעם בזה ומה ההגיון בזה - מחר תפתח משתמש חדש ואז מה?

אני מתכוון לרכוש את האמון שלך בדרך שלי בניהול הפורום אבל במקביל אני לא מתכוון לסבול העלבה ישירה של חבר פורום אחר.

אפשר להמשיך או שאני נועל את השרשור הזה בגלל שחוות הדעת בו כבר הועברה מזמן?

מעבר לכך - הצעתי לך לפתוח שרשור נפרד, להעלות תמונות ולתת סיקור מלא - מה רע בזה?

שיהיה לנו לילה טוב.

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אם אתה מתכוון לשמור על עוצמת הבאס, ולעבור מ P2 12 ל 8W7, אז אני מציע לך לרדת מהרעיון.

איזה סאב 8 שלא יהיה, אתה עדיין יורד מ 12 ל 8, אני בטוח שאין סיכוי שתקבל את אותה עוצמת הבאס (הם לא דוחפים את אותה מסת האויר.).

אם כבר W7, אז הייתי חושב עליו בקוטר 10, שמעתי אותו בעבר, סאב מעולה, בדיוק כמו ה 8W7 רק יותר חזק (אפילו ממש יותר, לא רואה הרבה סאבים בקוטר 12 מבחינת עוצמה.), ויורד נמוך יותר.

שה 8W7 היה אצלי, היו כאלו שחשבו שיש לי סאב 12 מאחורה מבחינת עוצמה, הכוונה עוצמה ביחס לסאב 12 ממוצע (היה לי בעבר ES300 בתיבה אטומה, וה ES היה חזק יותר, אז תבין את הכוונה עוצמה.), לדעתי ה P2 שלך חזק ממנו בהרבה.

ה 8W7 יכול להיות חזק יותר בתיבה פתוחה, אבל אתה אומר שאתה מעוניין במימדים קטנים יותר של התיבה, אז לדעתי ה 8W7 לא בשבילך.

וברור שלכל הסיפור הזה צריך הגברה בריאה (אני נותן לך את דעתי אחרי שהסאבים אצלי קיבלו הגברה בריאה כמובן.).

מקפיץ את השרשור - האם ה W7 בגרסת ה 10 ייתן תוצאה טובה משני העולמות? אני יותר חותר לכיוון ה SQ, שהסאב יהיה פאנצי, ממלא את הרכב (תא המטען מחובר לסלון הרכב, סוב האצטבאק) דגש גדול על הדיוק - אני שונא שהסאב "נאבד" כשיש שיר מסויים שיש באס מהיר - לא ברמה של אלקטרוניקה, אבל עדיין - והכי חשוב טונאלי, כרגע הסאב פשוט מפליץ ודוחף אוויר בחלק מהשירים (סגנון מוזיקה שחורה) ונשמע ממש לא מכוייל.

כמובן שאני יגביר את הסאב בצורה "בריאה", האם מונו של 500-600 וואט ידחפו את הסאב? אני לא מחפש לעשות DB DRAG, אבל אני רוצה שהסאב "יתן בראש" שצריך.

פורסם

הקוטר של הסאב משפיע בעיקר על כמות האוויר והלחץ שיווצר בתיבה ככל שאתה יורד בתדר.

כל סדרת ה7 שלהם מדוייקת להדהים אבל לפי התיאור שלך ההמלצה שלי תהיה w6 , הוא יותר פטישי ונטול דרמות מהסדרה שמעליו.

Pioneer TS-X150

פורסם
הקוטר של הסאב משפיע בעיקר על כמות האוויר והלחץ שיווצר בתיבה ככל שאתה יורד בתדר.

כל סדרת ה7 שלהם מדוייקת להדהים אבל לפי התיאור שלך ההמלצה שלי תהיה w6 , הוא יותר פטישי ונטול דרמות מהסדרה שמעליו.

על איזה מבין ההגדרות שציינתי הW7 לא יתאים? ולחלופין הW6 יתיאים?

אם זה מוסיף למידע, אני יותר נוטה לטיבה אטומה, בכדי לקבל יותר דיוק ופאנציות.

פורסם

לי יש את ה 10w7, לדעתי הוא סאב משובח, הוא לא סאב spl, ויש סאבים יותר מדויקים ממנו, אבל למי שמחפש הרבה משני העולמות, אין שני לסאב הזה.

כשמרסנים אותו הוא מאד טונאלי ומדוייק, כשמשחררים את הרסן הוא סאב קטן עם שגעון גדולות גדול, חוויה.

אצלי נמצא בתיבה אטומה, קיבל קצת יותא מחמש מאות וואט, שים לב שהוא מגיע בהתנגדות של 3 אוהם.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...