Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני מנס דיטיילינג מספר 1 . תריץ חיפוש בגוגל . Nes detail

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

שאלה...

אחרי שמבצעים דיטיילינג איך שומרים על הרכב? האם צריך לבצע דיטיילינג כל הזמן?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ממש לא, טיפול דיטיילינג עושים אותו אחת לשנה אם לא יותר אפילו, כמובן שכל זאת במידה ואתה שומר על הרכב מבחינת ניקיון נכון, שטיפה נכונה.

תראה, יש דבר שנקרא סווירלים(השריטות הקטנות שרואים במגע ישיר עם האור), כדי לשמור שלא יהיו סווירלים לאחר ביצוע פוליש,

יש שלבים בהם אתה צריך לעמוד בשטיפת הרכב, ולשמור על הרמה ולא לחפף, אחרת תוך כמה זמן זה יחזור לך. עליך להשתמש גם בציוד טוב ולדעת איך לשטוף כמו שצריך.

תקרא קצת בפורום פה לא יזיק לך. בוא אני יגיד לך ממש בקצרה מה תצטרך לעשות, ודברים שלא תבין תחפש.

תצטרך להתחיל בשלב ה Pre-Wash על מנת להוריד תחילה את כל הלכלוך, ולאחר מכן לעבור לשיטת ה 2 דליים, ולאחר מכן ייבוש נכון וסיימת :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מציע לך לשקול לקנות את החומרים לבד ולבצע את הטיפול.

חוץ מיזה, מי אמר שהרכב שלך צריך באמת טיפול כזה? מה מצב הרכב? מה המטרה שלך בטיפול? כדאי שתעלה תמונות שנוכל לראות.

יש המון מידע בפורום וחבל שאנשים לא משתמשים בו, במדריכים שהושקעו, קישורים לסרטונים שמסבירים גם לילד בן 4 בצורה פשוטה,

יכול לחסוך המון כסף.

פורסם

אכן כמעט כל דבר אולי ניתן לבצע לבד

יחד עם זאת ובזכות זה שקראתי המון חומר בפורום כולל מדריכים,הבנתי שלי אין את היכולת המקצועית לבצע זאת לבד.

בהתאם לכך,פניתי לעזרת החברים בפורום בהפנייה לבעל מקצוע אמין ובמחיר סביר ( איני יודע כמה אמור לעלות טיפול כזה אצל אדם פרטי )

יודע שבמכונים מקובלים,העלות לדיטיילינג חיצוני ופנימי כ 500-600 ש"ח

אשמח ללמוד מניסיונך וחוות דעתך לגבי עלות מומלצת ובעל מקצוע איכותי

תודה

פורסם

מה שאתה מקבל ב " מכונים מקובלים " זה לא טיפול דייטלינג חיצוני ופנימי זה במקרה הטוב פוליש + ווקס ואולי גם אוטם ברמת עבודה של מכון שטיפה ממוצע .

זה באמת יעלה לך 500 - 600 ואולי אפילו פחות .

עבודת דייטלינג מקצועית פנים + חוץ אמורה להתחיל בסכום לפחות כפול ממה שציינת וזה כמובן בכפוף למצב הרכב ולמה שאתה דורש לבצע .

פורסם
מה שאתה מקבל ב " מכונים מקובלים " זה לא טיפול דייטלינג חיצוני ופנימי זה במקרה הטוב פוליש + ווקס ואולי גם אוטם ברמת עבודה של מכון שטיפה ממוצע .

זה באמת יעלה לך 500 - 600 ואולי אפילו פחות .

עבודת דייטלינג מקצועית פנים + חוץ אמורה להתחיל בסכום לפחות כפול ממה שציינת וזה כמובן בכפוף למצב הרכב ולמה שאתה דורש לבצע .

לא מסכים איתך, הכל תלוי במצב הרכב, גודלו, מי בעל המקצוע ובסופו של דבר לאן תרצה להביא את רכבך.

פורסם

מסכים עם ידידי שהגיב מעליי, תוכל לקבל עבודה מצויינת אם לא מושלמת במחיר הגיוני בהחלט, הכל תלוי לאן תפנה ומה מצב הרכב, ושוב מה היעד שלך, לאיזה תוצאה תרצה להגיע.

האם מדובר בדיטיילינג חיצוני או גם פנימי?

פורסם (נערך)
יבגני מנס דיטיילינג מספר 1 . תריץ חיפוש בגוגל . Nes detail

נכנסתי לאתר של יבגני, הבחור פשוט אומן ומשקיען כך נראה.

אני לא בקיע במחירים אבל על כמות השעות שהוא נותן על חיצוני+פנימי אני לא מאמין שזה מחיר של פחות מאלפייה...אני טועה?

קצת קשה לראות בתמונות הללו אבל זה הרכב.

IMG-20140807-WA0002.jpg

IMG-20140807-WA0001.jpg

עריכה אחרונה על ידי idan10

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...