Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר אני אמור לבצע העברת בעלות עם דפלומט על הרכב שלו. הרכב הזה נקנה בצורה פרטית על שמו ואין לו לוחית דפלומטית . האם ניתן לבצע העברה בדואר ? מה אנחנו צריכים להביא להעברה ( ביטוח, ת"ז שלי ודרכון שלו ?)

תודה

פורסם

קודם כל, מי האזרח הזר הזה? ואיך הגעת אליו? יש מקרי עוקץ שנעשו ע"י אזרחים זרים (ושנכתבו כאן). לכן מציע לך לשתף בפרטי הרכב, אולי תגלה שזה לא כ"כ וורוד...

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אם הוא שילם על הרכב לפי מחירון של דיפלומט צריך גם לשלם מכס יחסי על הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם לא מופיעה הגבלת מכס ברשיון הרכב (אם הוא קנה את הרכב כמשומש מאזרח ישראלי) אפשר לבצע העברת בעלות בדאר.

אם יש הגבלת מכס חייבים לעבור במכס לפני העברת הבעלות, לקבל הערכת מכס לתשלום - ולשלם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

עליך לגשת לרשות המכס באזור מגוריך ולברר מה גובה המיסים שעליך לשלם לפני שתרכוש את הרכב

עריכה אחרונה על ידי ongo1
פורסם

עדכון

מדובר ברכש של דפלומט אבל לא רכב בעל לוחית זיהוי דיפלומטית.

הבעיה היא שהדואר לא יודע לטפל בהעברת בעלות ללא תעודת זיהוי ולכן נפגשנו במשרד התחבורה הפקידה זיהתה את הדיפלומט הוציאה פתק לתשלום ושלחה אותי לדואר לשלם את העברת הבעלות ( לא ניתן לשלם במשרד) רק לאחר שחזרתי הבעלות הועברה

• תוכן חדש...