Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

בפיג'ו 206 שברשותי שמתי לב שהפרונט מרגיש ממש קשיח, אינו סופג בצורה טובה כבישים משובשים, בעלייה לבאמפרים מרגיש שהגלגלים רועדים, בכבישים משובשים, אבנים וכדומה האוטו לא סופג וכל מכה מורגשת בחלקו התחתון של הרכב ,בהגה עצמו ולפעמים זה גם מרעיש ברכב וכל הפלסטיקה של האוטו מרעישה.

 

צמיגים קידמיים חדשים ומנופחים נכון, אין חופשים במשולשים

אני מנסה ללכת מהקטן לגדול, ולפני שאני מחליף בולמים וכריות בולם חשבתי לנסות להחליף מוטות מייצב, גומייות מייצב ותפוחי הגה.

אשמח לקבל כיווני בדיקה על מנת למצוא את הגורם לבעיה והמנע מהחלפות מיותרות והוצאות מיותרות.

תודה מראש!

פורסם

את הרעידות ניתן לקשר למספר דברים.

אם אתה רוצה להתחיל מהקל, מוטות קישור למוטות מייצבים. חופשים גורמים לרעידות שאתה מתאר, אך בדיקת מכונאי תתן לך אינדיקציה טובה יותר.

שיכוך מהמורות והתרסקות בבאמפרים ובורות יכולה להיות מקושרת לבולמי זעזועים/ כריות בולם.

אתה מוזמן לבדיקה ללא עלות וללא התחייבות.

פורסם

אין לי מגנזיום.

הוחלפו מוטות מייצב ותפוחי הגה וזה לא עזר.

התחושה מתחלקת לשתי דברים, רוב המכות מורגשות בהגה עצמו, והאוטו מרגיש כמו כדור שמתכדרר במקום לספוג מהמורות מהכביש.

מהו החלק ברכב שאמור לספוג את המהמורות ולא להעביר יותר להגה? ומה החלק שבדרך כלל גורם להרגשה של כדרור האוטו?

תודה

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדיין מנסה להבין את הגורם לבעיה.

אני כמעט ונעול על החלפת בולמים אבל מפחד להתאכזב לאחר החלפה ולגלות שזה לא זה.

עד כה הוחלפו:

משולשים

תפוחי הגה

מוטות מייצב

גומיות מוט פיתול

.בוע שעבר פורקו הבולמים, לדבריי המכונאי הכריות בולם ניראות בסדר, וגם הבולמים עושים רושם בסדר.

מה נשאר?

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

מחזיר את השרשור לחיים

מאחר ומרגיש לי שהקשיחות של הפרונט רק גוברת עם הזמן.

הפרונט ממש מרגיש קשיח!! ברמה שאם אני מנסה לבדוק את הבולם על ידי לחיצה בפינות הרכב, ממש קשה ללחוץ את הרכב כלפיי מטה.

כבר הגעתי למצב יאוש כי בעין בדקו ולא ראו שום בעיה

אני מתכנן כבר להזמין כריות בולם, מייסבי החלקה, בוקסות משולשים, וזרועות מייצב ולהחליף פשוט הכל (כמובן כל החלקים של חברת FEBI)

האם לדעתכם זה שווה את זה, או שזה בזבוז כסף?

**אשמח גם אם יש איזה חבר כנופיה מאיזור נתניה עם ניסיון ברכב הזה שאולי יוכל לתת חוות דעת נוספת.

 

×
×
  • תוכן חדש...