Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ( תלוי למי אומרים. )

אני רושם את ההודעה הזאת ויש לי פיצוצים בראש, די , לא יכול כבר, שנתיים אני סובל מיזה.

הציפורים האלה מעירות אותי כל בוקר ב5.30-6:00,

אני עוד התרגלתי לזה פחות או יותר,אבל יש לי תינוק בן שנה, אי אפשר ככה,

כמו שאתם רואים, יש לי מן סוכך שכזה בחבל כביסה, החלון זה החלון לחדר שלי,

כל בוקר הציפורים הולכות על זה,( זה סוג של פלסטיק) ויש רעש נוראי, הילד קם בבכי, אישתי כבר חושבת למלכד את האיזור בחומרי נפץ, ואני קם אם פיצוצים בראש שהכל מסתובב לי,

הבעיה היא שהיתי מוריד את זה, אבל.. לשכן מולי ( זה ביניין ישן אז הדירות פה אחד מול השני, אני יכול לישמוע את השכן מפליץ) יש גם כזה, שכן אחד מתחתי יש גם כזה, ( וואלה אם השכן מתחתי אני עוד יכול להסתדר,) אבל קודם צריך לפתור את הבעיה שלי, למישהו יש רעיון יצירתי איך אני מפסיק את הרעשים בחדר שלי, בלי להוריד את זה, או להשקיע עכשיו סוכמים של כסף, משהו שאפשר לעשות לבד, לא בא לי להשקיע 500 שקל על זה אפילו

תוגה רבה

והמשך יום טוב

image.jpg

פורסם

תלוי מה עובי הגגון; אולי קניית חופן של בורגי "ראש-קודח" והחדרתם ממך כלפי מעלה, אז לציפורים לא יהיה כיף להלך שם אלא אם הם נזירים בודהיסטים שרגילים, כך אומרים, להלך ולשכב על מסמרים.

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם דוקרנים מנירוסטה, תצטרך לרפד את כל המשטחים עם זה :

%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D_W_%D7%A7%D7%98%D7%9F.jpg

אפשר להשיג בחנויות טמבור וכו', זה לא מאד זול (לא זוכר בדיוק, משהו כמו 30 ש"ח למטר אני חושב). תדביק עם סופר 7 למשטח.

תקנה רק כאלה מנירוסטה ולא מפלסטיק, הפלסטיק לא עושה את העבודה (היונים מסוגלות לשבת עליהם).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני מניח שהרעש זה בגלל הפלסטיק, בטח בגשם זה גם עושה הרבה רעש.

ראיתי מקומות שפשוט שמו על הפלסטיק דשא סינטטי אפילו איזה מחצלת כדי שאם הציפורים יטיילו הן יעשו את זה בשקט. וגם בגשם זה עוזר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

עוד אפשרות - אם אתה מגיע למרוח משהו על הגגון בלי ליפול למטה ולהתרסק (למשל עם מטאטא ארוך מהקומה למעלה) אז יש חומר דביק שדוחה יונים שאפשר לשים על זה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איזה רעיונות... שיחקתם אותה, בקשר לדוקרנים זה לא יצליח כי אין לי גישה, אני ינסה קודם דשא, כל הכבוד לכם תודה

פורסם

עוד אופציה- לחבר לשם כמה דחלילים בצורת יונים,זו שיטה מקובלת להפטר מהן והכי אסטטית (לא כמו לצפות את כל המשטח בדוקרנים).

משתמשים בזה בקניונים פתוחים (לדוגמא קניון OUTLET בחוצות המפרץ מי שמכיר),על כל המנורות וכל המקומות שיונים יכולות לשבת עליהם יש יונים ממתכת ואז היונים האמיתיות לא מתקרבות.

אני מדבר על משהו כזה:

http://www.ufiyona.co.il/39834/%D7%93%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%97%D7%A7%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-

והנה,רק נכנסתי לאתר וקיבלתי הסבר ללמה זה עובד:היונה הינה עוף טריטוריאלי לכן הצבת דחליל יונה מרחיק יונים מעולה.

[TABLE=width: 700, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אני שמעתי שאפשר לשים בובת נחש (כזה שאפשר למצוא בחנות צעצעוים) וזה מרחיק אותם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...