Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי בעיה עם זה. הבעיה שלי היא משפטית, אם אותו ילד שנולד מהזרע שלי יכול חוקית לדרוש ממני דברים. אם לא, מצידי שיפיצו את הגנים שלי בכל העולם. לפי מה שרשום שם אני עומד בנתונים, רק צריך לעשות בדיקת איכות זרע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הילד יוכל לברר מי האבא ולדרוש ממך דברים אז אף אחד לא יתרום.

אני לא יודע מה אומר החוק אבל זה לא הגיוני שאחר כך יהיה מצב שהילד יפול עליך ותצטרך לשלם או משהו כזה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שיתרמו, חסרים אנשים טיפשים שלחוצים בכסף?

ברור שזה לא הגיוני, אבל היגיון זה מילה גסה כשמדובר בחוק בארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^1+.

אחרי ששמעתי על המקרה בו הבעל שאשתו בגדה בו חוייב לשלם מזונות על הילד שנולד לאשתו לאחר מכן, אני כבר לא מתפלא משום כלום.

הגישה הדפולטית בישראל שאתה אשם כל עוד לא תצליח להוכיח אחרת. וזה לפעמים, בלתי אפשרי.

פורסם

זו מההלכה של "רוב בעילות אחר הבעל"

זה לא קשור לתרומת זרע.

אישה נשואה שנכנסת הריון ע"פ היהדות הילד הוא של בעלה.

לא מתאים.... תתאסלם! אצלם לא יותר קל!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איך אני תורם

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אם זה בנק ואם מקבלים 700 ש"ח למנה, איך נכנס פה עניין ה"תרומה"?

אין פה שום תרומה.

אולי בגלל בנק הדם (שגם שם זה לא תרומה נטו אבל לפחות לא מקבלים כסף ביד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זו מההלכה של "רוב בעילות אחר הבעל"

זה לא קשור לתרומת זרע.

אישה נשואה שנכנסת הריון ע"פ היהדות הילד הוא של בעלה.

לא מתאים.... תתאסלם! אצלם לא יותר קל!

לשניה לא טענתי שישנו קשר לתרומת (מכירת?) זרע. רק דוגמא לחוקים הזויים.

מה לי ולאיסלם תגיד לי? לשמחתי, תודה לאל, אין לי חברים דמיוניים. :-D

פורסם

זה לא חוק זו הלכה. חוקים הזויים יש בכל מקום אפילו בניו זילנד השלווה . הידעת שאסור לבעול שם כבשים בין שתים לארבע. הזוי לא?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם כן חוק מטומטם, מקסימום בין 2-4 עוברים לתייש ואחרי 4 חוזרים לכבשים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
צוחקים צוחקים, אבל זו לפעמים אפשרות דיי יחידה (לקחת זרע מתרומה) לאלה שכן רוצים להביא ילדים לעולם (ואינם יכולים מסיבה זו או אחרת).

כן, לבתולות זקנות שפתאום בגיל 38 נזכרות שהשעון הביולוגי שלהן מתקתק והן צריכות ללדת ASAP. אחר כך הם מגלות שקשה מאוד לגדל ילד ממשכורת אחת והן מתבכיינות לביטוח לאומי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...