Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב את הדברים בהתהוותם, אשמח אם מישהו שבקיא בתחום יעזור לי וידע להגיד מה הזכויות שלי.

אתמול בצהריים הזמנתי חבילת נופש (מלון+טיסה) ליעד בחול מחברת תיירות כל שהיא, ההזמנה הייתה בסטנד ביי עד לקבלת אישור מכל הספקים.

בערב קיבלתי אישור מאושרר מהחברה על כל ההזמנה כולל כרטיסי טיסה בתוקף, ואוצ'ר למלון וואוצר העברות.

קמתי לפנות בוקר, נסעתי לשדה, עשיתי צ'ק אין, ביקורת דרכונים, כרטוס, קיבלתי כרטיסים ביד וכשהגעתי לבורדינג ביקשו ממני לחכות בצד כמה דק'.

הגיע אחראי הטיסה והסביר לי שעל הטיסה הזו אני לא עולה מכיוון ש"הספק עשה אובר בוקינג" קרי קנה יותר כרטיסים ממה שהוצע לו וכעת המטוס מלא עד אפס מקום ואין לי מקום ישיבה בכלל.

אחרי עינוי נוסף של שעתיים וחצי ושש שעות בסך הכל קיבלתי את המזוודה שלי ושלחו אותי לדרכי.

בשיחה עם חברת התיירות התנצלו עד עומקי ליבם והציעו שתי פתרונות

1) החזר כספי של עלות כל החופשה ללא שום פיצוי.

2) הנחה של 8% לאותו דיל שיצא מחר בבוקר וחתימה על הסכם העדר תביעות בגין עוגמת הנפש.

אני הפסדתי יום עבודה, קמתי באמצע הלילה, שילמתי מוניות הלוך חזור לנתבג והתענתי כמעט 7 שעות בשדה עד ששחררו אותי הביתה וכל זה בלי העוגמת נפש שבסוף לא עליתי על שום טיסה כשבעצם ההתנהלות שלי היא 100%.

הפיצוי שמציעה החברה נראה לי מגוחך אבל אני מתייעץ כאן כי אולי יאירו את עיניי.

אשמח לשמוע את דעתכם על הסיפור, תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

אני לא עורך דין ומומלץ להתיעץ עם אחד כזה.

תבחר באופציה הראשונה ואז תתבע את שאר ההוצאות בבית משפט לתביעות קטנות. יש חוק שנקרא "חוק שירותי תעופה". לפי התיקון לחוק משנת 2012 במקרה של אובר בוקינג בטיסה של עד 2000 ק"מ מגיע לך פיצוי של 1250 ש"ח. אם מדובר בחבילה (מלון + טיסה בחבילה אחת) אז עד 2000 ק"מ 750 ש"ח פיצוי.

הנה החוק מתוך האתר של אל על:

https://www.elal.co.il/NR/rdonlyres/1C02CF41-DD93-451F-8A07-AD76C212C6F2/0/AviationServicesLawHEB.pdf

אסף

עריכה אחרונה על ידי AssafO

פורסם

לצערי, לאור היכרותי עם רמת השירות המחפירה של חלק מחברות התיירות בארץ, הסיפור שלך לא מפתיע אותי.

הם מרשים לעצמם להתנהג ככה כי הם יודעים שבסוף נדיר מאוד שמישהו באמת פועל נגד החברה (תביעה וכו').

במקרה שלך, אני מציע להתחיל מלפרסם את הסיפור כפי שסיפרת כאן על דף הפייסבוק של אותה חברה.

פורסם

היי מנהלים אני כרגע במגעים עם החברה ועם עו"ד אשמח אם תוכלו למחוק את השרשור הזה לעת עתה, תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

למה למחוק? לא חשפת שום פרט מזהה. מניסיוני הדל עם ארקיע אינטרנשיונל בסכסוך משפטי שהצדק היה ברור. הם מתחבאים מאחורי אמנות חוקים והסדרים שמגנים עליהם כמו מנהרה מתחת לבית חולים בעזה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...