Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב.

ברשותנו מזה שנתיים פיאט בראבו מודל 2009. הרכב כעת מתקרב ל-105K. טיפול אחרון היה ב-90K ולפי הוראות היצרן הטיפול הבא ב-120K או בסוף השנה. אני מעוניין להקדים את הטיפול לחודש זה או הבא.

הטיפול אמור לכלול גם החלפת רצועת טיימינג. אני גם רוצה להחליף בולמי זעזועים, אבל זה כנראה יחכה לעוד כמה חודשים. סך הכל כוונתי לעשות לרכב מעין ישור קו די רציני במהלך החצי שנה הקרובה (אני שוקל גם לשפץ משאבת גיר, אבל זה נושא לדיון נפרד).

טיפול אחרון היה במורשה ברעננה. סך הכל עשו רושם מקצועי ואני יודע שיש להם ניסיון עם הדגם הספציפי הזה, אבל המחיר היה לא לעניין (כנראה גם בגלל שמי שהלכה למוסך הייתה אשתי) ולא הייתי 100% מרוצה מהשמן שהם שמו (ישראלי) או מכך שטענו שלא צריך לגעת בשמן גיר (למרות שראיתי בהוראות יצרן שמומלץ להחליף - אבל יכול להיות שאני טועה).

חוץ מזה - אשתי כבר לא עובדת שם ואין טעם לנסוע במיוחד לטיפול אם יש מוסכים מומלצים קרובים יותר.

לא חייב להיות מורשה, יכול להיות גם מומחה, העיקר שיש ניסיון מוכח עם פיאט בראבו טורבו עם גיר רובוטי. מוכן לשלם אקסטרא כמה מאות ש"ח בשביל מוניטין כנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • ספונסר פורום
פורסם

יש לך כמה אופציות טובות -

מוסך התלתן בפתח תקווה הוא לא מורשה יבואן אבל מתמחה ברכבים איטלקיים (כולל פיאט וכולל גירים רובוטיים). ראיתי כמה וכמה המלצות עליו בפורום של מועדון אלפא.

בדרום תל אביב יש לך את מוסך אמיר שהוא מוסך מורשה פיאט, מקצועי ואמין. הוא מכיר היטב את הבראבו, כי היתה לו אחת כזאת עד לא מזמן.

• אחראי פורום
פורסם

מיכאל אלפא ת"א מטפל בהן ועושה את זה בפדנטיות המטורפת המוכרת שלו, אני אמור להגיע אליו לטיימינג של 60 אלף בחודש-חודשיים הקרובים עם אותו רכב.

לא רוצה לנקוב במחירים סתם כי יש בטח יש הבדל בטיפול, אבל בהשוואה לאותה עבודה, מיכאל הציג מחיר נמוך יותר ממוסך יבואן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על ההמלצות. האמת לא חשבתי לברר בכיוון של מומחי אלפא, למרות שהמנוע והגיר הם כמעט זהים לחלוטין מבחינה מכנית.

אני רוצה להדגיש שאין לי טענות כלפי המוסך המורשה, אני פשוט מחפש מישהו שמבין ברכב ולא דבוק להוראות היבואן (שמבירור שלי לא תואמות לחלוטין את הנחיות היצרן) ולתעריפון של מוסך מורשה...

אני אריץ עוד חיפושים בפורומים השונים על המוסכים שהומלצו כאן ואחליט בידי מי אני אפקיד את הרכב של אשתי.

פורסם

איפה אתה גר, שלא ישלחו אותך למוסך "תותית" בטיזאלנבי.

יש כמה מוסכים מומלצים לאיטלקיות, כולל "אוטואיטליה" בסגולה שם אני מטפל בשתיים שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם
תודה על ההמלצות. האמת לא חשבתי לברר בכיוון של מומחי אלפא, למרות שהמנוע והגיר הם כמעט זהים לחלוטין מבחינה מכנית.

אני רוצה להדגיש שאין לי טענות כלפי המוסך המורשה, אני פשוט מחפש מישהו שמבין ברכב ולא דבוק להוראות היבואן (שמבירור שלי לא תואמות לחלוטין את הנחיות היצרן) ולתעריפון של מוסך מורשה...

אני אריץ עוד חיפושים בפורומים השונים על המוסכים שהומלצו כאן ואחליט בידי מי אני אפקיד את הרכב של אשתי.

חזור לעדכן אותנו בבקשה במוסך שבחרת ובטיב השירות שקיבלת. יהיה מעניין לקרוא!

• תוכן חדש...